Ronaldinho Gaúcho #4

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
gonosz
Jugador d'estrella

2010.01.07. 12:15:01

rivaldo23 írta: Kár, hogy Pep nem bízott benne, talán nemis kéne most avval foglalkozni, hogy kit igazoljunk bal szélre.
Ne haragudj, de azért ez egy hülyeség. Nem volt kedve, nem volt motivációja, és egy egész szezonnyi "pátyolgatást" meg nem lehet megengedni, arról nem is beszélve, hogy igen közösségromboló ez a magatartás. El kellett engedni, kellett neki a váltás. Félre ne értsék, én is nagyon szeretem/tisztelem, de akkor az jó lépés volt, akármennyire is a szurkolók ellenszenvét váltotta ki, az idő igazolta.
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
Kralo
Entrenador del Barça

2010.01.07. 12:14:35

ronaldinho89 írta:Milyen szép is lenne újra itt. Most komolyan. Ronnie-Messi-Ibra-Ini-Xavi.
Persze a realitás más mutat..
De ha tényleg leigazolnánk újra.. hátha eszébe jutnának a régi szép pillanatok és önbizalmat nyerve visszalendülne mégjobban.
:roll:
(sohaj) megvannak még a régi barcás videók Ronnie-ról. óriási. néha még ma is megnézem. fantasztikus.
Nagy kedvencem, de a bizalmat elvesztette, és ezt már nem nyeri vissza Barcelonában. Még ha a régi fényében is játsza le a következő fél évet, akkor se kívánnám, hogy jöjjön vissza.

Azért szurkolok neki, hogy találja meg önmagát, és legyen legalább még egy jó vb-je.
rivaldo23
Barça B

2010.01.07. 11:56:32

Hát a tegnapi meccsen hatalmasat alakított. és újra látam tőle a cselt, amit Barcelonában alkalmazott mindig(kicsit kifelé tolja alabdát majd hirtelen visszahúzza). Ezt már jóideje nem láttam tőle sőt nemis emlékszem, hogy a Milan színeiben láttam-e már tőle. Azok az ütempasszok még mindig ottvannak. Kár, hogy Pep nem bízott benne, talán nemis kéne most avval foglalkozni, hogy kit igazoljunk bal szélre. Remélem Dunga kiviszi a VB-re és láthatunk tőle egy olyan teljesítményt, mint Zidane-tól 2006-ban(itt nem a fejelésre gondolok:D).
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2010.01.06. 23:30:48

ronaldinho89 írta:... hátha eszébe jutnának a régi szép pillanatok és önbizalmat nyerve visszalendülne mégjobban.
Az önbizalmával semmi gond sztem.. :wink:
Lásd első - kihagyott, majd második - bevágott 11-es, pl.
Vagy egy minapi nyilatkozata, h még két vb-n szeretne részt venni, és h most jobb formában futballozik, mint a Barcában, anno... :)
Ezen a téren abszolúte minden rendben. :D
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
ronaldinho89
Capitá del Barça

2010.01.06. 22:43:17

Milyen szép is lenne újra itt. Most komolyan. Ronnie-Messi-Ibra-Ini-Xavi.
Persze a realitás más mutat..
De ha tényleg leigazolnánk újra.. hátha eszébe jutnának a régi szép pillanatok és önbizalmat nyerve visszalendülne mégjobban.
(sohaj) megvannak még a régi barcás videók Ronnie-ról. óriási. néha még ma is megnézem. fantasztikus.
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
abraka
Jugador del Barça

2010.01.06. 22:35:14

geridoss írta:Ronnie ma újra varázsol ! Isten, de jó ezt látni :P :roll: :wink: :oops:
Átadta az utolsó tizit Beckhamnek, ő meg Huntelaarnak. Azért micsoda önzetlenség... Ilyet ritkán látni.
Jah, Ronaldinho megint varázsolt, szenzációs volt ma.

Beckham meg megint bebizonyította, hogy egy igazi dzsentlömen.
Kép
geridoss
Director del Fútbol

2010.01.06. 22:22:35

Ronnie ma újra varázsol ! Isten, de jó ezt látni :P :roll: :wink: :oops:
Átadta az utolsó tizit Beckhamnek, ő meg Huntelaarnak. Azért micsoda önzetlenség... Ilyet ritkán látni.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
bali 15
Director del Fútbol

