Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne haragudj, de azért ez egy hülyeség. Nem volt kedve, nem volt motivációja, és egy egész szezonnyi "pátyolgatást" meg nem lehet megengedni, arról nem is beszélve, hogy igen közösségromboló ez a magatartás. El kellett engedni, kellett neki a váltás. Félre ne értsék, én is nagyon szeretem/tisztelem, de akkor az jó lépés volt, akármennyire is a szurkolók ellenszenvét váltotta ki, az idő igazolta.rivaldo23 írta: Kár, hogy Pep nem bízott benne, talán nemis kéne most avval foglalkozni, hogy kit igazoljunk bal szélre.
Nagy kedvencem, de a bizalmat elvesztette, és ezt már nem nyeri vissza Barcelonában. Még ha a régi fényében is játsza le a következő fél évet, akkor se kívánnám, hogy jöjjön vissza.ronaldinho89 írta:Milyen szép is lenne újra itt. Most komolyan. Ronnie-Messi-Ibra-Ini-Xavi.
Persze a realitás más mutat..
De ha tényleg leigazolnánk újra.. hátha eszébe jutnának a régi szép pillanatok és önbizalmat nyerve visszalendülne mégjobban.
![]()
(sohaj) megvannak még a régi barcás videók Ronnie-ról. óriási. néha még ma is megnézem. fantasztikus.
Az önbizalmával semmi gond sztem..ronaldinho89 írta:... hátha eszébe jutnának a régi szép pillanatok és önbizalmat nyerve visszalendülne mégjobban.
![]()
Jah, Ronaldinho megint varázsolt, szenzációs volt ma.geridoss írta:Ronnie ma újra varázsol ! Isten, de jó ezt látni![]()
![]()
![]()
![]()
Átadta az utolsó tizit Beckhamnek, ő meg Huntelaarnak. Azért micsoda önzetlenség... Ilyet ritkán látni.
Ja. Azt hiszem hogy neki is felajánlották a karrier végéig szóló szerződést, de vagy nem került erre sor vagy visszautasította azt.istyke6 írta:Emlekeztek, mikor azt mondta, hogy karrierjet a Nou Camp-ban szeretne lezarni?
Istenem de széép is lenne,Ronaldinho,Ibrahimovic,Messi.Verhetetlenek lennénk.katalunya írta:RONIT VISSZA A BARCÁBA
balszélső játékost keresünk
Pep guardiola személyében az egyik legjobban tudd hatni játékosaira h hajtsanak a barcáért
Ronaldinhoba még mindig benne van a barca lélek
miről beszélünk?
Ezzel én is így vagyok.House írta:A szívem azt mondja: IGEEEEEEEN.katalunya írta:RONIT VISSZA A BARCÁBA
Pep guardiola személyében az egyik legjobban tudd hatni játékosaira h hajtsanak a barcáért
miről beszélünk?
Az agyam tudja, hogy nem.
A szívem azt mondja: IGEEEEEEEN.katalunya írta:RONIT VISSZA A BARCÁBA
miről beszélünk?
- igen.... a szíve mélyén talán mindenki ezt szeretné, de! az a fránya realitás.....katalunya írta:RONIT VISSZA A BARCÁBA
miről beszélünk?
Ugye nem azt várod tőle hogy védekezzen?Viszont azt megfigyeltem, hogy visszafelé még mindig nem fut egy métert sem.