2013.03.12. 19:29:47
Pár friss hír Leoról:
Rosárióban 600 ezer eurót adományozott gyógyászati célra.
A remekül kereső labdarúgó az argentin városban található Victor J Vilela Gyermekkórháznak utalt át 600 ezer eurót, és ebből a pénzből renoválhatják az eléggé lepusztult állapotban lévő, rákos gyermekeket gyógyító épületszárnyat.
Messi kikötötte, hogy az említett összegből a Vilela-kórház orvosai barcelonai továbbképzésre is átutazhatnak Dél-Amerikából. A neves labdarúgó korábban egy alapítványt hozott létre Rosárióban 150 ezer euró értékben, és az oda beérkező pénzösszegekből egy sportközpontot építhetnek majd a város legszegényebb negyedében.
A El Mundo Deportivó spanyol lapnak nyilatkozva a Barcelona brazil védője, Daniel Alves azt mondta Lionel Messiről:
„Messi a mindennapokban ugyanolyan, mint volt, de nem akarok képmutató lenni, egyértelmű, hogy az utóbbi meccseken nem teljesített úgy, ahogy megszoktuk tőle. Nem tudom, miért szerepel gyengébben mostanában, ezt nem próbáltam kideríteni. Nem kérdezgetem tőle; ha beszélni akar velem, tudja, hogy számíthat rám. Tisztelem annyira, hogy ne zaklassam ilyenekkel, de egyértelmű, hogy rossz a hangulata."
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.
Messi-Neymar = the ultimate forward duo
Paul Walker - We are always gonna miss you forever!