Gerard Piqué
Én Piqué és Pep mellett állok, és miért, mert csak! Szurkoló vagyok és nem erkölcsrendész, és még ha az is lennék, semmi kivetni valót nem látok ebben az ügyben, mindörökké Barca!
- Capon
- Llegenda del Barça
Piqué hülyeségére utaltam.Sanama írta:Első mondatodat nem tudom értelmezni.Capon írta:Aki ennyire hülye az megérdemli.
Viszont Guardiolat felmenteném. Biztos vagyok benne hogy felhívta Piqué figyelmét a sárgáira és még azt is simán el tudom képzelni, hogy mondta neki, hogy a 2. félidőben szedjen össze egy sárgát (Piqué ugye szépen reklamált is a bírónál, de nem díjazták neki), de azt nem tudom elképzelni, hogy Pep mondta neki hogy ilyen hülye körülmények között szedje össze a lapot. Azért ennél értelmesebb embernek ismertük meg Guardiolat.
Ez egyedül Piqué hülyesége hogy így oldotta meg.
Másodszor. Tök mindegy hogy szedte össze, direkt ment. Pep hülyesége. Nem hiszem,hogy egy Levante ellen azon múlna a meccs, hogy Pique játszik vagy sem.Simán le lehetett volna ültetni a padra akkor és senkinek semmi baja nincs.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Na kíváncsi leszek, milyen döntés születik az ügyben. Real szólt előre, hogy nem direkt fogja Xabi kiprovokálni a sárgát. Igen így működik a spanyol szövetségnél? vicc az egész, ahogy az is, amilyen módszerrel Pique elintézte. Mezrángatás azt kész. Butaság volt.
Első mondatodat nem tudom értelmezni.Capon írta:Aki ennyire hülye az megérdemli.
Viszont Guardiolat felmenteném. Biztos vagyok benne hogy felhívta Piqué figyelmét a sárgáira és még azt is simán el tudom képzelni, hogy mondta neki, hogy a 2. félidőben szedjen össze egy sárgát (Piqué ugye szépen reklamált is a bírónál, de nem díjazták neki), de azt nem tudom elképzelni, hogy Pep mondta neki hogy ilyen hülye körülmények között szedje össze a lapot. Azért ennél értelmesebb embernek ismertük meg Guardiolat.
Másodszor. Tök mindegy hogy szedte össze, direkt ment. Pep hülyesége. Nem hiszem,hogy egy Levante ellen azon múlna a meccs, hogy Pique játszik vagy sem.Simán le lehetett volna ültetni a padra akkor és senkinek semmi baja nincs.
- Capon
- Llegenda del Barça
Aki ennyire hülye az megérdemli.
Remélem eltiltják a csába a Klasszikusról....
Hova sodródott már ez a csapat? Ilyen aljas húzásokhoz mióta folyamodnak? Nem hiszem el,hogy ilyeneken van a Barca címer komolyan mondom...
Leginkább Pepnek is szól ez, olyan nehéz lett volna a Levante ellen kihagyni a keretből?!
Megérdemlik ha a szövetség el fogja tiltani, és fel is kell lépni az ilyen gyökerek ellen. Nem Fair.
Bocs ha kicsit durvára sikerült,de engem nagyon felbosszantott, jogosan fogjuk kapni miatta a szidásokat
Hova sodródott már ez a csapat? Ilyen aljas húzásokhoz mióta folyamodnak? Nem hiszem el,hogy ilyeneken van a Barca címer komolyan mondom...
Leginkább Pepnek is szól ez, olyan nehéz lett volna a Levante ellen kihagyni a keretből?!
Megérdemlik ha a szövetség el fogja tiltani, és fel is kell lépni az ilyen gyökerek ellen. Nem Fair.
Bocs ha kicsit durvára sikerült,de engem nagyon felbosszantott, jogosan fogjuk kapni miatta a szidásokat
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Erre a szabályra hivatkoznak sokan, de könyörgöm,én nem hiszem el,hogy nem tudták Pep-ék,hogy ez ilyen következménnyel járhat. ennyire nem lehetnek dilettánsok. 

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- MatyiG
- Adminisztrátor
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-b ... kul_-57850
remélem ebből egy szó sem igaz!
Ha ez igaz akkor visszanyalt a fagyi.
Magunknak köszönhetnénk meg.
remélem ebből egy szó sem igaz!

