Tata Martino Messivel Neymarral Iniestaval Xavival Fabreggassal had ne soroljam érte el amit elért. Szerintem ne keverjuk most őt ide...gránit írta: ↑2024.12.22. 17:40:03Egy biztos, felé nem lesz akkora türelem, mint Xavi irányába. Ha nem szedi össze a csapatot, úgy fog repülni, hogy a lába nem éri a földet. Tata Martinóval is nagyon jól kezdtünk, vele értük el a történelmünk legsikeresebb szezonstartját, zsinórban nyolc győzelemmel. Tavaszra meg darabjaira esett a csapat, a kiesőjelöltek alig várták, hogy velünk játszhassanak.
Szerintem ennek a csapatnak magasabban van a plafonja, mint a Koeman-Xavi-féle csapatoknak, de a szép szezonkezdetből nem fog tudni sokáig megélni.
Rugjak ki Flicket 1 even belul nyugodtan. Nyomhatjuk azt mint a United hogy egymasnak adjak a kilincset az edzok mikozbe a csapattal van a baj. A mi lelkunkon legalabb konnyithet hogy total csorok vagyunk.
Nem is ertem oszinten mit kene Flicknek csinalnia ezzel a jelenleg. Szaz veszelyes helyzetunk nem volt de 4 oriasi biztosan. A vedelem meg ennyit tudott akkor is amikor nyero szeriaban voltunk. Be kell rugni a golokat es akkor nyerunk 4-2re. Nincs mas opcio.
Hogyan kell Raphinhat meg 100 BL golos Lewandowskit megtanitani arra hogy a kapu elott ujra ertelmes dontesek hozzanak? Melyik edzo kell ahhoz? Guardiolanak se nagyon megy Haalandal