Ousmane Dembélé

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Rinku
Director del Fútbol

2019.11.29. 12:01:02

Sosem voltam élsportoló, de érdekelne, hogy van olyan ember, aki tényleg ekkora szerencsétlen, hogy folyamatosan lesérül, vagy ez bőven hanyag magatartás eredménye (is)? Mert ha utóbbi, felelősségre vonnám, a bérét behúznám, és még a biztosítónál is csengetnék a kiesett bevétel miatt. Csak gondolkodom, hogy valójában lehet-e tenni valamit, mert már régóta szrok az egészre, hogy a gyerekkel mi van, kipaterolnám innen a francba, Sámánnal együtt.
Football, bloody hell. /SAF/
Sanama
Llegenda del Barça

2019.11.29. 11:46:34

recrea írta:
MatyiG írta:Izomhúzódást, szakadást nem tudom, hogy meg lehet e műteni, nekem is eléggé kacsának hangzik.
Teljes szakadást szoktak csak műteni, de szerintem azt is csak végső esetben, mert általában meggyógyítja “magától” a szervezet.

Képtelen vagyok elhinni, hogy ezeket a sérüléseket nem lehet kiküszöbölni, 25 éve nézek focit, de nem emlékszem olyanra, akinek ennyi izomsérülése volt egész pályafutása során. Csak olyanra, akinek a súlyosak miatt volt sok kihagyás.
Mondjuk a múltkori videó után, ahol De Jonggal futott versenyt (és csúnyán kikapott), megfordul a fejemben, hogy mennyire teszi oda magát edzéseken, terhelés szempontjából. Nem lennék meglepve, ha ott féltené magát, ezért hiába edz, nem kap normális terhelést, majd meccsen megkapja és heló.
recrea
Llegenda del Barça

2019.11.29. 07:54:58

MatyiG írta:Izomhúzódást, szakadást nem tudom, hogy meg lehet e műteni, nekem is eléggé kacsának hangzik.
Teljes szakadást szoktak csak műteni, de szerintem azt is csak végső esetben, mert általában meggyógyítja “magától” a szervezet.

Képtelen vagyok elhinni, hogy ezeket a sérüléseket nem lehet kiküszöbölni, 25 éve nézek focit, de nem emlékszem olyanra, akinek ennyi izomsérülése volt egész pályafutása során. Csak olyanra, akinek a súlyosak miatt volt sok kihagyás.
MesQueUnClub
Capitá del Barça

2019.11.29. 00:51:42

Mondjuk ez teljesen jogos és néztem én is egyet amikor láttam, ésszerűbb az hogy a hírt megosztó forrás twitteren félrefordított valamit aztán a műtét a sérülése miatt kellene és majd ő maga tesz meg mindent hogy ne sérüljön meg újra vagy valami ilyesmi, mondjuk spanyol újságírásból minden kitelik. :D
MatyiG
Adminisztrátor

2019.11.28. 21:51:03

Izomhúzódást, szakadást nem tudom, hogy meg lehet e műteni, nekem is eléggé kacsának hangzik.
ikajli
Capitá del Barça

2019.11.28. 21:42:56

Hát jó lenne, ha lenne ilyen műtét tényleg. Mondjuk orvos sem vagyok, ezért nem tudom, hogy létezik-e ilyen, de picit meseszerűen hangzik.
MesQueUnClub írta:Az AS lehozta ma hogy az ügynöke és a klubvezetés között volt egy találkozó, amely során arról beszéltek hogy szeretnének egy műtétet a franciánál amivel remélhetőleg megoldhatnák a visszatérő sérülések ügyét, ha minden igaz 3 hónapot kellene kihagynia és Dembele vállalná az operációt.
MesQueUnClub
Capitá del Barça

2019.11.28. 21:38:40

Az AS lehozta ma hogy az ügynöke és a klubvezetés között volt egy találkozó, amely során arról beszéltek hogy szeretnének egy műtétet a franciánál amivel remélhetőleg megoldhatnák a visszatérő sérülések ügyét, ha minden igaz 3 hónapot kellene kihagynia és Dembele vállalná az operációt.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2019.11.28. 19:49:46

Olvasgass vissza ebben a topikban, hátha még nem voltak moderálva.
De írtak ilyeneket, nem te, mások.