Ha ez igaz akkor visszanyalt a fagyi.

Magunknak köszönhetnénk meg.

- Capon
- Llegenda del Barça
Hát ezért írtam, hogy már múltkor megkapta a magáét nem csak a realt szidtuk utána hanem a saját játékosunkat is, és ha hétvégén egy realos megcsinálná ugyan ezt akkor sem lenne palotaforradalom itt az oldalon már.kanty írta:Nem kell semmit csinálni. Csak nem árt néha objektíven nézni a dolgokat. Nekem csak az nem tetszik, h ha a mi játékosaink csinálnak valami hülyeséget, akkor azt mindig meglehet magyarázni, ha az ellenfél, akkor kell kezdeni támadni a másikat. Legyen egyforma a mérce.Capon írta: Milyen ügyet szeretnétek belőle csinálni?
Utálkozzunk 2-3 oldalon keresztül vagy mi elégítene ki titeket?
Mikor a realosok anno megcsinálták pár meccsel később mi is megcsináltuk csak nem bedobásnál hanem szabadrúgásnál. Akkor túl lett ez tárgyalva meg is kapta a játékos a magáét. Akkor sem tetszett senkinek most sem tetszik csak már anno túl lett ez tárgyalva.
Ha a köv meccsen egy realos eljátszaná ugyan ezt már senki sem csinálna belőle ügyet itt szerintem.De, hagyjuk is, túl van tárgyalva.
Ami az egyenlő mércét illeti szerintem kicsit viccesen hangzik mert ilyen soha sem lesz főleg nem a fő riválissal szemben és ez így is van rendjén szerintem.
Próbáltam felidézni, hogy melyik játékosunk kapott tavaly ugyan így sárgát és szerintem pont Piqué volt az de ez nem 100%. Valaki nem emlékszik pontosan?
Nem kell semmit csinálni. Csak nem árt néha objektíven nézni a dolgokat. Nekem csak az nem tetszik, h ha a mi játékosaink csinálnak valami hülyeséget, akkor azt mindig meglehet magyarázni, ha az ellenfél, akkor kell kezdeni támadni a másikat. Legyen egyforma a mérce.Capon írta: Milyen ügyet szeretnétek belőle csinálni?
Mikor a realosok anno megcsinálták pár meccsel később mi is megcsináltuk csak nem bedobásnál hanem szabadrúgásnál. Akkor túl lett ez tárgyalva meg is kapta a játékos a magáét. Akkor sem tetszett senkinek most sem tetszik csak már anno túl lett ez tárgyalva.
Ha a köv meccsen egy realos eljátszaná ugyan ezt már senki sem csinálna belőle ügyet itt szerintem.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Capon
- Llegenda del Barça
Milyen ügyet szeretnétek belőle csinálni?Barcaforever írta:Igen-igen, mikor ők csinálták fú bunkók, mikor mi, akkor semmi extra.Csakhogy már bocsánat senor Pep, amíg ez egy nagy húzás volt a Bl-ben, h az egyenes kiesés szakaszra nullázódjanak le a Realosok, ez viszont egy teljesen értelmetlen megoldás volt, főleg ha a Liga ne adj isten egy szigorúbb ítéletet szab ki.kanty írta:Hülyeség volt ez a sárga lapos ügy.
Valaki írta, h nem kell nagy ügyet csinálni belőle, bezzeg, amikor tavaly Mourinho és azt hiszem Ramos eljátszotta, akkor itt elég sokan nagy ügyet csináltak belőle.![]()
Az ilyen idióta húzásoktól kinyílik a bicska a zsebembe, ahogy Mihu is írta, sokkal egyszerűbb lett volna padoztatni a következő meccsen.
Ha a köv meccsen egy realos eljátszaná ugyan ezt már senki sem csinálna belőle ügyet itt szerintem.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Igazából nem is értem ezt a sárga gyűjtőset. Most ezzel megkockáztatja, hogy esetleg egy meccsel eltiltják és akkor lőttek annak, hogy játszik a Klasszikuson. Viszont ha nem provokálja ki a sárgát, akkor csak annyi, hogy hétvégén nem játszik és az egész meg van oldva. Így meg megy a macera...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Igen-igen, mikor ők csinálták fú bunkók, mikor mi, akkor semmi extra.Csakhogy már bocsánat senor Pep, amíg ez egy nagy húzás volt a Bl-ben, h az egyenes kiesés szakaszra nullázódjanak le a Realosok, ez viszont egy teljesen értelmetlen megoldás volt, főleg ha a Liga ne adj isten egy szigorúbb ítéletet szab ki.kanty írta:Hülyeség volt ez a sárga lapos ügy.
Valaki írta, h nem kell nagy ügyet csinálni belőle, bezzeg, amikor tavaly Mourinho és azt hiszem Ramos eljátszotta, akkor itt elég sokan nagy ügyet csináltak belőle.![]()
Az ilyen idióta húzásoktól kinyílik a bicska a zsebembe, ahogy Mihu is írta, sokkal egyszerűbb lett volna padoztatni a következő meccsen.

