Hát eleinte undorodtam ettől a meztől,de most már egyre jobban tetszik,és kezdek megbarátkozni vele!De egy dolgot szeretnék kérni a Niketol,hogy ha ilyen csíkozású lesz a mezünk,ne csináljanak másnak is ilyet,mert arról hallani hogy a Juve meze is ilyesmi lesz,és én azt szeretném hogy ne legyen,mert a mi mezeink sosem voltak nagyon egyediek,egyszerűen csíkosak,max a gránátvörös-kék színkombináció tette különlegessé!Most,hogy ilyen különleges lesz a csíkozása,akkor csak a miénk legyen ilyen,nem tom miért fontos ez nekem,de vmiért az
A másik pedig,ami viszont szerintem rohadt undorító a mezen,hogy hátul a mez alatt lesz az Unicef felirat!Ennél már csak az lenne a rosszabb,ha a gatyán lenne,mert szerintem ez nagyon csúnya így,miért nem lehet a címer és a Nike logó középre betenni
A második számú mezhez meg csak annyit,hogy annak örülnék ha fekete lenne,volt már itt 1-2-fekete verzió,nekem az tetszett a legjobban amelyiknek a közepén volt egy vastag sárga csík,szerintem az volt a legjobb,remélem az lesz a nyerő!
Am ne vegyünk tutira semmit,nem biztos még hogy ez lesz a mez,meg ha ez is lesz,nem biztos az hogy pontosan ilyen lesz rajta a dolgok elrendezése,mert nagyon tudom remélni hogy az Unicef logót elrakják onnan!
Am akkor ha minden igaz jövőre az ide 2. számú szerelés lesz a 3. számú igaz?Legalábbis tudomásom szerint így szokott lenni ha minden igaz,vagy tévednék?