2010.01.04. 15:21:03

istyke6 írta:Emlekeztek, mikor azt mondta, hogy karrierjet a Nou Camp-ban szeretne lezarni?
Ja. Azt hiszem hogy neki is felajánlották a karrier végéig szóló szerződést, de vagy nem került erre sor vagy visszautasította azt.
Amúgy rájöttem hogy azért nem találunk rendes balszélsőt mert egy vele egy szintű játékost próbálunk odaképzelni és olyan egyszerűen nem létezik.
Ha nem lenne 29 akkor én biztosan visszavásárolnám és oda neki a 7-es mezt. :D . Már Ibra miatt is hülyének nézett minket a fél világ, garantáltan mindenki rajtunk röhögne ha visszavásárolnánk. :D .
De hamarosan ő is bekopog majd a 30-on és nem lenne hosszútávú megoldás.:S . Szóval maradnak ez egyéb nevek.:D
istyke6
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.01.04. 15:09:03

Emlekeztek, mikor azt mondta, hogy karrierjet a Nou Camp-ban szeretne lezarni?
I <3 FCB
messiisten
Barça B

2010.01.04. 15:04:08

Szerintem semmi baj Henry játékával.Egyértelmű ,hogy Henry játszik, de Ronie varázsolt. Meg nézném Ibra,Messi,Ronie triót,de azért Henry is ha kell ott van és esetleg gólt lő.

Ronaldinhot nem fogják pótolni ő egy örök űr marad.
katalunya
Jugador d'estrella

2009.12.30. 12:01:51

itt újra a régi lehetne :cry: a bátyja is mondta: "Roniba még mindig dobog a Barca szív" még mindig jobb lenne mint henry :) ...
de sajnos nem lesz meg ez az átigazolás,már a milan is ragaszkodik hozzá,ő a szervező játékos,ha elmenne nem lenne játék(pirlo mindig sérült)...A barca történetének egyik legjobja(ha nem a legjobja),mer ien látványosan,gólerősen és ien örömmel játszani játékost még nem láttam ien elképesztően magas szinvonalon...kár h ennyire nehéz visszahozni,itt ismét a régi leehtne,de olyan mint a 05/06-os szezonba sose lesz,már csak a kora miatt se :cry:

Az én szemembe ő marad a legjobb itt katalóniába :wink:
Kép
Dream Team: Valdés-Dani A.,Beckenbauer,Piqué,Roberto C.- Y.Touré-Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
"Csak türelmesen, és minden jól fog elsülni” - Pep Guardiola
Make the ball happy :)
barca1615
Jugador d'estrella

2009.12.25. 12:59:53

Hát Ronaldinho is tudná hozni ezt az Henry szintet:D
kanty
Llegenda del Barça

2009.12.25. 12:49:28

Ronaldinho már soha többé nem fog a Barcelonában játszani...sajnos :cry:
Az ő és a Barca története lezárult már. Fantasztikus, megismételhetetlen időszakot töltött a Camp Nou-ba, DE ennek már vége.

Szerintem a Barcelonának nem egy Ronaldinhora van szüksége. A Barcának egy sikerre éhes és küzdeni tudó játékosra van szüksége.

Ronaldinho még lehúz pár évet a MIlanba. Remélem a sikerek ott sem fogják elkerülni őt.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bastian
Barça B

2009.12.25. 11:49:01

katalunya írta:RONIT VISSZA A BARCÁBA
balszélső játékost keresünk
Pep guardiola személyében az egyik legjobban tudd hatni játékosaira h hajtsanak a barcáért
Ronaldinhoba még mindig benne van a barca lélek
miről beszélünk? :roll:
Istenem de széép is lenne,Ronaldinho,Ibrahimovic,Messi.Verhetetlenek lennénk. :)
Csak egy bibi van amit irtatok ti is,Dinho sose lesz a régi,legnagyobb bánatomra :( .

Ha újra láthatnám azokat a zseniális megoldásokat,cseleket,esernyőket,lövéseket,és azért még egyszer megtapsolhatnák a Bernabeuba :lol: .

Szerk:
De azéért gondoljunk bele abba is mi lett volna ha Pep bizalmat ad neki és nem küldi el.Vajon újra láthattunk volna régi formájába?
Kép
korábban barca28...
'Miközben a magánfegyvernepperek tovább prosperálnak a világ legnagyobb fegyverszállítói az Egyesült Államok,Oroszország,Franciaország,Anglia,és Kína,egyben ők az ENSZ biztonsági tanácsának 5 állandó tagjai.' -NC
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.12.25. 11:47:32

House írta:
Pep guardiola személyében az egyik legjobban tudd hatni játékosaira h hajtsanak a barcáért
A szívem azt mondja: IGEEEEEEEN. :)
Az agyam tudja, hogy nem.
Ezzel én is így vagyok. :) Meg aztán nem hiszem, hogy szívesen visszajönne ahhoz az edzőhöz, aki elküldte a sunyiba, még akkor is, ha ez várható volt és talán magától is ment volna...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
LM10
Director del Fútbol

