Hansi Flick

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
dingdong
Capitá del Barça

2024.12.22. 18:18:36

gránit írta:
2024.12.22. 17:40:03
Egy biztos, felé nem lesz akkora türelem, mint Xavi irányába. Ha nem szedi össze a csapatot, úgy fog repülni, hogy a lába nem éri a földet. Tata Martinóval is nagyon jól kezdtünk, vele értük el a történelmünk legsikeresebb szezonstartját, zsinórban nyolc győzelemmel. Tavaszra meg darabjaira esett a csapat, a kiesőjelöltek alig várták, hogy velünk játszhassanak.

Szerintem ennek a csapatnak magasabban van a plafonja, mint a Koeman-Xavi-féle csapatoknak, de a szép szezonkezdetből nem fog tudni sokáig megélni.
Tata Martino Messivel Neymarral Iniestaval Xavival Fabreggassal had ne soroljam érte el amit elért. Szerintem ne keverjuk most őt ide...
Rugjak ki Flicket 1 even belul nyugodtan. Nyomhatjuk azt mint a United hogy egymasnak adjak a kilincset az edzok mikozbe a csapattal van a baj. A mi lelkunkon legalabb konnyithet hogy total csorok vagyunk.
Nem is ertem oszinten mit kene Flicknek csinalnia ezzel a jelenleg. Szaz veszelyes helyzetunk nem volt de 4 oriasi biztosan. A vedelem meg ennyit tudott akkor is amikor nyero szeriaban voltunk. Be kell rugni a golokat es akkor nyerunk 4-2re. Nincs mas opcio.
Hogyan kell Raphinhat meg 100 BL golos Lewandowskit megtanitani arra hogy a kapu elott ujra ertelmes dontesek hozzanak? Melyik edzo kell ahhoz? Guardiolanak se nagyon megy Haalandal
gránit
Director del Fútbol

2024.12.22. 17:40:03

Egy biztos, felé nem lesz akkora türelem, mint Xavi irányába. Ha nem szedi össze a csapatot, úgy fog repülni, hogy a lába nem éri a földet. Tata Martinóval is nagyon jól kezdtünk, vele értük el a történelmünk legsikeresebb szezonstartját, zsinórban nyolc győzelemmel. Tavaszra meg darabjaira esett a csapat, a kiesőjelöltek alig várták, hogy velünk játszhassanak.

Szerintem ennek a csapatnak magasabban van a plafonja, mint a Koeman-Xavi-féle csapatoknak, de a szép szezonkezdetből nem fog tudni sokáig megélni. Az utolsó hét bajnokinkból egyet tudtunk megnyerni.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.12.22. 17:25:15

Szerintem ez hosszútávon igaz csak. Ha fél-1 évig senki nem lő be semmit, az edzői hiba. Ha pár hét, vagy 1-1 meccs, az teljesen más téma, hibátlan robotokat senki "csinálni" a játékosokból.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
gránit
Director del Fútbol

2024.12.22. 15:55:24

A helyzetkihasználásért az edző is felelős. Különben sok nagy helyzetünk nem volt. A gólt leszámítva Raphinha kapufája, Olmo lövése a betörését követően, Fermín és Pedri Oblakba lőtt labdája, kb ennyi. Én nagyon sok nagy helyzetet sem láttam, a helyzeteink többsége értelmetlenül fejre ívelt labda és blokkba lőtt trash volt.
Peter
Director del Fútbol

2024.12.22. 12:57:19

Nagyon jó úton jár.
Lehetne ezt bővebben kifejteni, de a játékunk változása, felfogása, kvázi fejlődése önmagáért beszél.