Mindkét oldalról elítélem a rasszizmust. Ha erre vonatkozott a kérdést.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Barca_10
Entrenador del Barça

2019.11.28. 19:45:44

Senki nem mondta azt, hogy azért sérült meg mert buta fekete vagy agyatlan mert fekete. Csak egy tényt írtam le, ezen kár felkapni a vizet.

egyébként ha a feketék azt mondják a fehérre hogy “white shit” arra is ennyire érzékeny lennél vagy az rendben van mert 300 éve láncon voltak tartva?
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Cseri
Entrenador del Barça

2019.11.28. 19:13:25

A rasszistáknak mennyire tré lehet, hogy fekete az árnyékuk... Katasztrófa, ami a sráccal történik, komolyan veszélyezteti a karrierjét a sok sérülés. Rafinha érzésem van vele kapcsolatban
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2019.11.28. 18:00:46

Vakmacska írta:Nem értem, hogy mi benne a rasszista, ha a feketét feketének, vagy négernek, esetleg niggernek nevezzük? Hát azok, nem?
nem ez a rasszista. (mondjuk az utolsóért amcsiban még a fehérek is elásnak kb)
hanem ha emellé pejoratív kifejezéseket használsz, általánosítva.
mutatom: buta mert fekete.
megsérül mert buta fekete.
agyatlan, mert fekete.

én érzékeny vagyok ilyenekre, mert van jópár fekete barátom, haverom, ismerősöm, emiatt nehezebben tűröm az ilyeneket.
elég apámmal hadakozni, aki gyűlöli őket.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Vakmacska
Llegenda del Barça

2019.11.28. 17:55:06

Nem értem, hogy mi benne a rasszista, ha a feketét feketének, vagy négernek, esetleg niggernek nevezzük? Hát azok, nem?
Barca_10
Entrenador del Barça

2019.11.28. 16:12:53

Egyszer használtam rá az “n” betűs szót ha így jobban tetszik, egyébként vissza lehet nézni, végig mellette kardoskodtam, szeretem a játékát. Egy rendes edző kéne neki, ha Pep tudott focistát csinálni Sterlingből akkor belőle is lehet bármi.

Off: a feketék sokkal rasszistábbak mifelénk mint mi feléjük.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2019.11.28. 14:25:00

Bosszantó ez a sok sérülés vele kapcsolatban, ahogy lehetett is látni, lelkileg is kezdi kicsinálni a srácot. Csak remélni lehet, hogy egyszer tényleg túl lesz ezen az időszakon.
Rivaldo-A Legnagyobb.
MatyiG
Adminisztrátor

2019.11.28. 13:49:33

Varatrix írta:
MatyiG írta:Már nem azért, de ahogy olvasom már a moderátorokat szidjátok, hogy sok a niggerezés és a rasszizmus a fórumon.
Fel vannak sorolva a moderátorok...Ez az ő felelősségük.
Ezt azért ne vedd magadra, nekem nem tűnt szidásnak.
Volt még egy ilyen is: "Az a baj, hogy ezt is hagyják ezen a fórumon, hogy niggerezzünk."
Úgy, hogy senki nem niggerezett senkit.
Varatrix
Director del Fútbol

2019.11.28. 13:47:45

MatyiG írta:Már nem azért, de ahogy olvasom már a moderátorokat szidjátok, hogy sok a niggerezés és a rasszizmus a fórumon.
Fel vannak sorolva a moderátorok...Ez az ő felelősségük.
Ezt azért ne vedd magadra, nekem nem tűnt szidásnak.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
MatyiG
Adminisztrátor

2019.11.28. 13:11:18

Egyedül Barca_10 írta ezt: "Az izomzata meg érdekes téma, no racism meg ilyesmi, de ez a faj jobban bírja a gyűrődést, mégis szívunk ezzel a két feketével."

Ez nálam belefér. Az, hogy leírja valaki, hogy feketék, nem rasszizmus, tény. De lehet, hogy én nem vagyok elég szőrösszívű.

Hozzászólás törlés nem volt, azt látnám. Egy volt, amit szerkesztettek.

