Leon írta: ↑2020.08.31. 23:55:01
Kérdés:
Ha ti lennétek Messi akkor mit tennétek jelenleg?
Jöhetnek a troll hozzászólások meg az értelmesek is, tényleg kíváncsi vagyok .
Innen már nincs vissza út. Egyértelmű hogy távoznia kell, és a City jó választásnak tűnik. Guardiola, olyan focit játszat ami fekszik neki, a Citynek és főleg Pepnek Messi hiányzik ahhoz hogy BLt nyerjenek.
Ha Angliában is oktatna (biztos vagyok benne hogy menne neki, a BLben mindig jó volt az angol csapatok ellen) akkor lezárulna az az örök vita hogy Messinek csak a Barcában megy.
Elmehetne a Juvéba is, nem kicsit szólna a CR Messi kettős, pláne ha együtt nyernék meg a BLt de szerintem a Citybe igazolni több értelme van.
Hogy mit kéne tennie? Ki állni a sajtó elé és őszintén elmondani hogy hálás a klubnak mindenért, innen tervezett vissza vonulni, de zsinórban három ekkora BL-zakó már túl sok és a vezetőséggel sem a legjobb a kapcsolata úgy hogy szeretne tovább állni.
Igaza is van, még van benne legalább 3 év, azt nem vesztegetheti el itt.
Ezen kívül nem azt akarni hogy ingyen adják el, mert azzal a klubot jó nagy anyagi veszteség érné.
Nem a távozással van a baj, a helyében már az Anfielden elszenvedett tragédia után léptem volna, hanem azzal ahogy ezt elő adja.
Bár mint tudjuk, attól függetlenül hogy a világ legjobb játékosa, nem egy atom fizikus és elvileg autista. Talán pont ezért nincs meg benne a jellem, hogy kiálljon a szurkolók elé és őszintén elmondja a dolgokat.
Feast: Szerintem meg nekünk se sürgős. Legfeljebb durcizik 1-2 hónapot, de biztos hogy nem fog kihagyni egy teljes szezont.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”