Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem ordítóan hiányzik Paulinho! (ki gondolta volna ezt egy éve, hogy ilyet le mer írni valaki...)MessiNeymarSuarez írta:Azt viszont még meg kell tanulnia, hogy időben bele avatkozzon a meccsbe ha kell, mert hajtós meccs van és fárad a csapat, meg kell találnia azt a játékost/játékosokat, akik beállva lendíteni tudnak a játékon, ha probléma van a labdakihozatallal.
Nem a munkáját értékelem alul. Ő ennyit tud. Kihozott magából szerintem mindent, meg is nyertük a bajnokságot meg a kupát.senkialfonz40 írta: Valverde tavalyi munkáját tűzoltásnak nevezni elég alulértékelt meghatározás!
Ettől még lehet ez a véleményed, de akkor nagyon nem értünk egyet.
Illene. Én az októbert megvárnám még vele. Nagy mágus, de ha elveszítette az öltözőt(amit nem nehéz egy Roma elleni csúfos vereség után, úgy hogy a fél csapat ellenezte a taktikát), akkor lehetne az Atyaúristen is a padon, őt sem lenne érdemes tovább hagyni ez esetben.BarcafanTomee írta:Pedig Coutinho egyértelműen jobb balszélső csatárként, mint a KP-n. Ő maga is ezt nyilatkozta. Nincs itt semmiféle árképzés.
Amúgy szerintetek egy esetleges mai vereség után kezdene inogni a pad?
A spanyol sajtó már bedobta kacsakènt Henrey nevét.
Csak csendben kérdezném meg, milyen elképzelésed lett volna a tavalyi kerettel?geridoss írta:...
Magam sem mondhattam volna szebben.honsapeter írta:nem jobb néha nem is szólni?
Mit szeretnél valójában?geridoss írta:Mióta átvette a csapatot, egy nézhetetlen semmi a játékunk. Még ezt le is nyelném, ha közben körbeverjük a világot a világmegváltó taktikâjával. De nem, tavaly egy hamar kiszálló Madridot és egy Atleticot előzött meg úgy, hogy már tavaly is sok fordítás (tehát hátrányba kerültünk) és utolsó pillanatos gól volt, ami vagy bejön vagy nem.
A Roma elleni félelmetes blama után azonnal ki kellett volna rúgni. A vak is látja, hogy az ő játékfilozófiâja fènyèvekre van a Barcelonatól. Tűzoltásra jó volt, de semmi több. Mivel nincs mozdítható edző, most már felesleges elküldeni, legkésőbb nyáron jöhet valaki ide illő edző.
Közben meg szépen múlnak el Messi legjobb èvei..
Ennek az embernek nem való egy elsősorban támadó filozófiával játszó klub irányítása.
Barça: 26 - 26, 31, 24, 29 - 30, 30, 26 - 31, 31, 21 - 27,73 a kezdő átlagéletkoraSubinho írta:Sztem itt a standard kezdő játékosokra gondolt.
Real keretének átlagéletkora: 26,5 évA Barca kegyetlenül kiöregedett, tényleg a Milan sorsára juthatunk, ha ez így megy tovább...
Olyat sem írtam, h az idei vereségeket az ő számlájára írom, csak annyit mondok, h kevés ő ide. Sajnos olyan az edző szakma, h őt küldik el, nem pedig a keretet. Márpedig a keret sztem nagyon jó, ennél sokkal gyengébb játékosokból szoktak csapatot építeni. Lagymatag az egész.MichaaBee írta:Azt írtad, hogy kételkedsz abban, hogy neki volt köszönhető a tavalyi sok második félidőben megnyert meccs. Viszont az idei vereségeket kérdés nélkül az ő számlájára írod. Amire rá akartam világítani az az, hogy ezzel az erővel azt is mondhatnánk, hogy a tavalyi fordítások miatta voltak és az idei vereségek azok, amik nem köszönhetők neki. A szerencsét valóban én hoztam be, mea culpa, de ettől még maximálisan áll a párhuzam, amire rámutattam. A rosszat egyből az edző számlájára írjuk, a jót pedig csak ritkán, vagy legalábbis könnyebben kételkedünk benne...recrea írta:Semmi klasszikus szurkolói hozzáállás nincs ebben, nyisd ki a szemed és Te is meglátodszerencsét még csak nem is említettem, szóval ne írj olyat, ami nem fedi a valóságot, nem is hiszek a szerencsében.