2009.12.25. 11:05:27

Ronnie sosem fog már visszatérni...jó ő neki már a Milan, ott még nemis rossz, az elmúlt évekhez képest, ő onnan szvsz már csak brazilba fog menni.
House
Entrenador del Barça

2009.12.25. 11:01:53

A szívem azt mondja: IGEEEEEEEN. :)
Az agyam tudja, hogy nem.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
westerngom
Entrenador del Barça

2009.12.25. 10:25:13

- igen.... a szíve mélyén talán mindenki ezt szeretné, de! az a fránya realitás..... :lol:
katalunya
Jugador d'estrella

2009.12.25. 10:08:09

RONIT VISSZA A BARCÁBA
Kép
Dream Team: Valdés-Dani A.,Beckenbauer,Piqué,Roberto C.- Y.Touré-Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
"Csak türelmesen, és minden jól fog elsülni” - Pep Guardiola
Make the ball happy :)
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.12.24. 11:46:54

Ha ezt a nem egészen kilenc kilómétert 90 perc alatt produkálja, akkor nem az igazi, 11 körül kellene lennie. A baj inkább mégis az, hogy nagyon kevés a lendület, még kevesebb az igazán teret nyerő mozgás tőle. Nem igazán ver meg védőt, bár tény, mostanában egy picit tényleg jobb ( a világ legjobb védőjét azért a bernabeuban pl. rendesen szvatta még így is :lol:) De mivel a képességei varázslatosak, és ezzel a kb 60%-os "egykori önnmagával" is húzóember, el tudom képzelni, hogy ott a helye a brazilok kezdőjében a vb-n.
Szurkolok neki, mert még minid élményszámba mennek a labdaérintései.
Rivaldo-A Legnagyobb.
bali 15
Director del Fútbol

2009.12.24. 11:39:55

Viszont azt megfigyeltem, hogy visszafelé még mindig nem fut egy métert sem.
Ugye nem azt várod tőle hogy védekezzen? :wink: Tőle?!
Amúgy igazad van. Egyszer volt egy kivétel. Amikor a Real ment a San Siorba úgy játszott mint egy vadállat(azon a meccsen a színvonalas bírói ítéletek miatt mondjuk mindent lehetett). De komoly volt még képernyőn keresztül is félelmetes volt.
Sokan panaszkodnak hogy nincsen már meg a sebessége. De amíg még így lomhán is rá épül a Milan játéka kit érdekel? :wink:
Amúgy meg a meccsenként 8,75 km/h az jó? Mert a Zürich ellen ennyi volt neki.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.12.17. 12:35:47

Nézegetem Dinho játékát mostanában, és vmi javulás tényleg van-lehet hogy rendesen elvégzi a munkát, nem tudom. Mindenesetre ha nálunk Titi legalább annyit nyújtana, mint a mostani Dinho, már sokkal veszélyesebb lenne a bal oldalunk. Mindemellett továbbra is kilóméterekre van egykori önmagától.
Viszont azt megfigyeltem, hogy visszafelé még mindig nem fut egy métert sem.
a nyilatkozata, miszerint most jobb, mint itt volt, jópofa. Jól érzi magát milánóban. Haver az edző, picit jobban is megy neki, és azt is elnézik, hogy ökörségeket nyilatkozik.
Rivaldo-A Legnagyobb.
ziipp
Capitá del Barça

2009.12.17. 12:09:02

Egy apró érdekesség: hányszor kerestek rá Messire és Ronaldinhora az elmúlt években.

http://trends.google.com/trends?q=messi ... dinho&sa=N

Jól látszik, hogy mikor volt a csúcson Roni, illetve az számomra furcsa, hogy Messi még most se annyira keresett, mint amilyen Dinho volt akkor.
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.12.12. 14:16:39

Fecoo! Épp ezért írtam az Isten jelzőt:D Egyébként pedig átértékelem a mondandómat, a legjobb csatársor is itt van, mert véleményem szerint a világ 5 legjobb csatára jelenleg:Drogba,Eto'o, Ibrahimovic,Villa,Torres (Rooneyt is be lehetne venni,de neki sokkal összetettebb szerepköre van, messze nem klasszikus csatár). Ebből egy elég gyenge csapatban fog játszani a vb-én (Eto'o), egy ott sincs (Ibra), egy pedig ugyan papíron elég erős csapatban van, de nem hiszem, hogy beleszólhatnak a végén (Drogba), a maradék kettő pedig spanyol válogatott:D
Válasz küldése