A maga részét tökéletesen hozzáteszi, a fennmaradó rész a jelenleg pályára küldhető srácok egyéni képességein múlik.
Ezt a játékot már focinak lehet nevezni és, ahogy szokta volt mondani: lépésről lépésre.
Örömmel várom a folytatást.... :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2024.12.22. 10:49:24

A korábbi meccsekért már én is kritizáltam, azokon voltak hibák tőle, de a tegnapiért nem tudom, ez most szerintem legkevésbé múlott rajta. A taktika működött, agyondomináltuk őket, sorra jöttek a helyzetek. Közepes helyzetkihasználással is 5-öt lőhettünk volna kb.
davi10
Llegenda del Barça

2024.12.22. 10:40:07

Szerintem a legésszerűbb döntés volt Xavi elküldése, nyilván a módja meg a huzavona az gáz volt.

A baj az (bár itt csak találgatok), hogy a 36 éves Lewy-n kívül a csapatban nincs olyan játékos, aki a legnagyobb szintet "megjárta". Hozzá vannak szokva a második helyhez, ahhoz hogy ziccerekben belelőjük a kapusba. Ez a komfortzóna, majd jövőre talán máshogy lesz.
Ha csak a tegnapi meccset nézném, akkor talán nem látnék olyan nagy problémát. Úgy ment ki a csapat ahogy kell, 1-2 egyéni hibát leszámítva (amit ki is használt az Atleti) szinte teljesen uraltuk a meccset. De ha egy lépést hátrébb megyünk, akkor azt látjuk, hogy a legutóbbi 7 bajnokiból 1 meccset sikerült megnyerni, otthon sorozatban 3-szor kikapott a csapat, ilyenre én nem is emlékszem korábbról.

Egyéni hibák hátul, elöl megremegnek a lábak, mintha önmagukat szabotálnák a játékosok, félnének a sikertől. Az a baj, ha Flick nem tudja meghonosítani a győztes mentalitást (ami felé a szezon elején úgy nézett ki, hogy el tudunk indulni), akkor nem tudom ki lesz rá képes. De nekem itt úgy tűnik a játékosok fejében van a gond. El lett kenve a Real meg a Bayern egy 4-essel, azóta lett igazán hangos a sajtó, hogy milyen csapatot rakott össze Flick, és hogy érdemes velük idén tényleg számolni, azóta megy ez a szerencsétlenkedés.

Nagyon remélem, hogy Flick a szünet alatt kiagyal valamit, mert én évek óta nem láttam olyan bíztatónak a csapatot, mint a szezon elején. A ligáért kár, hatalmas sanszunk volt kialakítani egy 10 pontos előnyt még ebben a naptári évben, de ezek után azon se lepődnék meg, ha harmadik hely lenne a vége. Nyilván Flick nem fogja elengedni, de rá kell menni a kupa + szuperkupa kombóra, meg a BL-ben a lehető legtovább elmenni.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Kovbal88
Entrenador del Barça

2024.12.22. 10:36:03

Álomszerűen kezdett és magasra tette a lécet saját magának, fura, hogy elfogyott a lendület. Az utolsó két hónap a bajnokságban katasztrófa volt. Pedig papíron könnyebb lehetett volna, visszatértek a sérültek. Barca szurkolóként mindig van miért izgulni.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2024.12.22. 03:19:14

davi10 írta:
2024.12.21. 23:02:59
Nem baj, majd talán jövőre beérik a projekt, amit évek óta várunk.
Pont ezért tartottam hülyeségnek Xavi menesztését. Ha tetszik, ha nem, taktikailag kezdett megérni a csapat és kezdett összeállni valami, amit most átpofozunk másik irányba, hogy másfajta problémákat szüljünk magunknak, hátha valamit gyorsabban meg tudunk ezzel oldani. Ezen a ponton, ha az eredmények kicsit feljavulnak, remélem marad Flick annyi ideig, hogy legyen lehetőség ezeket befoltozni. Ha marad a msotani irány és a játék is leromlik mellé rendszeresebben, akkor meg semmi mentsvára nem marad. Nem hiszem, hogy így lenne, de mint ahogy Koemannál sem lehetett ragaszkodni ahhoz, hogy hátha megjavul, itt sem lehetne.
brazilfan
Entrenador del Barça