Na mindegy, csak úgy lett beállítva, mintha minden második hozzászólás arról szólt volna, hogy azért szidjuk, mert buta néger. Személy szerint pont letojom, milyen színű a bőre. Az zavar, hogy nem lehet rá számítani a sérülései miatt, mellette még egyébként sem sok hasznát látjuk a pályán. És nyilván nem örülök a sérülésének, mert egy jó Dembélé elkélne, de legalább Fati így lehetőséget kaphat.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2019.11.28. 13:02:13

MatyiG írta:Már nem azért, de ahogy olvasom már a moderátorokat szidjátok, hogy sok a niggerezés és a rasszizmus a fórumon. Direkt visszaolvastam a tegnapi meccs alatt íródott hozzászólásokat, de egyikben sincs niggerezés/négerezés. Szóval nem tudom, hogy miről beszéltek. És olyat szintén nem olvastam, hogy valaki örült volna a tegnapi sérülésnek.

Ha elsiklottam felettük, sorry, de így gyorsan átfutva egyet sem találtam.
törölték a hozzászólást, vagy szerkesztették.
feketézés ott van, mintha releváns lenne.

nyilván nem légbőlkapott volt, hogy felemeltük a hangukat ellene.
MatyiG
Adminisztrátor

2019.11.28. 12:55:18

Már nem azért, de ahogy olvasom már a moderátorokat szidjátok, hogy sok a niggerezés és a rasszizmus a fórumon. Direkt visszaolvastam a tegnapi meccs alatt íródott hozzászólásokat, de egyikben sincs niggerezés/négerezés. Szóval nem tudom, hogy miről beszéltek. És olyat szintén nem olvastam, hogy valaki örült volna a tegnapi sérülésnek.

Ha elsiklottam felettük, sorry, de így gyorsan átfutva egyet sem találtam.
corol
Entrenador del Barça

2019.11.28. 12:13:22

Nem vagyok szakember, de ha ezt-azt olvasunk a neten, kiderül, hogy a mai élsportolók esetében számos összetevője van a "fitt állapotnak". Lehet alkati probléma, ami nagyon következetes és szakértő, speciális edzés módszerekkel orvosolható, amennyiben mégsem akkor felejtős a karrier. Rendkívül fontos a táplálkozás már-már tudományos alapon. Kihat a teljesítményre az átlagembernél is, de egy élsportolónál hatványozottan az életmód, a szabadidő hasznos eltöltése, a károsnak minősített tényezők kiktatása, tudatos hanyagolása.
Az alkati és táplálkozási tényezőkre pozitív példa Messi, aki esetében egy alacsony, vézna gyerekből, egy gyors, erőteljes izomzattal trendelkező, 15 éve a top-on lévő sportember lett, aki 32 éves korában is rövid távon olyan gyors és robbanékony, hogy csak szabálytalanul tudják megállítani és ahhoz képest amennyit faragják, elenyésző a sérüléseinek száma.
Sajnos Dembi az ellenkezőre példa, nem tudom a korábbi egyesületeiben mennyit volt sérült, de a Barcánál ha "megfújja a szél" már kiesik - ha jól tudom nyolcadszor két és fél év alatt. Irtak róla sok mindent, nem táplálkozik megfelelően, nem tartja be az ajánlott étrendet, nem pihen eleget stb. Amikor kiderült a video játék függősége, akkor már itt a fórumon is megfogalmaztam, ha az információ igaz, mármint, hogy éjszakákon át nyomja, akkor a srác menthetetlen. Ezzel a véleményemmel többen nem azonosultak, de én a környezetemből vettem a tapasztalatokat, azok a fiatalok, akik egyébként messze vannak az élsporttól, mégis szinte zombik lesznek egy-egy hosszabb játék etap után.
Akinek 3 naponta komoly fizikai és mentális kihívásoknak kell megfelelnie, az ezt az életmódot nem követheti.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2019.11.28. 12:05:33

Barca_10 írta:@csababarca:
Ha rám célzol ezzel nem niggereztem le, megjegyeztem hogy a feketék jobban bírják az élsportot, erre itt van nekünk a Sámánnal gyógyuló Umtiti és Dembele aki 2 hónapot nem tud játszani egyhuzamban.
Egyébként a klubban sem ártana szétnézni, ott volt Robben, a Chelseaben és Madridban állandóan sérült volt aztán Münchenben helyretették, kulcsember lett.
Nekem nagy kedvencem volt Ousmane, de mostmár menjen máshova szenvedni, ezért kár itt lenni.
volt ott nigger szó, és nem csak tőled.
lehet aztán szerkesztetted.

így van a játékos mellett a klub is felelős a történtekért, ezt nem szabad letagadni.
Robben jó példa, állandó húzódások, szakadások jellemezték, aztán kinőtte.

