Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez egyébként rendben is van szerintem. Ha oda is megy levezetni, érdemben innen fog visszavonulni, ami remélem 36-37 éves kora előtt nem esedékes.Deus írta: Nem egyszer mondta, hogy haza akar majd terni levezeteskent, vissza a regi klubjaba.
Nem egyszer mondta, hogy haza akar majd terni levezeteskent, vissza a regi klubjaba.recrea írta: Kiváncsi vagyok, h innen vonul-e vissza, vagy elmegy levezetni valahova. Tudom, 5-10 év meg van addig, de amilyen gyorsan ez a 8 elment...
senkialfonz40 írta:Nekem annyira tetszett, hogy beraktam aláírásnak, remélem nem bánodbarka írta:Tudom nem díjazzák a linkeléseket, de ezt akkor is adom:
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... at-2227749
...és a legnagyobb:
"Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen."![]()
![]()
Ezek nagyrésze a jövő évi szezonnal le lesz tudva. Még az 1/1-et kéne megcélozni a Barcában.shutterisland írta:...néhány gól neki neki (4-5?) hogy beérje maradonát és crespot az argentin válogatott örökös góllövő listáján, és ezzel batistuta mögött a második helyre lépjen fel.
40 gól kell neki, hogy beállítsa zarra rekordját, aki a la liga történetének legjobb gólszerzője.
viszont még vannak előtte a sorban összesen 6-an azon a 40 gólon belül.
13 gólra van attól, hogy utolérje a listát vezető raúlt az örökös bl góllövő listán.
a hátralévő 10 fordulóban 10 gól kell, hogy megdöntse a tavalyi 50 gólos ligarekordot a góllövőlistán.
Nekem annyira tetszett, hogy beraktam aláírásnak, remélem nem bánodbarka írta:Tudom nem díjazzák a linkeléseket, de ezt akkor is adom:
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... at-2227749
...és a legnagyobb:
"Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen."
pont, hogy az ő számításuk egyáltalán nem mérvadó, mint ahogy előttem is írták már. a pichichin kívül semmi máshoz nincs közük, az meg nem ezen az egy gólon fog múlni, simán messi nyeri majd. minden máshol ehhez a 42es számhoz adják majd a gólokat.connor írta:Sajnos vagy nem sajnos, a Marca "adja" a Pichichi trófeát, tehát az ő számításuk a mérvadó. Mondjuk nem tartom "fair" dolognak, hogy egy-egy esetben szembemennek a szövetséggel és az UEFA-val. Ez a spanyol liga "különlegessége". Az más kérdés, hogy azzal a bizonyos góllal kapcsolatban valószínűleg igazuk van.
Felejtsétek már el azt a szennylapot. A LIGA rekordot a LIGA által nyilvántartott gólok alapján tartják. A spanyol szövetségnél Messinek ebben a szezonbon 42 bajnoki gólja van. Az hogy kis pityi palkó meg xy pletyka lap szerint ki hány gólt lőtt az ég világon semmit nem számít, és senkit nem érdekel.bence-barca írta:Nem olyan biztos. Szokásos évi Marca huncutság miatt Messinek 'csak ' 41 gólja van. Pont most néztem a gollövő listát Marcán és ott 41-t írnak. Persze ez legyen a legkevesebb bajunk.Mezner2 írta:Jó az 9-nek isshutterisland írta:
a hátralévő 10 fordulóban 10 gól kell, hogy megdöntse a tavalyi 50 gólos ligarekordot a góllövőlistán.42gólos Leo koma 27meccsen (1-en nem játszott) eszméletlenül beteg adat !
Az a nem semmi, brutál, hogy még 100+ évesen is 60 fölé ment az öreg.Barcaman14 írta:1946-47: Deák Ferenc 66 gól.
Igen, a Bilbao elleni egyik gólját Amorebieta öngóljának írták. (Meglepő módon.)bence-barca írta:Szokásos évi Marca huncutság miatt Messinek 'csak ' 41 gólja van. Pont most néztem a gollövő listát Marcán és ott 41-t írnak. Persze ez legyen a legkevesebb bajunk.
Az egyik meccsen elgurította a kapus mellett, a védő meg csúszott, h kikotorja, de csak beljebb segíteni tudta, így lényegében róla ment be a gólba tartó labda, tehát már vitatják is perszecsababarca írta:és most épp melyik gólt nem akarják neki megadni? valamelyik tizenegyesét,amiről kitalálták,hogy kamu volt,ezért erkölcsi alapon nem jegyzik fel a gólját?bence-barca írta: Nem olyan biztos. Szokásos évi Marca huncutság miatt Messinek 'csak ' 41 gólja van. Pont most néztem a gollövő listát Marcán és ott 41-t írnak. Persze ez legyen a legkevesebb bajunk.
Aranycipőt nem a nevetséges madridi érzelmű lap miatt adják,és a Marca-n kívül mindenki 42 írja,így ink. azt tekintem mérvadónakbence-barca írta: Nem olyan biztos. Szokásos évi Marca huncutság miatt Messinek 'csak ' 41 gólja van. Pont most néztem a gollövő listát Marcán és ott 41-t írnak. Persze ez legyen a legkevesebb bajunk.