2024.12.14. 19:11:48

Chino írta:
2024.12.14. 18:50:30
Xavi 2021. novemberben érkezett, és én az első éve rangadóiról írtam. Flick még fél éve sincs itt, egyelőre 1-1 meccsen van túl a Real és a Bilbao ellen, az Atletico még hátravan, ha meggebedünk, sem tudhatjuk előre, hogy annak és a tavaszi meccseknek mi lesz az eredménye.
Xavi csapata az első fél évben ugyanúgy 4:0-ra verte a Realt Madridban, mint most Flické, a Bilbaót is nagyon megverte, ennyit akartam írni.
Chino
Llegenda del Barça

2024.12.14. 18:50:30

brazilfan írta:
2024.12.14. 17:40:22
LG írta:
2024.12.14. 16:13:07
a bajnoki rangadókon is hatalmas előrelépést hozott
Az összehasonlításkor mindig elfelejtődik, hogy Flick 4 és fél hónapja van itt.

Xavival a BL-ben és az EL-ben nem ment, de a bajnoki rangadókon nagyon jók voltunk: 2022. márciusban 4:0 a Bernabeuban, februárban szintén 4:0 a Bilbao ellen, 2022 őszén megint 4:0 a Bilbao ellen, az Atleticót pedig az összes meccsen vertük.
Még a 22/23-asd szezonban a bajnokságban volt azért egy bukta a Real ellen, a kupában egy 4:0-ás zakó (a szkupa döntő természetesen szép volt), a 23/24-es szezonban a bajnokságban oda-vissza elvertek minket, a szuperkupában szintén egy csúnya 4:1.

De ami igazán megmérettet egy csapatot a nemzetközi szereplés. Első szezonban a Plzent tudtuk megverni a Bl-ben mellette 3 veereség 1 döntetlen az Inter-Bayern duó ellen. A MU kiejtett minket. Ezzel szembe csak az angolok elleni első meccset tudjuk állítani.
A tavalyit már nem mondanám kifejezetten rossznak, de sikeresnek sem.

Idén eddig akik erősebb ellenfelek voltak, az a Bayern, Real, BVB, Monaco, Villarreal, Atletic, (Brest) sor, akik közül egyedül a Monaco tudott minket szűken megverni egy teljes meccses emberhátrányban a többit mind behúztuk, ráadásul többnyire kiváló játékkal. Nem tudom mikor fordult elő, hogy az első hármast egy szezonban megvertük volna, főleg ilyen eredményekkel és játékkal.

Szerintem erre bőven lehet mondani, hogy nagy meccseken nem lehet összehasonlítani az idei és utóbbi néhány év Barcáját.
Forca Barca!!!!
brazilfan
Entrenador del Barça

2024.12.14. 17:40:22

LG írta:
a bajnoki rangadókon is hatalmas előrelépést hozott
Az összehasonlításkor mindig elfelejtődik, hogy Flick 4 és fél hónapja van itt.

Xavival a BL-ben és az EL-ben nem ment, de a bajnoki rangadókon nagyon jók voltunk: 2022. márciusban 4:0 a Bernabeuban, februárban szintén 4:0 a Bilbao ellen, 2022 őszén megint 4:0 a Bilbao ellen, az Atleticót pedig az összes meccsen vertük.
bence0330

2024.12.14. 16:32:54

Mindhárom elődjének lényegesen mélyebb kerete és nagyságrendekkel jobb hátvédsora volt, kivéve azt a fél évet a Koeman-Xavi váltásnál. Szerintem ebből adódik, hogy a játékosaink jobban meg vannak terhelve, eleve túlteljesítés kell a jó eredményekhez, de a nagyobb meccsekben tudják csak beleeadni azt az apai-anyait, nem mindegyikben, nem lehet konzekvensen ilyen kerettel jó eredményeket hozni. Pláne védelemben, a két kezdő kh hiányzik, meg a kezdő kapus. Ez a hármas kellett Xavinak a stabil 1-0-khoz, Seriennél meg még azért Messi is ott volt.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
szbsz
Capitá del Barça

