A múlt, a jelen és a jövő mezei

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Hogy tetszenek az új mezek?

A kapusmez tetszik
6
11%
A kapusmez nem tetszik
4
7%
A hazai tetszik
8
14%
A hazai nem tetszik
10
18%
Az idegenbeli tetszik
7
12%
Az idegenbeli nem tetszik
8
14%
A harmadik számú tetszik
6
11%
A harmadik számú nem tetszik
8
14%

Szavazatok száma: 57
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.17. 12:20:12

Nekem a hazaival komoly problémáim nincsenek, ez a design ez van, na de a fekete…..Nem temetésre készülünk könyörgöm, kapus mez legyen fekete rendben van, de ilyet, hogy fekete idegenbeli mez!Annyira idegesítő idegenbeli mezeket tudnak kitalálni, hogy hihetetlen, rikító sárga, babakék, na meg a rózsaszín….de ez a fekete számomra kiábrándító!Azt hittem a rózsaszínnél nincs lejjebb de van :( :lol:
Azért megvesszük, de nem olyan szájízzel mint mondjuk a szürkét anno, vagy az aranysárgát....
Kép
Kép
Kép
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.05.17. 12:10:05

Nemtudom, de ennek a képnek olyan gyenge hamisítvány beütése van. Az a piros egyáltalán nem gránát vörös, inkább mint valami gagyi kínai, amit már 30x kimostak. Raádásul totál nem egyezik a színe nadrágéval.

Szerk: ez az indegenbeli egy nagy átverés. Egy fekete póló, amire rávasaltak 2 feliratot.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Enjoy
Capitá del Barça

2011.05.17. 12:08:45

Fekete is egyre valószínűbb:
Kép
Kép

Fekete mezre már régóta folyt a nyálam, de jobbat is el tudtam volna képzelni...
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.05.17. 11:59:09

Enjoy írta:Ez a csikozás szerintem is maradni fog...

De a felírat tuti, hogy még nem végleges:
Ez még trágyább:
Kép
Ráadásul marha ferdén van "rávasalva" a Quatar F., hátulján meg irreálisan nagy, ill. gagyi betűtípussal van felrajzolva az unicef...

Szerintem a feliratok fognak már csak változni..
Nekem sem tetszik annyira. Viszont ezen a képen nem a Quatar F. van ferdén rávasalva, hanem a póló van ferdén ráhelyezve a bábura :) Nézd meg jobban, a nyakánál, illetve az alján. Ott is látszik, hogy az a ferde.
Enjoy
Capitá del Barça

2011.05.17. 11:56:38

Ez a csikozás szerintem is maradni fog...

De a felírat tuti, hogy még nem végleges:
Ez még trágyább:
Kép
Ráadásul marha ferdén van "rávasalva" a Quatar F., hátulján meg irreálisan nagy, ill. gagyi betűtípussal van felrajzolva az unicef...

Szerintem a feliratok fognak már csak változni..
Ehhez amúgy sokkal jobban menne kék gatyó.. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Enjoy 2011.05.17. 11:59:36-kor.
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.05.16. 21:13:20

Varatrix írta:Két kérdés.
Már ebben játszunk hétvégén, és az MU ellen?
Gatyó színét lehet tudni?

Szvsz nem rossz, kell néha egy kis változatosság. Voltak már hasonló meghökkentő húzások, úgy is megszokja mindenki.
Hétvégén lehet hogy igen, BLben nem lehet, mert szabály van erre. Gatyó színe szerintem kék lesz de majd holnap kiderül. És igen, úgyis megszokják majd, mást úgysem tudnak tenni.... :roll:
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
LM10
Director del Fútbol

2011.05.16. 20:35:59

Varatrix írta:Két kérdés.

Szvsz nem rossz, kell néha egy kis változatosság. Voltak már hasonló meghökkentő húzások, úgy is megszokja mindenki.
Nem, max a bajnokságban, a BL-ben szabály, hogy csak az erre az évre kiírt mezben lehet játszani.
Varatrix
Director del Fútbol

2011.05.16. 20:33:43

Két kérdés.

