Nem erről van szó, de egy igazi vezér egy gyengébb csapatot is hátára tud venni, és vinni a hátán. Sevcsenko pl. fénykorában kivezette az ukránokat a VB-re, remek játékkal, pedig nem volt egy nagy csapat. Larsson anno hátán vitte az egész Celticet. De talán a legjobb példa Ronaldino, ahogy föltámasztotta anno poraiból a Barcát. Igenis egy gyengébb csapatban is tud jól játszani egy klasszis, és a jó teljesítményével húzhatja a többieket is. Messinél más a helyzet, ő a válogatottban semmivel nem tűnik ki, ugyanolyan gyenge, mint a többiek, szóval nem kell mentegetni.
Zidane egy tökéletes gépezetben tündökölt szintén, azt hiszem ebben senki sem vitatkozik,
Zidane pl. ahol föltűnt mindenhol tündökölt. Messi eddig csak itt a Barcában tette meg. És én inkább ezt a Barcát nevezném tökéletes gépezetnek, ahol minden láncszem a helyén van. De ha szétszednék ezt a gépezetet, és a játékosainkat Guardilástól szétraknánk különböző csapatokba, sztem senki sem tudná megközelíteni az itteni teljesítményét, sokan pedig kifejezetten bajban lennének.
Nekem amúgy semmi bajom sincs Messivel, csak úgy gondolom, sokan túlajnározzák. Olyanokat mondani róla, h minden idők legjobbja nagyon erős túlzás, legalábbis az én szememben, főleg, ahogy a válogatottban mutatott teljesítményét elnézzük. Majd ha ott is vezér tud lenni, akkor elismerem a nagyságát, de addig pl. egy Zidane-t vagy egy Ronaldinho-t elé helyezek. Ők nem egy tökéletes gépezet tökéletes láncszemei voltak, hanem igazi, ösztönös zsenik, akik mindenhol lépessek voltak fantasztikus dolgokra.