2024.12.14. 16:28:10

LG írta:

Egy nagy hiányossága van eddig, hogy a kötelezőkön sokat bukik, ebben viszont Xavi jobb volt.
Sőt Seti és Koeman is jobb volt a kötelezők behúzásában mint Flick! Viszont a fontos meccseken mind a hárman csak néztek ki a fejükből like what's now..., oda kevesek voltak már sajnos, ebben viszont Hans jobb sokkal \:D/ ...
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
LG
Az Év fórumozója 2016

A BL-ben, illetve a bajnoki rangadókon is hatalmas előrelépést hozott, igazából még a Messi-éra utolsó éveihez képest is. Ennek nagyon örülök. =D>

Egy nagy hiányossága van eddig, hogy a kötelezőkön sokat bukik, ebben viszont Xavi jobb volt.

Ha utóbbiban javulnánk, akkor tényleg egy szavam nem lenne ellene, de még így azt mondom, megérte a váltás. Én legalábbis szívesebben nézek egy csapatot, amelyik képes parádésan játszani és bárkit elkapni, mégha becsúsznak is néha kellemelten buktát, mint stabil, de alapvetően nem túl jó és unalmas csapatot.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.12.13. 17:38:39

A Diario Sport szerint Flick teljesen ledöbbent, mikor megtudta, hogy 2 meccsre tiltották el.
Szintén itt, az RFEF elutasította a Barca (újbóli)fellebbezését és helyben hagyta a 2 meccset.
"It's not football, it's La Liga" :)

Szerk: Albert Sanchez a Barca B edzője 4 meccses eltiltást kapott, mert "nem normális" jelzővel illette a 4. játékvezetőt.
(Koeman 2 meccs anno a "What a caracter" jelzővel)

Csak hogy ismerjük a bírók "sérthetőségi" skáláját :)

Szerk2: persze ez csak a gránátvörös kék színekre vonatkozik, ha fehérben vagy, mehet a pícofshit, vagy tapsolni, képébe röhögni, vagy "rigore inventato" (kitalált büntető)
https://m.allfootballapp.com/news/La-Li ... ed/2946018 :)
bence0330

2024.12.11. 23:05:20

=D> =D> =D>

Teljesen nonszensz amit művel ezzel a kerettel. 5 győzelem zsinórban a BL-ben, és amit buktunk, az is ugye egy egészmeccses emberhátrány volt. És ki tudja, talán még a Cápának is uszonyt növeszt, ez lenne a legnagyobb tette idáig, a második gólját ahogy ellőtte, az egy igazi magabiztos center mozdulata volt. Előtte a labdaátvétel meg olyan, mint egy magabiztos lengyel centeré, de még ebből is megoldotta.

Le a kalappal. Két egyéni hibánk volt, azon kívül leuraltunk egy félidőt, és relatíve összeszedetten, szervezetten álltuk a sarat a másodikban, jó kontrákkal. Kétarcúan is nyerni tudtunk. A lescsapda elképesztő.

Nekem nagyon tetszik a hosszútávú gondolkodása, Yamal kivételével. Tényleg bármikor beáldoz egy meccset, ha úgy érzi, szükség van rá, hogy élve maradjunk. Osasuna, Betis volt a két legnyilvánvalóbb, simán kifizetődtek. Ebben óriási az előrelépés a két elődjéhez képest. Persze pech, hogy olyan a kerete, hogy vagy beáldoznia kell a meccset, vagy fullos kezdővel nyom 80 perceket, de ha már ez van, kitűnő. Yamalt viszont többször le kéne hoznia, iszonyat fontos a csapatnak, hogy focizzon, de az is, hogy fitt maradjon.