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2011.05.16. 19:57:00

Nekem kifejezetten tetszik a mez. A szponzor ezen a szinten - bármi is a filozófiája egy csapatnak - szerintem elkerülhetetlen. A betűtípus meg szerintem jóféle, úgyhogy elfogadható :P
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2011.05.16. 19:54:49

hát a franz tudja.... nekem így elsőre meglehetősen proletárnak tűnik ez a cucc, a katari szöveg meg ordenáré...
de ha hozzuk a meccseket benne, akkor azt hiszem átlendülök ezeken a dolgokon. 8)
PUYOL-XAVI-INIESTA
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.05.16. 19:22:59

Lionel85 írta:
Messi-Ini írta:Hát eleinte undorodtam ettől a meztől,de most már egyre jobban tetszik,és kezdek megbarátkozni vele!De egy dolgot szeretnék kérni a Niketol,hogy ha ilyen csíkozású lesz a mezünk,ne csináljanak másnak is ilyet,mert arról hallani hogy a Juve meze is ilyesmi lesz,és én azt szeretném hogy ne legyen,mert a mi mezeink sosem voltak nagyon egyediek,egyszerűen csíkosak,max a gránátvörös-kék színkombináció tette különlegessé!Most,hogy ilyen különleges lesz a csíkozása,akkor csak a miénk legyen ilyen,nem tom miért fontos ez nekem,de vmiért az :D :D :D
Ha jól tudom, az Internek is ilyen csíkozású meze lesz, természetesen csak a szín les más. Van egy sablon és aszerint csinálják a mezeket. Ez tényleg tucatmez lesz.
Hát csak remélni tudom hogy nem,az nekem kapásból elvenné az új mez varázsát,legalábbis számomra!
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.05.16. 19:06:13

Messi-Ini írta:Hát eleinte undorodtam ettől a meztől,de most már egyre jobban tetszik,és kezdek megbarátkozni vele!De egy dolgot szeretnék kérni a Niketol,hogy ha ilyen csíkozású lesz a mezünk,ne csináljanak másnak is ilyet,mert arról hallani hogy a Juve meze is ilyesmi lesz,és én azt szeretném hogy ne legyen,mert a mi mezeink sosem voltak nagyon egyediek,egyszerűen csíkosak,max a gránátvörös-kék színkombináció tette különlegessé!Most,hogy ilyen különleges lesz a csíkozása,akkor csak a miénk legyen ilyen,nem tom miért fontos ez nekem,de vmiért az :D :D :D
Ha jól tudom, az Internek is ilyen csíkozású meze lesz, természetesen csak a szín les más. Van egy sablon és aszerint csinálják a mezeket. Ez tényleg tucatmez lesz.
Kép
Kép
Kép
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.05.16. 18:49:47

Hát eleinte undorodtam ettől a meztől,de most már egyre jobban tetszik,és kezdek megbarátkozni vele!De egy dolgot szeretnék kérni a Niketol,hogy ha ilyen csíkozású lesz a mezünk,ne csináljanak másnak is ilyet,mert arról hallani hogy a Juve meze is ilyesmi lesz,és én azt szeretném hogy ne legyen,mert a mi mezeink sosem voltak nagyon egyediek,egyszerűen csíkosak,max a gránátvörös-kék színkombináció tette különlegessé!Most,hogy ilyen különleges lesz a csíkozása,akkor csak a miénk legyen ilyen,nem tom miért fontos ez nekem,de vmiért az :D :D :D
A másik pedig,ami viszont szerintem rohadt undorító a mezen,hogy hátul a mez alatt lesz az Unicef felirat!Ennél már csak az lenne a rosszabb,ha a gatyán lenne,mert szerintem ez nagyon csúnya így,miért nem lehet a címer és a Nike logó középre betenni :?:
A második számú mezhez meg csak annyit,hogy annak örülnék ha fekete lenne,volt már itt 1-2-fekete verzió,nekem az tetszett a legjobban amelyiknek a közepén volt egy vastag sárga csík,szerintem az volt a legjobb,remélem az lesz a nyerő!
Am ne vegyünk tutira semmit,nem biztos még hogy ez lesz a mez,meg ha ez is lesz,nem biztos az hogy pontosan ilyen lesz rajta a dolgok elrendezése,mert nagyon tudom remélni hogy az Unicef logót elrakják onnan!
Am akkor ha minden igaz jövőre az ide 2. számú szerelés lesz a 3. számú igaz?Legalábbis tudomásom szerint így szokott lenni ha minden igaz,vagy tévednék? :D
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.05.16. 18:21:55

Ez már túl új... Inkább lett volna sima 3-4 csík azt kész. Ez abszolút nem tetszik..
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.05.16. 18:20:34

Maga a csíkok elrendezése és a kék ujjrész jó, de a mezszponzor és az Unicef logó hátul-alul nagyon gáz. Sajna az üzlet az üzlet és minket is elért ez a rákfene.
Kép
Kép
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2011.05.16. 18:01:52

Kíváncsi leszek az idegenbeli feketére. Remélem lesz benne némi sárga, mert a hazaiból úgy nézem kiölték. :D
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Xanthor
Capitá del Barça

