Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk a múltkori videó után, ahol De Jonggal futott versenyt (és csúnyán kikapott), megfordul a fejemben, hogy mennyire teszi oda magát edzéseken, terhelés szempontjából. Nem lennék meglepve, ha ott féltené magát, ezért hiába edz, nem kap normális terhelést, majd meccsen megkapja és heló.recrea írta:Teljes szakadást szoktak csak műteni, de szerintem azt is csak végső esetben, mert általában meggyógyítja “magától” a szervezet.MatyiG írta:Izomhúzódást, szakadást nem tudom, hogy meg lehet e műteni, nekem is eléggé kacsának hangzik.
Képtelen vagyok elhinni, hogy ezeket a sérüléseket nem lehet kiküszöbölni, 25 éve nézek focit, de nem emlékszem olyanra, akinek ennyi izomsérülése volt egész pályafutása során. Csak olyanra, akinek a súlyosak miatt volt sok kihagyás.
Teljes szakadást szoktak csak műteni, de szerintem azt is csak végső esetben, mert általában meggyógyítja “magától” a szervezet.MatyiG írta:Izomhúzódást, szakadást nem tudom, hogy meg lehet e műteni, nekem is eléggé kacsának hangzik.
MesQueUnClub írta:Az AS lehozta ma hogy az ügynöke és a klubvezetés között volt egy találkozó, amely során arról beszéltek hogy szeretnének egy műtétet a franciánál amivel remélhetőleg megoldhatnák a visszatérő sérülések ügyét, ha minden igaz 3 hónapot kellene kihagynia és Dembele vállalná az operációt.
nem ez a rasszista. (mondjuk az utolsóért amcsiban még a fehérek is elásnak kb)Vakmacska írta:Nem értem, hogy mi benne a rasszista, ha a feketét feketének, vagy négernek, esetleg niggernek nevezzük? Hát azok, nem?
Volt még egy ilyen is: "Az a baj, hogy ezt is hagyják ezen a fórumon, hogy niggerezzünk."Varatrix írta:MatyiG írta:Már nem azért, de ahogy olvasom már a moderátorokat szidjátok, hogy sok a niggerezés és a rasszizmus a fórumon.Ezt azért ne vedd magadra, nekem nem tűnt szidásnak.Fel vannak sorolva a moderátorok...Ez az ő felelősségük.
MatyiG írta:Már nem azért, de ahogy olvasom már a moderátorokat szidjátok, hogy sok a niggerezés és a rasszizmus a fórumon.
Ezt azért ne vedd magadra, nekem nem tűnt szidásnak.Fel vannak sorolva a moderátorok...Ez az ő felelősségük.
törölték a hozzászólást, vagy szerkesztették.MatyiG írta:Már nem azért, de ahogy olvasom már a moderátorokat szidjátok, hogy sok a niggerezés és a rasszizmus a fórumon. Direkt visszaolvastam a tegnapi meccs alatt íródott hozzászólásokat, de egyikben sincs niggerezés/négerezés. Szóval nem tudom, hogy miről beszéltek. És olyat szintén nem olvastam, hogy valaki örült volna a tegnapi sérülésnek.
Ha elsiklottam felettük, sorry, de így gyorsan átfutva egyet sem találtam.
volt ott nigger szó, és nem csak tőled.Barca_10 írta:@csababarca:
Ha rám célzol ezzel nem niggereztem le, megjegyeztem hogy a feketék jobban bírják az élsportot, erre itt van nekünk a Sámánnal gyógyuló Umtiti és Dembele aki 2 hónapot nem tud játszani egyhuzamban.
Egyébként a klubban sem ártana szétnézni, ott volt Robben, a Chelseaben és Madridban állandóan sérült volt aztán Münchenben helyretették, kulcsember lett.
Nekem nagy kedvencem volt Ousmane, de mostmár menjen máshova szenvedni, ezért kár itt lenni.
Senki más nem sérült ennyit, hozhatnak bármilyen orvost/gyógytornászt ide, veszett fejsze nyele a srác.Fecooo írta:Nah jó, lehet ismét szapulni, de ideje lenne már kib.ni a fizikai felkészítésért alkalmas staffot a 3,14ába...
niggerezni nem te niggereztél, ezt nem mondtam, a meccs alatti kommentek egy jó része szólt erről.optimus írta: Ha itt rám gondolsz niggerezésben akkor az igen erősen félrement. Az zavarja a kilátásban azt akarja jelenteni hogy a gyerek védőmunkája annyiból áll hogy megáll a védekezendő terület közepén és forog. Nem védi a passzsávokat, nem megy az emberével, csak álldogál, esetleg fel-alá lépked. Azaz nem csinál semmi hasznosat, annyit max hogy az ellenfél játékosa amennyiben felnéz akkor egy GRÁNÁTVÖRÖS-KÉK ( nem nigger ) folt zavarja a kilátásban, lehet hogy nem látja a mögötte lévő embert.
Ha neked ebbe sikerült niggerezést belelátni akkor itt nem én vagyok a rasszista.
És nem tesz boldoggá hogy megsérült az emberünk, az tenne boldoggá ha mondjuk féláron eltudnák adni, mert az is látszik hogy ő is egy tipik bundás / ligön szélső, semmi több. Ugyanaz mint Pepe akit megvett az Arsenal nagypénzért, aztán annyit tud hogy fut cselez 1-2t majd eladja a labdát. Ja, topfoci...
Ha pedig érdekel hogy mit is kéne csinálnia védekezésben, akkor nézd meg Griz mit művel Sancho góljánál. Amint a Dortmund megfordítja a széleket, a jobbhátvéd rohan üres területbe, Griz meg instant ott van a nyakában. Ugyanazt megnézheted Dembele esetében is abban a 20 percben amíg játszogatott, ő hogy védekezte le azt a területet : ))