csak ő már az első félidőben összeszedte...Zsolti95 írta:nyilván Xabi Alonso se azért szabálytalankodott mert mert tudta h el classico jön és már 4 sárgája van.....
félpályán visszarántotta az ellent... színtiszta fault
azért érzed a különbséget. megakadályozott egy kontrát.
jó, tudjuk mi volt vele a célja, de erre sehogy se lehetne ráhúzni azt hogy "direkt" sárgázta ki magát
és amit itt a legtöbb fórumer leművelt, a mi esetünknél a BL-nél egy szavatok nem lehetne, főleg úgy hogy ez már benn van a szabálykönyvben...
én se értek ezzel a szabállyal egyet, de na...
madridista
nyilván Xabi Alonso se azért szabálytalankodott mert mert tudta h el classico jön és már 4 sárgája van..... 

Hülyeség volt ez a sárga lapos ügy.
Valaki írta, h nem kell nagy ügyet csinálni belőle, bezzeg, amikor tavaly Mourinho és azt hiszem Ramos eljátszotta, akkor itt elég sokan nagy ügyet csináltak belőle.
Valaki írta, h nem kell nagy ügyet csinálni belőle, bezzeg, amikor tavaly Mourinho és azt hiszem Ramos eljátszotta, akkor itt elég sokan nagy ügyet csináltak belőle.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Hát elég hülyén csinálta Piqué. Már az első félidőben is figyeltem, hogy szándékosan mindenhol reklamált, majd így a végén kikényszerítette. Sztem a bíró helyében nagyobb büntetés lett volna, ha nem ad neki sárgát, sztem a fejében ez le is zajlott...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
-
- Eurobarca Staff
Hogy mik vannak. Ez a szabály amúgy elég sok sebből vérzik.shutterisland írta:én úgy tudom, hogy van erről egy új rendelkezés az idei szabálykönyvben.
sajnos spanyolul nem tudok, a webfordító bohóc, de valami ilyesmiről lehet szó.
http://www.as.com/futbol/articulo/pique ... ftb_53/Tes
1. Rendkívül szubjektív. Kb. annak is jelentősége van, hogy milyen alsót vesz a játékos, meg milyen lábbal kelt a bizottság stb. stb. Önmagában azt megítélni, hogy mi a szándékos provokáció és mi nem, már az igen kényes kérdés
2. Ezzel gyakorlatilag különbséget tesz sárga lap és sárga lap között, ami nem hiszem, hogy túl szerencsés.
De ha már van ez a szabály, akkor nincs mit tenni.
Ami viszont szabályok nélkül is egyértelmű: ez sem Més que un club filozófia
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- shutterisland
- Director del Fútbol
én úgy tudom, hogy van erről egy új rendelkezés az idei szabálykönyvben.Drigo írta:Miért is kapna 2 meccset? 5 sárga, egy meccses eltiltás, nem fognak minden esetet külön megvizsgálni. Ez nem az UEFA.
sajnos spanyolul nem tudok, a webfordító bohóc, de valami ilyesmiről lehet szó.
http://www.as.com/futbol/articulo/pique ... ftb_53/Tes
-
- Eurobarca Staff
Miért is kapna 2 meccset? 5 sárga, egy meccses eltiltás, nem fognak minden esetet külön megvizsgálni. Ez nem az UEFA.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- shutterisland
- Director del Fútbol
ha két meccset kap, akkor ez egy elég amatőr hiba volt peptől.
akkor már inkább hagyta volna ki a levante elleni meccset, vagy játszott volna azon is, szerintem le lehet hozni egy meccset (vagy amennyit játszik..) kártya nélkül, ha odafigyel rá.
bár puyol mellett szól, hogy a clasicókon vezér hátul, és az, hogy ha ő nem játszik, sokkal nagyobb eséllyel kap ki a csapat, meg lehet nézni az erre vonatkozó statisztikákat, de norbi is bemondta ma a meccsen.
mascherano pedig überkirály középhátvédként is.
na de nehogy már pique emiatt hiányozzon a csapatból...
