Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mintha a zöld alatt lenne egy sárga csík is.aky01 írta:Magyar zászló a háttérben!Úgyanúgy ahogy a nou camp-ban is mindig lehet látni :
http://2.bp.blogspot.com/_B1JtfOpd85I/S ... lauded.jpg
Én is gyakran látom. Jó helyen van az ottaky01 írta:Magyar zászló a háttérben!Úgyanúgy ahogy a nou camp-ban is mindig lehet látni :
http://2.bp.blogspot.com/_B1JtfOpd85I/S ... lauded.jpg
+ az, h ne sérüljön meg. Mert sajnos eddig minden szezonjának kb. a felét ki kellett hagynia sérülések miatt, ennek ellenére az utóbbi két évben már ott volt az Aranylabda közelében, ha végig csinál egy szezont, nem lehet kérdés.don gamper írta:az aranylabdához trofeák kellenek,remélem azokat is begyüjtjük aBarcaforever írta: Ha idén nem lesz aranylabdás akkor soha.
vezérletével!!!
ok, a 9 három sorozatban együtt már elképzelhető. mindenesetre nem tűnik elég jónak a wiki stat, pl ma már 22 gólja van idén : DDDDDDHAnonymus írta:http://en.wikipedia.org/wiki/Lionel_Messi statistics rész. 21 meccsen 19+9 ezzel egy hokibajnokságban sem állna rosszul.chi omega írta:szép, szép, de ezt a 11 gólpasszt nem tudom honnan vetted.
Idén elég esélyünk van a 3 trófea begyűjtéséredon gamper írta:az aranylabdához trofeák kellenek,remélem azokat is begyüjtjük aBarcaforever írta: Ha idén nem lesz aranylabdás akkor soha.
vezérletével!!!
az aranylabdához trofeák kellenek,remélem azokat is begyüjtjük aBarcaforever írta: Ha idén nem lesz aranylabdás akkor soha.
hallod...ugyan ezt írtam csak nem tudtad értelmezni...te azt írtad ,hogy messi azt mondta,hogy figyelni kell a kapus mozgását,hogy melyik irányba dől el...én azt írtam,hogy ha a kapus hamarabb eldől mint mielőtt a játékos ellővi az a kapus hibája......ez ugyan az...arról meg ne nyissunk vitát,hogy ki lőt már több 11-est.recrea írta:Akkor Te még nem lőttél tizit soha.7_Barna_7 írta:nem tudom,hogy mért hasonlítjuk Messi-t Mendieta-hoz...Messi jobb...chi omegaa 11-est nem lehet úgy rugni,hogy megvárod,hogy a kapus eldőljön az,hogy hamarabb eldől mint mielőtt a játékos elrugná az a kapus hibája....
BESTMESSI 10
Messi nyilatkozta egyszer, h figyeli a kapus mozgását, abban az esetben, ha nem mozdul el, előre kiválaszt egy oldalt és oda lövi. Messi és Mendiéta hasonló 11-es technikája lett összehasonlítva.
ez a lenyeg, de azt a szakaszt, ovatosan kell kezelni, mert pl tegnap messi sztem ebbe a hibaba esett, tul sokaig varta, hatha bemozdul a kapus, mivel NEM tette, kenytelen volt elrugni egyik iranyba, de tul keson reagalt, emiatt nagyon pontatlan es gyenge lett a loves, ezert mondtam azt a vitank legelejen, amibol ki is indultunk, h tegnap messi 50% eselyt adott a kapusnak azzal h tul sokaig gondolkozott(vart)...rivaldo11:Messi egyértelműen "Mendietásan" lövi a tizit. Van egy szakasz, ameddig kivár, majd ha a kapus nem mozdul, ellövi vmelyik sarokra. Ennyi. Csak hogy én is hozzászóljak a "büntető" cím alatt futó vitához.
Nekem az jutott eszermbe mikor két éve a szezon elején nyilasitibi szagkommentátor azt monda róla, hogy nagyon ügyes fiú, meg nagyon jól cselez, de nem az a góllövő típus. Hát ténylegTitinho írta:
Én is a meccs után csak ültem és mosolyogtam és eszembe jutottak Messi első meccsei a Barcában. Emlékszem akkor pedig Farkas Norbi mondta, hogy: "Jegyezze meg mindenki Leo Messi nevét, mert nemsokára aranyat fog érni ez az ifjú." És tényleg így lett...és az benne a legszebb, hogy saját nevelésként jelenleg A VILÁG LEGJOBB JÁTÉKOSA! Egyszerűen örömet okoz mindenkinek a játéka...ezért érdemes focit nézni!
http://en.wikipedia.org/wiki/Lionel_Messi statistics rész. 21 meccsen 19+9 ezzel egy hokibajnokságban sem állna rosszul.chi omega írta:szép, szép, de ezt a 11 gólpasszt nem tudom honnan vetted.
Drigo! utolsó hozzászólás!mindorokke_barca írta:Kalap1988 nezd mar meg a tegnapi golt:
1. coupet latta h messi nem fogj erosen rugni, eleve nem ugy indult a labda fele
2. emiatt nem volt indikolt h hamarabb elugrodjon.
3. a reakcioido az agyra vonatkozik, nem a testre. kulonben is, az hogy hova rugod a labdat nem csak a bokad allasatol fugg, ha volt mar kozod labdahoz, ezt tudod..
latom gyulnek az okosok: a vita abbol indult ki h messi tegnap nem varhatta meg tegnap h elmozduljon coupe MERT NEM MOZDULT EL !!!! NEZZETEK mar meg azt a videot, coupet nem mozdult el... egeszen a loves pillanataig...
szép, szép, de ezt a 11 gólpasszt nem tudom honnan vetted.Titinho írta:Elképesztő! Fenomenális! Ragyogó! Zseniális! Csodálatos!
Nem tudom, hogy van-e még jelző Messi tegnapi játékára! Ha igen csak ezekhez hasonlóak...áhh...tényleg nem jut szóhoz az ember...
De tegnap este azért Horváth Feri sem rejtette véka alá véleményét, miszerint szerinte is Messi a világ legjobb játékosa. Az utolsó mondata tetszett a közvetítés során:
"Jövő héten minden bizonnyal megnézheztik a visszavágót is itt a Sport TV csatornáján, ha az eredmény miatt nem is, de ilyen játékosok miatt mint Leo Messi vagy a többiek miatt érdemes lesz megnézni azt a meccset is. Én mindenesetre bitzos megnézem..." zárta mondandóját a kommentátor.![]()
Én is a meccs után csak ültem és mosolyogtam és eszembe jutottak Messi első meccsei a Barcában. Emlékszem akkor pedig Farkas Norbi mondta, hogy: "Jegyezze meg mindenki Leo Messi nevét, mert nemsokára aranyat fog érni ez az ifjú." És tényleg így lett...és az benne a legszebb, hogy saját nevelésként jelenleg A VILÁG LEGJOBB JÁTÉKOSA! Egyszerűen örömet okoz mindenkinek a játéka...ezért érdemes focit nézni!
Mellesleg a mutatói sem rosszak: Asszem 21 vagy 22 meccs: 19 gól, 11 gólpassz!Hova juthat a mi kis Messink ha tavasszal is ehhez hasonló formában lesz! Atyavilág...Egyébként a tegnapi mesterhármasával már megdöntötte a tavalyi évben nyújtott teljesítményét, mivel akkor az egész szezon során mindent figyelembe véve 17 gólig jutott! Egyszerűen nincsen rá szó, hogy mennyire nagy értéke ő a csapatnak évről évre!
Zárásként csak ennyit írnék: Köszönöm!