És tetszik, hogy mennyire logikusan levon következtetéseket. Ahogy pl. bepróbálkozott Frenkie-vel 1-2 meccsen (érthető módon), és nem jött be, már 10-esnek használja csereként, ami nekem nagyon tetszik, egyrészt ott semmi végzeteset nem tud csinálni (jó, egy gyönyörű gólpasszal bepróbálkozott az ellennek, mikor épp védekeztünk...), de van benne egyfajta lendület, amit miatt ott még rosszabb passzba is tud jó dolgokat csinálni. Persze Casado és Pedri emiatt ott vannak, ahol a part szakad, Gavi az egyetlen cseréjük, de még ő sem 100%-os. De taktikailag nagyon tetszik ez a fajta 1-2 meccsből gyorsan tanulós képessége Flicknek.
gránit
Director del Fútbol

2024.12.11. 16:01:42

FcBarcelona1 írta:
2024.12.11. 15:52:55
gránit írta:
2024.12.11. 15:38:04
Be kellene vezetni a video challenge-et, amellyel az edzők kikérhetnék az esetek felülbírálását, újranézését, amit egy helyi bíróktól független, központi testület végezne. Ilyen fellebbezési lehetőség szinte minden komolyabb sportágban van már. Meccsenként csapatonként 3 alkalom például megfelelő lehetne.

Ami a fegyelmezéseket illeti, a focisták így is el vannak kényeztetve. Egyik másik sportágban sincs olyan, hogy szövegelnek a bírónak és megpróbálnak rá nyomást gyakorolni. Ilyen szövegelésért máshol leküldenék őket a pályáról. Kisebb esetekért egy technikai, második eset után öltöző. Súlyosabb esetekben egyből öltöző. Így is csodálkozok, hogy ezeket a reklamálásokat, szövegeléseket eltűrik.
Így nem sok értelme van a challengnek, mert kitartanak az ítélet mellett.
Ha a challenge-et nem a helyi bírók vizsgálják, hanem egy tőlük teljesen független társaság, akkor nem. Azt hibának tartom, hogy a végső döntést minden esetben a bíró hozza meg. A fellebbezéseknél például már nem ő hozná, ideális esetben. Különben tényleg megtehetné azt, hogy csakazértis kitart a rossz döntése mellett.

A kosárcsapatunk például kilépett a FIBA-ból, és az EuroLigában van video challenge. Ahogy más sportágakban is, ez már alap. A foci ilyen maradi.

Flick esete nem túlzottan érdekel. Én természetesnek tartom, hogy a pályán és a pálya szélén nincs mutogatás, szövegelés. Meccs után azt nyilatkozik, amit akar, de a pályán nincs cirkusz. A labdarúgás az, ahol ezt meg lehet tenni. Én sokkal keményebben lépnék fel a bírók befolyásolása ellen. Az egy jó lépés volt, hogy csak a csapatkapitány reklamálhat, de ezt sok esetben nem tartják be a játékosok, és nem is nagyon van szankcionálva. A bírók is elég lazán kezelik ezt, sokkal lazábban, mint más sportágakban.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.12.11. 15:52:55

gránit írta:
Be kellene vezetni a video challenge-et, amellyel az edzők kikérhetnék az esetek felülbírálását, újranézését, amit egy helyi bíróktól független, központi testület végezne. Ilyen fellebbezési lehetőség szinte minden komolyabb sportágban van már. Meccsenként csapatonként 3 alkalom például megfelelő lehetne.

