Ez több, mint egy egyszerű győzelem!
El millor vídeo que veuràs avui ❤️🔥 pic.twitter.com/g2R0GPzCoT
— FC Barcelona (@FCBarcelona_cat) March 20, 2023
Nincs már idén tétmeccse...meg hátha be akarja érni CR-t.daffy írta: ↑2023.03.24. 08:18:47Minden bántás nélkül,Panama volt az ellenfél egy barátságos meccsen. Ott meg aztán miért játszik Messi? Hátha megsérül? Nulla tét,csak veszíteni lehet.Deluigi írta: ↑2023.03.24. 07:42:00https://www.youtube.com/watch?v=7K_asEZlpIY
hatalmasat dolgozott ma ejjel ez az ember, volt minden, ve'res terd, kapufak, gol
Minden bántás nélkül,Panama volt az ellenfél egy barátságos meccsen. Ott meg aztán miért játszik Messi? Hátha megsérül? Nulla tét,csak veszíteni lehet.Deluigi írta: ↑2023.03.24. 07:42:00https://www.youtube.com/watch?v=7K_asEZlpIY
hatalmasat dolgozott ma ejjel ez az ember, volt minden, ve'res terd, kapufak, gol
Mindnekinek ajánlom a 2019-es Maradona-filmet, amit Asif Kapadia rendezett/szerkesztett korabeli felvételekből, interjúkból, a teljes nápolyi időszakot tekintve. Ugyanezt az őrületet láttam ezen a videón is, csak itt argentínok és nem dél-olaszok voltak, bár a kettő teljesen egy gulya, elég az 1920/30-as kivándorlásra nézni. Egyszerűen aberrált, ami csinálnak, nem tudom, hogy sem Leo sem Diego hogy nem volt akut pánikbeteg ettől az egész, folyamatos cirkusztól...Deluigi írta: ↑2023.03.22. 07:47:51https://www.goal.com/hu/h%C3%ADrek/ostr ... 7a7557800b
elegge megrazo a video, imadjak ezt az embert
Pont emiatt szerintem esélytelen hogy hazaköltözik. Így nem lehet élni akármennyire imádjákDeluigi írta: ↑2023.03.22. 07:47:51https://www.goal.com/hu/h%C3%ADrek/ostr ... 7a7557800b
elegge megrazo a video, imadjak ezt az embert
Nem mondom, hogy nem jutott eszembe ez a kombináció. De spekulálgatásokba feleslegesen nem szeretnék belemenni.
Ez nagyon jól hangzik, várjuk szeretettel!
Így van. Lehet ábrándozni arról, ha itt lenne nálunk milyen jó is lenne a csapat vele. A valóság szerdán is megmutatta mi lenne. A PSG-nél évek óta próbálják nagy teherbírású játékosokkal kiszolgálni a gólfelelős sztárokat, de csak nem akar összejönni a projekt. Persze ahhoz a támadóknak is gólokat kellene lőni a továbbjutáshoz...Troym írta: ↑2023.03.11. 16:05:47Egyetértek, kicsit az a hasonlat jut eszembe, mint amikor visszamész családonként nyaralni oda, ahol gyerekként mondjuk táboroztál és többnyire csalódottan jössz haza. Játékosok másodszorra ugyanott általában csak rontanak a róluk kialakult képen.
Tényleg nem látszik az sem mire kéne. Spanyol kiscsapatok ellen most is nyerünk, Madrid ellen az utolsó pár évében is hatástalan volt, BLben ugyanez, kiscsapatok ellen most se kéne, kiélezett helyzetben meg befordul és sétálgat.
gy írta: ↑2023.03.11. 09:37:31A dupla wtf a dologban, hogy mindezt úgy csinálták, hogy Donnarumma ha valamiben akkor lábbal mezőnyben gyenge. Mi a szarért labdáztak ott, rejtély.gránit írta: ↑2023.03.10. 22:45:31Védekezésben sokat nem tud tenni, ha Verratti pár méterre a kaputól eladja a labdát. Amikor elkezdtek tili-tolizni a kapu torkában, már előre tudtam, hogy ez lesz. Ez a halálom, amikor a gólvonal előtt nekiállnak passzolgatni, mint Unai Simon is a világbajnokságon, ahelyett, hogy kilőnék onnan a labdát a világűrbe. A mi védekezésünk is elsősorban Piqué, Lenglet, Busquets miatt volt ott, ahol, és ahogy a csapatba kerültek kompetensebb emberek, rögtön fel is javult a védekezésünk.
Amúgy azon a meccsen Messi [auto_cenzúra] sem csinált de ő 36 évesen akkor tud döntő faktor lenni ha a többi ember középpályán 100 km/h közlekedik, ütközik, passz és szalad előre. Akkor ő megkapja a labdát és bárhonnan is nyom egy kulcspasszt amiből helyzet alakulhat ki.
Ezzel szemben a PSG teljes középpályája homályban volt, így ő is csak ront a helyzeten.
Maximálisan egyetértek veled, megint őrá van húzva a vizes lepedő mikor a fél csapat gyalázat amit művelt. Arról nem beszélve hogy marquinhos helyére is valami nímand kellett bejojjon hátra, azt is szívták rendesen.
De mindenért is ő a hibás ahogyan itt is ő volt mielőtt elzavartuk...![]()
Egyetértek, kicsit az a hasonlat jut eszembe, mint amikor visszamész családonként nyaralni oda, ahol gyerekként mondjuk táboroztál és többnyire csalódottan jössz haza. Játékosok másodszorra ugyanott általában csak rontanak a róluk kialakult képen.
Hát nekem kétségeim vannak. A BM-PSG mérkőzésen csak szenvedést láttam tőle. A 2. félidőben figyelni kellett a pályát ott van-e még, annyira eltünt a mezőnyben. Ezt csinálta a ligában is a végén.
Messitől teljesen függetlenül már az első fordulótól kezdve ez (lenne) az az út....
Ma más világban élünk már....