Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Piqué hülyeségére utaltam.Sanama írta:Első mondatodat nem tudom értelmezni.Capon írta:Aki ennyire hülye az megérdemli.
Viszont Guardiolat felmenteném. Biztos vagyok benne hogy felhívta Piqué figyelmét a sárgáira és még azt is simán el tudom képzelni, hogy mondta neki, hogy a 2. félidőben szedjen össze egy sárgát (Piqué ugye szépen reklamált is a bírónál, de nem díjazták neki), de azt nem tudom elképzelni, hogy Pep mondta neki hogy ilyen hülye körülmények között szedje össze a lapot. Azért ennél értelmesebb embernek ismertük meg Guardiolat.
Ez egyedül Piqué hülyesége hogy így oldotta meg.
Másodszor. Tök mindegy hogy szedte össze, direkt ment. Pep hülyesége. Nem hiszem,hogy egy Levante ellen azon múlna a meccs, hogy Pique játszik vagy sem.Simán le lehetett volna ültetni a padra akkor és senkinek semmi baja nincs.
Első mondatodat nem tudom értelmezni.Capon írta:Aki ennyire hülye az megérdemli.
Viszont Guardiolat felmenteném. Biztos vagyok benne hogy felhívta Piqué figyelmét a sárgáira és még azt is simán el tudom képzelni, hogy mondta neki, hogy a 2. félidőben szedjen össze egy sárgát (Piqué ugye szépen reklamált is a bírónál, de nem díjazták neki), de azt nem tudom elképzelni, hogy Pep mondta neki hogy ilyen hülye körülmények között szedje össze a lapot. Azért ennél értelmesebb embernek ismertük meg Guardiolat.
Ez egyedül Piqué hülyesége hogy így oldotta meg.
Hát ezért írtam, hogy már múltkor megkapta a magáét nem csak a realt szidtuk utána hanem a saját játékosunkat is, és ha hétvégén egy realos megcsinálná ugyan ezt akkor sem lenne palotaforradalom itt az oldalon már.kanty írta:Nem kell semmit csinálni. Csak nem árt néha objektíven nézni a dolgokat. Nekem csak az nem tetszik, h ha a mi játékosaink csinálnak valami hülyeséget, akkor azt mindig meglehet magyarázni, ha az ellenfél, akkor kell kezdeni támadni a másikat. Legyen egyforma a mérce.Capon írta: Milyen ügyet szeretnétek belőle csinálni?
Utálkozzunk 2-3 oldalon keresztül vagy mi elégítene ki titeket?
Mikor a realosok anno megcsinálták pár meccsel később mi is megcsináltuk csak nem bedobásnál hanem szabadrúgásnál. Akkor túl lett ez tárgyalva meg is kapta a játékos a magáét. Akkor sem tetszett senkinek most sem tetszik csak már anno túl lett ez tárgyalva.
Ha a köv meccsen egy realos eljátszaná ugyan ezt már senki sem csinálna belőle ügyet itt szerintem.De, hagyjuk is, túl van tárgyalva.
Nem kell semmit csinálni. Csak nem árt néha objektíven nézni a dolgokat. Nekem csak az nem tetszik, h ha a mi játékosaink csinálnak valami hülyeséget, akkor azt mindig meglehet magyarázni, ha az ellenfél, akkor kell kezdeni támadni a másikat. Legyen egyforma a mérce.Capon írta: Milyen ügyet szeretnétek belőle csinálni?
Utálkozzunk 2-3 oldalon keresztül vagy mi elégítene ki titeket?
Mikor a realosok anno megcsinálták pár meccsel később mi is megcsináltuk csak nem bedobásnál hanem szabadrúgásnál. Akkor túl lett ez tárgyalva meg is kapta a játékos a magáét. Akkor sem tetszett senkinek most sem tetszik csak már anno túl lett ez tárgyalva.
Ha a köv meccsen egy realos eljátszaná ugyan ezt már senki sem csinálna belőle ügyet itt szerintem.
Milyen ügyet szeretnétek belőle csinálni?Barcaforever írta:Igen-igen, mikor ők csinálták fú bunkók, mikor mi, akkor semmi extra.Csakhogy már bocsánat senor Pep, amíg ez egy nagy húzás volt a Bl-ben, h az egyenes kiesés szakaszra nullázódjanak le a Realosok, ez viszont egy teljesen értelmetlen megoldás volt, főleg ha a Liga ne adj isten egy szigorúbb ítéletet szab ki.kanty írta:Hülyeség volt ez a sárga lapos ügy.