akkor már inkább hagyta volna ki a levante elleni meccset, vagy játszott volna azon is, szerintem le lehet hozni egy meccset (vagy amennyit játszik..) kártya nélkül, ha odafigyel rá.
bár puyol mellett szól, hogy a clasicókon vezér hátul, és az, hogy ha ő nem játszik, sokkal nagyobb eséllyel kap ki a csapat, meg lehet nézni az erre vonatkozó statisztikákat, de norbi is bemondta ma a meccsen.
mascherano pedig überkirály középhátvédként is.
na de nehogy már pique emiatt hiányozzon a csapatból...
- Mihu
- Director del Fútbol
Vagy nem...és akkor leszünk bajban...eddig az összes klasszikuson kiválóan játszott, nagyon nagyon ritkán mentek át rajta. De egyébként meg fogja érdemelni, mert tényleg milyen nehéz lett volna kihagyni a Levante elleni meccsről...így hogy sárgát kapott, így se játszik, ha kihagyta volna Pep, úgyse játszott volna. Eredményben ugyan ott vagyunk. Akkor meg nem értem hogy mire volt jó ez...én szerintem megkapja a 2 meccses büntetést, hozzáteszem, teljesen jogosan és szégyellje is magát Ő is meg Pep is.18Barca99 írta:Szerintem nem kell ebből ekkora ügyet csinálni a lényeg hogy ott lesz a klasszikuson, és épp Pep mondja mindig hogy nem foglalkozunk a Madriddal akkor most se fogunk ha épp odaszólna Mou. Bár szerintem ennyi bőr még az ő az arcán sincs hogy ezért "oltson". Meg ő amúgy is "kussol" mert 6 pont az előny, ha mi lennénk +6ba szerintem már merényleteket tervezne BarcelónábaMichaaBee írta:Komolan nem értem, hogy miért jó ez az utolsó percekben időhúzással kikényszerítem az ötödik lapot... Miért kell ezt ilyen teátrálisan? Ha tudja, hogy ezt fogja majd, akkor az első félidőben egy felesleges reklamálással el lehetne intézni vagy max a 60. percig, akkor nem ilyen feltűnő, de így jogosan fog károgni Mourinho, met őt ezért eltiltották...
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Bújjon el 3 méterrel a föld alá. Pep-el együtt.
Nagy dolog lett volna szépen kihagynia a Levante elleni meccset. neem,ehelyett hülyét csinálnak magukból.
Szégyelljék magukat.
A másik oldalnál sem szeretem az ilyesmit,és nálunk sem.
A 3. gól előtti passza egyébként óriási volt,hogy pozitív vége legyen a hsz-nek
Nagy dolog lett volna szépen kihagynia a Levante elleni meccset. neem,ehelyett hülyét csinálnak magukból.
Szégyelljék magukat.
A másik oldalnál sem szeretem az ilyesmit,és nálunk sem.
A 3. gól előtti passza egyébként óriási volt,hogy pozitív vége legyen a hsz-nek

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Szerintem nem kell ebből ekkora ügyet csinálni a lényeg hogy ott lesz a klasszikuson, és épp Pep mondja mindig hogy nem foglalkozunk a Madriddal akkor most se fogunk ha épp odaszólna Mou. Bár szerintem ennyi bőr még az ő az arcán sincs hogy ezért "oltson". Meg ő amúgy is "kussol" mert 6 pont az előny, ha mi lennénk +6ba szerintem már merényleteket tervezne BarcelónábaMichaaBee írta:Komolan nem értem, hogy miért jó ez az utolsó percekben időhúzással kikényszerítem az ötödik lapot... Miért kell ezt ilyen teátrálisan? Ha tudja, hogy ezt fogja majd, akkor az első félidőben egy felesleges reklamálással el lehetne intézni vagy max a 60. percig, akkor nem ilyen feltűnő, de így jogosan fog károgni Mourinho, met őt ezért eltiltották...
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
- Capon
- Llegenda del Barça
Megpróbálta reklamálással összehozni, de akkor a bíró csak utána fordult nem adott neki semmit.