2011.05.16. 17:51:26

Fernando írta:Nekem nagyon tetszik ez a mez., csak abban még nagyon bízom, hogy könyörgöm hozzuk vissza a kék nadrágot, nagyon ratyi ez a vörös.
Nekem is egyre jobban bejön (bár az Unicef-fel jobb lenne...), pedig eleinte nem tetszett. A gatya meg 99%, hogy kék lesz,mivel ugye ritkán piros (nem is emlészem 05/06 előtt mikor volt vagy volt-e egyáltalán), ráadásul a mez alján a kék a domináns (meg a karja is az), úgyhogy mindenképpen jobban passzol hozzá a kék. Bár 2006-ban is pirosban nyertünk BL-t és most is megvan rá az esély, szóval lehetne akár többször piros gatya :mrgreen:
Gauchomester
Entrenador del Barça

2011.05.16. 17:49:38

Az az igazság, hogy:

1. ennek az egész mez-témának túl sok feneket kerítünk.
2. ez a kép kb 2 hónapja kering már a neten, nem hittem (és nem hiszem) hogy tényleg pont ilyen lesz. a klub hivatalos oldalán még semmi sincs. Várjuk meg a keddet.
3. Úgy volt, hogy attól mert bejött az új mezszponzor, az Unicef lesz az "erőnyerő", azonban úgy tűnik ez nem nagyon igazolódott be.
Logan10
Jugador d'estrella

2011.05.16. 17:47:39

Nem is olyan rossz ez a mez :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Logan10 2011.05.16. 17:50:31-kor.
Csak a Barça
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.05.16. 17:41:45

visca el barca írta:igazából túl nagy meglepetés nem ért az uj mezzel kapcsolatban, rengeteg hasonló keringett már a netem.

Az unicef azert is gáz, mert ugye elvileg ugy kell rugni a bőrt h a mez be van tűrve a gatyába. nah akkor aztán semmit nem látni belőle :D
Ezek a feliratok egyértelműen Photoshoppal készültek (és nem is túl ügyes munka), még a leglaikusabb ember is láthatja. Gondolom ott lesz az embléma, mint pl a németeknél sok helyen. Valahogy úgy, hogy még betűrve is lehessen látni...
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
visca el barca
Presidente del Barça

2011.05.16. 17:35:32

igazából túl nagy meglepetés nem ért az uj mezzel kapcsolatban, rengeteg hasonló keringett már a netem.

Az unicef azert is gáz, mert ugye elvileg ugy kell rugni a bőrt h a mez be van tűrve a gatyába. nah akkor aztán semmit nem látni belőle :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2011.05.16. 17:32:46

Nekem nagyon tetszik ez a mez., csak abban még nagyon bízom, hogy könyörgöm hozzuk vissza a kék nadrágot, nagyon ratyi ez a vörös.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
sneco7
Capitá del Barça

2011.05.16. 17:31:57

kurdt írta:
Gauchomester írta:aztán úgyis csak az dönt egy mez megítéléséről, hogy otthon 5-0-ra ütjük a madridot, ezzel máris felejthetetlen, aztán hogy behúzzuk-e a bl-t, stb.
Apropó BL döntő; ha holnap tényleg bemutatják az új garnitúrát, akkor simán el tudom képzelni, hogy a Manchester ellen már abban lépünk pályára...

Tudom, hogy két éve ilyenkor is megvolt már az új mez, és mégis a régiben játszottuk le a döntőt, de tavaly a Bayern és az Inter is az új szerelésében lépett pályára, úgyhogy abszólút nem elképzelhetetlen, hogy idén is ez lesz.
Én úgy tudom,hogy ott megvan kötve a dolog,h melyik mezben kell játszani,legalábbis 2 éve tuti,h arról volt szó,h azért kell a régiben játszani,mert csak azokban a mezekben lehet szerepelni,amelyiket az idény elején leadtak a nevezés mellett...tavaly nem tudom,h valóban az új mezekben játszottak-e már a csapatok,lehet,h változtattak ezen a szabályon...ami tuti,hogy az bajnokság utolsó fordulójában már az új mezben szoktunk pályára lépni...
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2011.05.16. 17:24:55

Háát azért érdekes ez a mezszponzoros megoldás.. az Unicef ami hosszú évek óta elöl, most a játékosok "seggéhez" került. A színezés maga nagyon jó, nekem tetszik, de az elosztás eléggé érdekes.. :?

Kíváncsi vagyok az idegen bélire illetve a kapus mezre.. Fekete mikor volt utoljára? :O
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Gauchomester
Entrenador del Barça

2011.05.16. 12:24:29

kurdt írta:úgyhogy abszolút nem elképzelhetetlen, hogy idén is ez lesz.
Nem elképzelhetetlen, de én nem örülnék neki. A döntő ennek az idénynek a megkoronázása, játsszanak csak az idei mezben.
Válasz küldése