Valaki írta, h nem kell nagy ügyet csinálni belőle, bezzeg, amikor tavaly Mourinho és azt hiszem Ramos eljátszotta, akkor itt elég sokan nagy ügyet csináltak belőle.![]()
Az ilyen idióta húzásoktól kinyílik a bicska a zsebembe, ahogy Mihu is írta, sokkal egyszerűbb lett volna padoztatni a következő meccsen.
Igen-igen, mikor ők csinálták fú bunkók, mikor mi, akkor semmi extra.Csakhogy már bocsánat senor Pep, amíg ez egy nagy húzás volt a Bl-ben, h az egyenes kiesés szakaszra nullázódjanak le a Realosok, ez viszont egy teljesen értelmetlen megoldás volt, főleg ha a Liga ne adj isten egy szigorúbb ítéletet szab ki.kanty írta:Hülyeség volt ez a sárga lapos ügy.
Valaki írta, h nem kell nagy ügyet csinálni belőle, bezzeg, amikor tavaly Mourinho és azt hiszem Ramos eljátszotta, akkor itt elég sokan nagy ügyet csináltak belőle.![]()
Az ilyen idióta húzásoktól kinyílik a bicska a zsebembe, ahogy Mihu is írta, sokkal egyszerűbb lett volna padoztatni a következő meccsen.
csak ő már az első félidőben összeszedte...Zsolti95 írta:nyilván Xabi Alonso se azért szabálytalankodott mert mert tudta h el classico jön és már 4 sárgája van.....
Hogy mik vannak. Ez a szabály amúgy elég sok sebből vérzik.shutterisland írta:én úgy tudom, hogy van erről egy új rendelkezés az idei szabálykönyvben.
sajnos spanyolul nem tudok, a webfordító bohóc, de valami ilyesmiről lehet szó.
http://www.as.com/futbol/articulo/pique ... ftb_53/Tes
én úgy tudom, hogy van erről egy új rendelkezés az idei szabálykönyvben.Drigo írta:Miért is kapna 2 meccset? 5 sárga, egy meccses eltiltás, nem fognak minden esetet külön megvizsgálni. Ez nem az UEFA.
Vagy nem...és akkor leszünk bajban...eddig az összes klasszikuson kiválóan játszott, nagyon nagyon ritkán mentek át rajta. De egyébként meg fogja érdemelni, mert tényleg milyen nehéz lett volna kihagyni a Levante elleni meccsről...így hogy sárgát kapott, így se játszik, ha kihagyta volna Pep, úgyse játszott volna. Eredményben ugyan ott vagyunk. Akkor meg nem értem hogy mire volt jó ez...én szerintem megkapja a 2 meccses büntetést, hozzáteszem, teljesen jogosan és szégyellje is magát Ő is meg Pep is.18Barca99 írta:Szerintem nem kell ebből ekkora ügyet csinálni a lényeg hogy ott lesz a klasszikuson, és épp Pep mondja mindig hogy nem foglalkozunk a Madriddal akkor most se fogunk ha épp odaszólna Mou. Bár szerintem ennyi bőr még az ő az arcán sincs hogy ezért "oltson". Meg ő amúgy is "kussol" mert 6 pont az előny, ha mi lennénk +6ba szerintem már merényleteket tervezne BarcelónábaMichaaBee írta:Komolan nem értem, hogy miért jó ez az utolsó percekben időhúzással kikényszerítem az ötödik lapot... Miért kell ezt ilyen teátrálisan? Ha tudja, hogy ezt fogja majd, akkor az első félidőben egy felesleges reklamálással el lehetne intézni vagy max a 60. percig, akkor nem ilyen feltűnő, de így jogosan fog károgni Mourinho, met őt ezért eltiltották...
Szerintem nem kell ebből ekkora ügyet csinálni a lényeg hogy ott lesz a klasszikuson, és épp Pep mondja mindig hogy nem foglalkozunk a Madriddal akkor most se fogunk ha épp odaszólna Mou. Bár szerintem ennyi bőr még az ő az arcán sincs hogy ezért "oltson". Meg ő amúgy is "kussol" mert 6 pont az előny, ha mi lennénk +6ba szerintem már merényleteket tervezne BarcelónábaMichaaBee írta:Komolan nem értem, hogy miért jó ez az utolsó percekben időhúzással kikényszerítem az ötödik lapot... Miért kell ezt ilyen teátrálisan? Ha tudja, hogy ezt fogja majd, akkor az első félidőben egy felesleges reklamálással el lehetne intézni vagy max a 60. percig, akkor nem ilyen feltűnő, de így jogosan fog károgni Mourinho, met őt ezért eltiltották...