Atma elleni 3. góljánál meg csak ültem a székben, aztán mosolyogtam, mint valami félnemnormális.

Osa ellen már valamivel visszafogottabb volt, de még így is a csapat legjobbja volt.
Remélem sokáig megmarad ez a formája.
Azért ez messze nem ilyen egyszerű. Van hogy kijön neki a lépés, és van egy pár szólója amit nem tud végigvinni, szerelik, vagy inkább passzol, mert sokan vannak előtte.danko94 írta:Én csak azt nem értem benne h ha ilyen dolgokra képes h elindul megszivat 5 védőt és lő egy gólt v elő 25 ről egy bombagólt akk miért tűnik el 10-15 percekre?? Atma ellen is kedden gondolt egyet megszivatott 4 védőt és vert egy keresztlécet sztem ebből csinálhatna nyugodtan többet!
szerintem legalább annyit volt játékban, mint az atletico ellen, csak nem voltak olyan játékszituációk, amikor villanthatott volna. inkább úgy mondanám, hogy alázatosan játszott, többet passzolt, mint cselezett. egyébként nagyon jól, precízen, alig rontott. és szinte minden támadás átfolyt rajta.Rivaldo11 írta:Szép gólt lőtt, eldöntötte vele a meccset. De én játékban keveslem amit ma mutatott, tényleg a láthatatlan embert játszotta néha. Viszont igaz, hogy amíg akkor lő gólt, amikor akar, felőlem még uzsonnázni is kiállhat egy 15-20 percre.
Ma közvetítte a legtöbb értelmet számomra az aláírásod!Etooka írta:Egyszerűen a világ legjobb játékosa!
Végül is, ha minden kötél szakad, akár bent is maradhatna a kezdőben a következő meccsen is,nem?!lionelmessi19 írta:Tulajdonképp ki lehet jelenteni, hogy nem rossz, hogy van..![]()
Mindenesetre a héten azthiszem megteremtette a kellő kontrasztot az esetleges, és amúgy valószínűbb második helyéhez.gekkodan írta:Remélem holnap behúzza a FIFA 2008-ra járó díját
Nembaj. Roni csak tördelje a kocsikat,a focit meg hagyja meg Messinek.miihii írta:Sajna nem.gekkodan írta:Remélem holnap behúzza a FIFA 2008-ra járó díját
HA igaz,amit a komi mondott a MU-cselszin,akkor Céronié!És ő tényként közölte...
Nem tudom, honnan vágná, holnap lesz az eredményhírdetés. Akkor közöljön tényként bármit is. Sutyerák.... pedig a júrón vannak a legjobb kommentátorok.miihii írta:Sajna nem.gekkodan írta:Remélem holnap behúzza a FIFA 2008-ra járó díját
HA igaz,amit a komi mondott a MU-cselszin,akkor Céronié!És ő tényként közölte...
Sajna nem.gekkodan írta:Remélem holnap behúzza a FIFA 2008-ra járó díját
Jah,esetleg egy félidőt még kaphatna,aztán majd meglátjuk.Etooka írta:Végül is, ha minden kötél szakad, akár bent is maradhatna a kezdőben a következő meccsen is,nem?!lionelmessi19 írta:Tulajdonképp ki lehet jelenteni, hogy nem rossz, hogy van..![]()
Végül is, ha minden kötél szakad, akár bent is maradhatna a kezdőben a következő meccsen is,nem?!lionelmessi19 írta:Tulajdonképp ki lehet jelenteni, hogy nem rossz, hogy van..![]()
Hát nem, egész jól tolja.lionelmessi19 írta:Tulajdonképp ki lehet jelenteni, hogy nem rossz, hogy van..
Aaaa, néha tényleg jól jon...lionelmessi19 írta:Tulajdonképp ki lehet jelenteni, hogy nem rossz, hogy van..
Háát jah. Nah jó, akkor ne adjuk el, tartsuk meg hátha bizonyít vmit mert ez eddig így necceslionelmessi19 írta:Tulajdonképp ki lehet jelenteni, hogy nem rossz, hogy van..