Ami a fegyelmezéseket illeti, a focisták így is el vannak kényeztetve. Egyik másik sportágban sincs olyan, hogy szövegelnek a bírónak és megpróbálnak rá nyomást gyakorolni. Ilyen szövegelésért máshol leküldenék őket a pályáról. Kisebb esetekért egy technikai, második eset után öltöző. Súlyosabb esetekben egyből öltöző. Így is csodálkozok, hogy ezeket a reklamálásokat, szövegeléseket eltűrik.
Eddig én is így gondoltam.
De
Lewy "lesgólja"-válasz, minden jól működik, semmi látnivaló
Flick pirosa fellebbezés-amit a Barca benyújtott videót, (linkeltem) eltér a jegyzőkönyvben szereplőtől
gondolom feltételezik, hogy a bíró nem ír valótlant, de arról nincs videó, ami a jegyzőkönyvbe bekerült

Így nem sok értelme van a challengnek, mert kitartanak az ítélet mellett.
Minden megy tovább, jövő hétre el lesz felejtve, mint Yamal Clasicos gól/nem gólja
Azaz kicsit előrébb leszünk, pl. Las Palmas-Pau Victor gólhelyzetben lerántása utolsó emberként (De Jong büntetőjénél ugye vizsgálták, hogy labdára ment e, mert különben piros is, így a Las Palmas esetében mezhúzásért szerintem piros is)
De lehet, hogy az is ki lenne magyarázva... :)
gránit
Director del Fútbol

Ami a fegyelmezéseket illeti, a focisták így is el vannak kényeztetve. Egyik másik sportágban sincs olyan, hogy szövegelnek a bírónak és megpróbálnak rá nyomást gyakorolni. Ilyen szövegelésért máshol leküldenék őket a pályáról. Kisebb esetekért egy technikai, második eset után öltöző. Súlyosabb esetekben egyből öltöző. Így is csodálkozok, hogy ezeket a reklamálásokat, szövegeléseket eltűrik. Ha nekem kezdene el üvöltözni, mutogatni egy játékos, azonnal lezavarnám a pályáról.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gránit 2024.12.11. 15:55:04-kor.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.12.11. 12:56:34

bence0330 írta:
2024.12.11. 12:07:03
Én még mindig úgy gondolom, hogy egyszerűen csak ennyire alacsony a színvonal, és ennyire gőgösek és arrogánsok a bírók - mert megtehetik, gyakorlatilag nem vonhatóak kérdőre. Minden ilyen státuszban lévő ember/szervezet eljuthat erre a pontra, ha hagyják őket, hogy úgy érzik, ők a világ közepe. Ez ezzel jár, rengeteg tévedéssel, mert tévedhetetlennek hiszik magukat, illetve rettenetes bánásmóddal kifelé, mert szintén szankció nélkül megtehetik, érinthetetlenek. Erre tökéletes példa, hogy egy legyintés/zónaelhagyás kb vérig sért egy bírót és két meccses eltiltás. Amíg nem lesz egy normális felügyelet, és a bírók az Olümposz tetejéről szemlélik a csapatokat, a nézőket, addig ez fog menni. Más országokban is vannak ilyen problémák, de ennyire azért nem, mint itt.

Amennyi Madrid meccset néztem, ott is égbekiáltó tévedések történtek, volt hogy két 100%-os tizit nem kaptak meg egy meccs alatt. Ettől még lehet, hogy felénk több tévedés történt, nem tudom, de az tény, hogy mindkét irányba rengeteg van.
De mivel lehet magyarázni, mikor Vinicius a képébe röhög a bírónak, és az ujjával a feje mellett köröz?
Másik eset, vonul le a cserénél, 6 perc hosszabbítás, ugyanezt megcsinálja a 4. számú bírónál, és ujjal a képébe mutogat.
https://telegrafi.com/en/six-female-jud ... encia/amp/
6 VAR asszisztens eltiltva
Bellingham "you are a piece of shit" a bírónak
Stb.
Real TV minden meccs előtt vagy után büntetés nélkül tolja a baromságait.
Lewy az orrához teszi az ujját, ha jól emlékszem 3 meccs.
Írtam Koeman kiállításaitól, Most Flick eset.
Nekem elég egyoldalúnak tűnik, persze a "jelentéktelenebb" esetekben tévednek mindenki ellen és mellett, kiállíthatták volna tőlünk Cubarsit, Martint is idén, a Real is kaphatott volna büntetőt, ahogy mi is. Nem is ezek a felháborítóak, az 50-50-es esetek.
Azóta is várjuk a Yamal Classicos nem gólja videót, vagy Lewy lesgólja magyarázatát. Ahogy a fellépést is a Real TV ellen a bírók befolyásolása miatt.
ocsike83
Jugador d'estrella