Lehet Dembelé is kifogja idővel, de ezt ha a mi klubunk nem tudja megoldani, akkor nem itt kéne kivárnia.
mondjuk Robben azért klasszisokal jobb játékos volt, tehát érthető a nagyobb türelem felé.
Barca_10
Entrenador del Barça

2019.11.28. 11:44:22

@csababarca:
Ha rám célzol ezzel nem niggereztem le, megjegyeztem hogy a feketék jobban bírják az élsportot, erre itt van nekünk a Sámánnal gyógyuló Umtiti és Dembele aki 2 hónapot nem tud játszani egyhuzamban.
Egyébként a klubban sem ártana szétnézni, ott volt Robben, a Chelseaben és Madridban állandóan sérült volt aztán Münchenben helyretették, kulcsember lett.
Nekem nagy kedvencem volt Ousmane, de mostmár menjen máshova szenvedni, ezért kár itt lenni.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2019.11.28. 09:45:10

én tegnap már fel sem húztam magam, amikor láttam, hogy megint ül a földön.. teljesen komolyan vehetetlen, inkább már csak közöny van bennem iránta. mondjuk tegnap kicsit sajnáltam is, látszott, hogy nagyon kivan már ő is ettől. a sérülései hátterében gőzöm sincs mi áll, csak találgatni lehet. mindenesetre semmi értelme annak, hogy itt van.
davi10
Llegenda del Barça

2019.11.28. 09:00:47

Fecooo írta:Nah jó, lehet ismét szapulni, de ideje lenne már kib.ni a fizikai felkészítésért alkalmas staffot a 3,14ába...
Senki más nem sérült ennyit, hozhatnak bármilyen orvost/gyógytornászt ide, veszett fejsze nyele a srác.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2019.11.28. 08:53:43

optimus írta: Ha itt rám gondolsz niggerezésben akkor az igen erősen félrement. Az zavarja a kilátásban azt akarja jelenteni hogy a gyerek védőmunkája annyiból áll hogy megáll a védekezendő terület közepén és forog. Nem védi a passzsávokat, nem megy az emberével, csak álldogál, esetleg fel-alá lépked. Azaz nem csinál semmi hasznosat, annyit max hogy az ellenfél játékosa amennyiben felnéz akkor egy GRÁNÁTVÖRÖS-KÉK ( nem nigger ) folt zavarja a kilátásban, lehet hogy nem látja a mögötte lévő embert.

Ha neked ebbe sikerült niggerezést belelátni akkor itt nem én vagyok a rasszista.

És nem tesz boldoggá hogy megsérült az emberünk, az tenne boldoggá ha mondjuk féláron eltudnák adni, mert az is látszik hogy ő is egy tipik bundás / ligön szélső, semmi több. Ugyanaz mint Pepe akit megvett az Arsenal nagypénzért, aztán annyit tud hogy fut cselez 1-2t majd eladja a labdát. Ja, topfoci...

Ha pedig érdekel hogy mit is kéne csinálnia védekezésben, akkor nézd meg Griz mit művel Sancho góljánál. Amint a Dortmund megfordítja a széleket, a jobbhátvéd rohan üres területbe, Griz meg instant ott van a nyakában. Ugyanazt megnézheted Dembele esetében is abban a 20 percben amíg játszogatott, ő hogy védekezte le azt a területet : ))
niggerezni nem te niggereztél, ezt nem mondtam, a meccs alatti kommentek egy jó része szólt erről.
mondjuk jó példát felhoztál, Sanchó gólját amit leasszisztált Griezman :lol:
egyik csapat sem védekezik ilyen ostoba módon mint mi, hogy a szélsőhátvédek rárohannak a khv-dek nyakára. ilyet máshol nem látsz. kapott góljaink harmada ebből jön, hogy a szélsőhátvédek feladják a védekezést. amit meg lehetne tenni, ha Juve lennénk, és a szélsőink visszazárnának rendesen, de nem ez a helyzet. tök mindegy, hogy Dembelé vagy Griez van fent.

Dembelé teljesítményében még egyszer mondom, egyetértek, hogy nulla.
Nem ezen ment a vita, hanem az, hogy még beleállnak a sérülések miatt is, meg megy a buta niggerezés, olvasd vissza a meccs alatti kommenteket, fele ez volt.
Azért sérül meg mert néger, buta agyatlan néger, stb.

Nem tudom erre mi szükség van.
Válasz küldése