sansz írta: ↑2021.03.31. 14:20:09
Én nem értem honnan veszitek ezt a két-három év benne van dolgot. Ez sajnos nem így működik. Lőtt három gólt ebben az idényben, gondolom sérülés miatt játszott kevesebbet, egy ilyen sérülés biztosan nem fog meglátszódni? Felépül,mint a húsz éves?
Persze még lehet tíz éve is magas szinten,ha már nagyot mondunk mondjunk még nagyobbat. Valójában a két év ugyanúgy rizikós nála.
És bármilyen fura,nem biztos,hogy Messire jó hatással van a haver. Pláne nem most.
A mindenhol Messistűl mindenestűl leégő unalmas semmit játszó Valverde-Barca egyik baja pont a nagy kényelmes haverság volt, egekbe szökött az ego és a saját gyengeségeiket nem látták.
Lajos egy remek játékos és biztos remek ember is, de a góljai ellenére valójában nem vesztettünk az elmenetelével már. Lehet arról vitatkozni,hogy mennyire Messi irányít mindent,mert nem látunk a dolgok mögé,de az tény,hogy a legrosszabb meccsén sem merik lecserélni az edzők, ennek tükrében biztos jó,ha az edző nyakába varrunk egy játékost,akire külön kell figyelni,hogy Messi se bántódjon meg?
Én nem vagyok Depay fan, de elég sokoldalú és lövi a gólokat, nem is idős. És az edző akarta is. Jó,hogy marad Koeman, de akkor illene hagyni dolgozni is. Ha Laporta egyetlen célja valami Messi baráti kör,nosztalgia foci, akkor kár volt jönnie. Ehhez egy arab csapatot is vehetett volna.
Ja és míg Lajossal a pályán is jóban voltak, az argentin válogatottban szerintem soha nem voltak olyan jók együtt. Messi görcsösen kereste Agüerot, nekem ezek az emlékeim róla.
Ezzel teljesen egyetértek. Kettőjük közül Agüero a nagyobb kérdőjel, benne van, hogy összekapja magát, de az is, hogy a pályafutása érdemi részének már vége, és megint lenne egy olyan emberünk, aki a szezon 2/3-ban sérült, 1/3-ban a formáját keresi.
Messivel valóban nem voltak jók együtt. Itt a fórumon sokan Higuaint ekézik az argentin válogatott leszereplései miatt, de Agüero még nála is gyengébb szokott lenni a tornákon, már ha épp nem volt sérült.
Koeman pedig ha edzőként megkapja a bizalmat jövőre is, akkor legyen az ő szava a döntő! De Jong hatalmasat lépett előre a kezei alatt, Messi után a második legfontosabb mezőnyjátékosunk lett. Szerintem a másik két holland, akiket akar (Depay, Wijnaldum) szintén jól muzsikálnának a kezei alatt.
Szóval a részemről +1 Depaynak.
vg99 írta: ↑2021.04.01. 18:06:55
Dembele es Griz egész jó mostanában, de simán "elcserélném" őket Haalandra. Kb. 100-120ért talán eladhatóak, az meg elég lehet.
Collado úgyis jön fel a B-ből, Depay jöhet ingyen, Fati meggyógyul, és jók vagyunk elől. A fizu még talán kevesebb is lenne.
Ez sok helyen borulhat. Ha mások tudják, hogy meg akarunk tőlük szabadulni, akkor nem vagyunk jó alkupozícióban, nem remélhetünk sokat belőlük. Tök jó, amikor eltervezitek, kiért mennyit kaphatunk, de a valóságban nem így működnek a dolgok. Akkor kaphatnánk többet, hogy ha valaki amúgy is akarná őket, és jönne az ajánlat, még mielőtt kitudódna, hogy mi akarjuk eladni őket.
A másik dolog, hogy csak akkor tudjuk eladni őket, ha ők is menni akarnak.
Ha ezt így megpróbálnánk, nagy szerencse kellene hozzá, hogy össze is jöjjön. Ha meg nem, marad két sértődött játékosunk.