Azért megvesszük, de nem olyan szájízzel mint mondjuk a szürkét anno, vagy az aranysárgát....
Nekem sem tetszik annyira. Viszont ezen a képen nem a Quatar F. van ferdén rávasalva, hanem a póló van ferdén ráhelyezve a báburaEnjoy írta:Ez a csikozás szerintem is maradni fog...
De a felírat tuti, hogy még nem végleges:
Ez még trágyább:
Ráadásul marha ferdén van "rávasalva" a Quatar F., hátulján meg irreálisan nagy, ill. gagyi betűtípussal van felrajzolva az unicef...
Szerintem a feliratok fognak már csak változni..
Hétvégén lehet hogy igen, BLben nem lehet, mert szabály van erre. Gatyó színe szerintem kék lesz de majd holnap kiderül. És igen, úgyis megszokják majd, mást úgysem tudnak tenni....Varatrix írta:Két kérdés.
Már ebben játszunk hétvégén, és az MU ellen?
Gatyó színét lehet tudni?
Szvsz nem rossz, kell néha egy kis változatosság. Voltak már hasonló meghökkentő húzások, úgy is megszokja mindenki.
Nem, max a bajnokságban, a BL-ben szabály, hogy csak az erre az évre kiírt mezben lehet játszani.Varatrix írta:Két kérdés.
Már ebben játszunk hétvégén, és az MU ellen?
Gatyó színét lehet tudni?
Szvsz nem rossz, kell néha egy kis változatosság. Voltak már hasonló meghökkentő húzások, úgy is megszokja mindenki.
Hát csak remélni tudom hogy nem,az nekem kapásból elvenné az új mez varázsát,legalábbis számomra!Lionel85 írta:Ha jól tudom, az Internek is ilyen csíkozású meze lesz, természetesen csak a szín les más. Van egy sablon és aszerint csinálják a mezeket. Ez tényleg tucatmez lesz.Messi-Ini írta:Hát eleinte undorodtam ettől a meztől,de most már egyre jobban tetszik,és kezdek megbarátkozni vele!De egy dolgot szeretnék kérni a Niketol,hogy ha ilyen csíkozású lesz a mezünk,ne csináljanak másnak is ilyet,mert arról hallani hogy a Juve meze is ilyesmi lesz,és én azt szeretném hogy ne legyen,mert a mi mezeink sosem voltak nagyon egyediek,egyszerűen csíkosak,max a gránátvörös-kék színkombináció tette különlegessé!Most,hogy ilyen különleges lesz a csíkozása,akkor csak a miénk legyen ilyen,nem tom miért fontos ez nekem,de vmiért az![]()
![]()
![]()
Ha jól tudom, az Internek is ilyen csíkozású meze lesz, természetesen csak a szín les más. Van egy sablon és aszerint csinálják a mezeket. Ez tényleg tucatmez lesz.Messi-Ini írta:Hát eleinte undorodtam ettől a meztől,de most már egyre jobban tetszik,és kezdek megbarátkozni vele!De egy dolgot szeretnék kérni a Niketol,hogy ha ilyen csíkozású lesz a mezünk,ne csináljanak másnak is ilyet,mert arról hallani hogy a Juve meze is ilyesmi lesz,és én azt szeretném hogy ne legyen,mert a mi mezeink sosem voltak nagyon egyediek,egyszerűen csíkosak,max a gránátvörös-kék színkombináció tette különlegessé!Most,hogy ilyen különleges lesz a csíkozása,akkor csak a miénk legyen ilyen,nem tom miért fontos ez nekem,de vmiért az![]()
![]()
![]()
Nekem is egyre jobban bejön (bár az Unicef-fel jobb lenne...), pedig eleinte nem tetszett. A gatya meg 99%, hogy kék lesz,mivel ugye ritkán piros (nem is emlészem 05/06 előtt mikor volt vagy volt-e egyáltalán), ráadásul a mez alján a kék a domináns (meg a karja is az), úgyhogy mindenképpen jobban passzol hozzá a kék. Bár 2006-ban is pirosban nyertünk BL-t és most is megvan rá az esély, szóval lehetne akár többször piros gatyaFernando írta:Nekem nagyon tetszik ez a mez., csak abban még nagyon bízom, hogy könyörgöm hozzuk vissza a kék nadrágot, nagyon ratyi ez a vörös.
Ezek a feliratok egyértelműen Photoshoppal készültek (és nem is túl ügyes munka), még a leglaikusabb ember is láthatja. Gondolom ott lesz az embléma, mint pl a németeknél sok helyen. Valahogy úgy, hogy még betűrve is lehessen látni...visca el barca írta:igazából túl nagy meglepetés nem ért az uj mezzel kapcsolatban, rengeteg hasonló keringett már a netem.
Az unicef azert is gáz, mert ugye elvileg ugy kell rugni a bőrt h a mez be van tűrve a gatyába. nah akkor aztán semmit nem látni belőle
Én úgy tudom,hogy ott megvan kötve a dolog,h melyik mezben kell játszani,legalábbis 2 éve tuti,h arról volt szó,h azért kell a régiben játszani,mert csak azokban a mezekben lehet szerepelni,amelyiket az idény elején leadtak a nevezés mellett...tavaly nem tudom,h valóban az új mezekben játszottak-e már a csapatok,lehet,h változtattak ezen a szabályon...ami tuti,hogy az bajnokság utolsó fordulójában már az új mezben szoktunk pályára lépni...kurdt írta:Apropó BL döntő; ha holnap tényleg bemutatják az új garnitúrát, akkor simán el tudom képzelni, hogy a Manchester ellen már abban lépünk pályára...Gauchomester írta:aztán úgyis csak az dönt egy mez megítéléséről, hogy otthon 5-0-ra ütjük a madridot, ezzel máris felejthetetlen, aztán hogy behúzzuk-e a bl-t, stb.
Tudom, hogy két éve ilyenkor is megvolt már az új mez, és mégis a régiben játszottuk le a döntőt, de tavaly a Bayern és az Inter is az új szerelésében lépett pályára, úgyhogy abszólút nem elképzelhetetlen, hogy idén is ez lesz.
Nem elképzelhetetlen, de én nem örülnék neki. A döntő ennek az idénynek a megkoronázása, játsszanak csak az idei mezben.kurdt írta:úgyhogy abszolút nem elképzelhetetlen, hogy idén is ez lesz.