2021.03.08. 10:49:17
Nem tudom mennyi a valóságalapja, de az AS szerint Alaba ügynöke múlt héten tárgyalt Laporta-val és abban maradtak, hogy ha ő nyeri a választást, akkor komoly sansz lehet az osztrák leigazolására. Ha az Umtiti-Lenglet pakkot vagy akár egyiküket sikerülne elpasszolni még bármi lehetne. Lehet, hogy Alaba-nak is lejjebb kellene adnia az igényeiből, mert a Real már már hosszabbított Ramos-szal, ők kiszálltak a versenyből és ha komoly érdeklődő nem lesz engednie kell, mert két szék között a földre kerülhet. Egy Piqué, Araujo, Alaba, Mingueza, EG sorral már komolyan neki lehetne vágni a szezonnak és akkor Firpot is rá lehetne sózni a Milanra. És akkor ott van még a Griezmann, Pjanic, Coutinho trió, amiből egyenként is jó pénzt lehet csinálni.
Aguero-ról is egyre többet hallani, mint komoly célpont. Ingyen igazolható és szerintem túl nagy fizut sem kérne, plusz Messi maradása szempontjából sem elhanyagolható szempont.
A Haaland-Mbappé duóból valamelyikre még akkor sem hiszem, hogy esély lenne, ha a Coutinho, Griezmann, Dembelé trióból kettő is elpályázna. A City szerintem legalább 90 %, hogy behúzza valamelyik gólgyárost. Gyakorlatilag lesz centerként egy Gabriel Jesusuk, aki enyhén szólva sem teljesít átlagon felül.
Kíváncsi leszek, hogy Laporta mennyire engedi szabad pórázra a jövőre regnáló edzőt, mennyire lesz töke áruba bocsátani a Griezmann-féléket. Igazából emiatt nem lenne nyomás rajta, mert nem ő intézte ezeket a játékosokat, neki nem kell "beismernie" hogy mekkorát hibázott, kezdhet egy nagytakarítást.
Forca Barca!!!!