2024.12.11. 12:33:45

brazilfan írta:
2024.12.11. 12:17:03
Nem biztos, hogy ez a Barcára van kihegyezve, mert például Michelt is kiállították tavaly februárban, véletlenül pont a Girona–Real meccsre esett az eltiltása.
Ancelotti viszont semmit nem kapott, amikor a kispadunkkal veszekedett.
Lehet, hogy életkortól függ, 60 éven felül nem büntetnek. Flick még csak 59.
Az utóbbi időben túl sok lett a "véletlen" a Barcelona kárára.
Érdekes, hogy a BL-ben sokkal korrektebben fújnak.
Més que un club :P
brazilfan
Entrenador del Barça

2024.12.11. 12:17:03

Nem biztos, hogy ez a Barcára van kihegyezve, mert például Michelt is kiállították tavaly februárban, véletlenül pont a Girona–Real meccsre esett az eltiltása.
Ancelotti viszont semmit nem kapott, amikor a kispadunkkal veszekedett.
Lehet, hogy életkortól függ, 60 éven felül nem büntetnek. Flick még csak 59.
bence0330

2024.12.11. 12:07:03

Én még mindig úgy gondolom, hogy egyszerűen csak ennyire alacsony a színvonal, és ennyire gőgösek és arrogánsok a bírók - mert megtehetik, gyakorlatilag nem vonhatóak kérdőre. Minden ilyen státuszban lévő ember/szervezet eljuthat erre a pontra, ha hagyják őket, hogy úgy érzik, ők a világ közepe. Ez ezzel jár, rengeteg tévedéssel, mert tévedhetetlennek hiszik magukat, illetve rettenetes bánásmóddal kifelé, mert szintén szankció nélkül megtehetik, érinthetetlenek. Erre tökéletes példa, hogy egy legyintés/zónaelhagyás kb vérig sért egy bírót és két meccses eltiltás. Amíg nem lesz egy normális felügyelet, és a bírók az Olümposz tetejéről szemlélik a csapatokat, a nézőket, addig ez fog menni. Más országokban is vannak ilyen problémák, de ennyire azért nem, mint itt.

Amennyi Madrid meccset néztem, ott is égbekiáltó tévedések történtek, volt hogy két 100%-os tizit nem kaptak meg egy meccs alatt. Ettől még lehet, hogy felénk több tévedés történt, nem tudom, de az tény, hogy mindkét irányba rengeteg van.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.12.11. 11:57:33

davi10 írta:
2024.12.11. 11:46:00
Milyen érdekes, hogy pont akkor és úgy állítják ki, hogy az Atleti elleni meccsen ne lehessen ott.

Még csak december van, de már volt itt minden, kamu Flick eltiltás, Lewandowski 56-os lába a VAR képen, Cubarsi véresre taposása, stb. A Real ellen is "tévedgetnek" néha, de szerintem mi nem lehetünk itt bajnokok.
Én személy szerint azóta érzek nagy részrehajlást, amióta a Covid után elindult a bajnokság.
Ez pedig egyre rosszabb lett az évek alatt. Azóta van FFP is, addig hírét sem hallottuk.
Ha már összeseküvés elmélet

"There is a sociological Madridismo in the centres of power," he told the programme 'Els Matins de Catalunya Radio'.

"There is a lot of force. I have competed against this sociological Madridismo and I have won. They are afraid that what happened in my first term will happen again. We won a lot and that hurt them a lot. They suffered a lot."
Egyre jobban kezdek hinni benne, hogy van ebben igazság.
És most meg lehet kövezni :)
Válasz küldése