Nyilván volt szerepe a bajnokság meg a kupa megnyerésében, ennek ellenkezőjét sem írtam, csak annyi a problémám, h van 20 jó játékosa és nincs elképzelés a játékunkban, nincs helyzetünk, kevés ehhez a csapathoz sajnos. Sztem láttunk eleget belőle, h ítélkezzünk, mondom, nálam Roma másnapján ment volna, így edző nem égetett még be minket, pedig részese voltam kijevi 0-7-eknek a BL-ben
Kijevhez fiatal vagyok, de speciel a Getafe 4-0-ája csúnyább volt, még ha a tét nem is a BL volt, hanem a Kupa.
Én leginkább azért küldtem volna el, mert szinte biztos hogy egy ekkora balhúzás után kb 0 respectje maradt az öltözőben, idén látszik is, rég volt ilyen szétszórt a társaság, ha annyira hallgatnának az utasításaira mint azelőtt, akkor most is stabil lehetne a csapat.recrea írta:Semmi klasszikus szurkolói hozzáállás nincs ebben, nyisd ki a szemed és Te is meglátodszerencsét még csak nem is említettem, szóval ne írj olyat, ami nem fedi a valóságot, nem is hiszek a szerencsében.
Nyilván volt szerepe a bajnokság meg a kupa megnyerésében, ennek ellenkezőjét sem írtam, csak annyi a problémám, h van 20 jó játékosa és nincs elképzelés a játékunkban, nincs helyzetünk, kevés ehhez a csapathoz sajnos. Sztem láttunk eleget belőle, h ítélkezzünk, mondom, nálam Roma másnapján ment volna, így edző nem égetett még be minket, pedig részese voltam kijevi 0-7-eknek a BL-ben
Azt írtad, hogy kételkedsz abban, hogy neki volt köszönhető a tavalyi sok második félidőben megnyert meccs. Viszont az idei vereségeket kérdés nélkül az ő számlájára írod. Amire rá akartam világítani az az, hogy ezzel az erővel azt is mondhatnánk, hogy a tavalyi fordítások miatta voltak és az idei vereségek azok, amik nem köszönhetők neki. A szerencsét valóban én hoztam be, mea culpa, de ettől még maximálisan áll a párhuzam, amire rámutattam. A rosszat egyből az edző számlájára írjuk, a jót pedig csak ritkán, vagy legalábbis könnyebben kételkedünk benne...recrea írta:Semmi klasszikus szurkolói hozzáállás nincs ebben, nyisd ki a szemed és Te is meglátodszerencsét még csak nem is említettem, szóval ne írj olyat, ami nem fedi a valóságot, nem is hiszek a szerencsében.
Azért ez is klasszikus szurkolói hozzáállás.recrea írta:Nincs ebben a fickóban több, Roma másnapján el kellett volna tőle köszönni. Se meccsen belül, se meccsről meccsre nem képes változtatni. Csak azt tudnám, h tavaly minek volt köszönhető a sok második félidőben megnyert meccs, mert kezdek kételkedni benne, h neki.
Itt van Messi, Suárez, Dembélé, Coutinho, de nyilván nincs alapanyag máshoz, csak a kétcsatáros játékhoz.Yokozuna írta: Vissza kell térnie a két csatáros játékhoz, mert máshoz nincsenek meg a megfelelő játékosai, és nincs meg az ő kvalitása sem.