2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szépen meg kell várni, hogy eldőljenek a dolgok, és úgy is utána lesz az egész herce-hurca megítélve. Most csak le kell nyugodnia a népnek, ennyi, és utána máris nem lesz ő a gonosz törpe. Utána helyén lesz kezelve ez a 20 év.
Joke írta: ↑2020.09.01. 17:10:47Csak egy felvetés, mindenki felé.
Xavi - a legnagyobb Barca irányító, akinek új élete legnagyobb célja, hogy volt klubját eddze, amikor megmentőnek hívják, nem vállalja, mert "még nem áll készen rá" és mert nem kíván Bartoval dolgozni.
Puyol - a legbarcásabb arc, szintén nemet mond, mikor örökös klubja állást ajánl.
Ők - ezekért a döntésekért a mennybe mennek - a Fórum legtöbb résztvevőjénél.
Messi - aki a Barca történelem egyik legnagyobbja - nem akar a Barto éra alatt tovább amortizálódni és új kihívást keresne - na Ő, már autista, szellemi fogyatékos, hálátlan, gonosz kis törpe.
Nem láttál Messi előtti Barcát? Vagy az idei Lyont? Nem volt Messi,mégis többre mentek,mint az a csapat,ahol volt. Jó példa lehetne a Bayern is,ahol sok jó játékos van,de mégsincs Messi.Xavier Hernandez írta: ↑2020.09.01. 17:01:28
Inkább szokni kellene a gondolatot, hogy sokáig nem lesznek trófeák, a BL-ről pedig álmodni sem lehet egy jó ideig. Ha a Sevilla és az Atleti mögött negyedikként célba érünk, annak is örülnünk kell, Messi nélkül az elmúlt években sehol nem lettünk volna!
Csak csatlakozni lehet a véleményedhez!csababarca írta: ↑2020.09.01. 14:43:38Számos más tünettel együttesen jelentkezik az asperger szindróma, pl benne vannak olyanok amiket sosem produkált Messi.
Pályán sose produkálta ezeket (pl idegállapot, vagy pl egy profi focista esetében nagyon fontos testbeszéd értelmezése, feldolgozása majd az erre való reagálás).
Lassan már retardált lesz, az még úgy sem volt.
Külső szemlélőként akkor sok játékosról meg lehet állapítani hasonlókat, baromi méltatlan amit csináltok. Másrészt ha az is lenne, akkor sincs semmi kapcsolat a mostani eset meg az esetleges betegség között. Se nem mentség, se nem indok erre az ő szemszögéből, de azért se hogy szidjuk emiatt.
Szegényes kommunikációt emlegetitek...ezen játékosok mellett profi stábok dolgoznak, akik kezelik az online felületeiket, és kézben tartanak mindent. Valamilyen oknál fogva tudatosan nem nyilatkozik és nyilvánul meg most, nem azért mert autista, vagy aspergeres.
Undorítónak tartom, hogy ezeket hozzátok fel, mert unatkoztok, meg sértve érzitek magatokat.
Szerintem ezt most rosszul gondolod. Nekem is úgy jön le, hogy összemostad a sértődősdit meg az aspergeres témát, és innentől kezdve mindenki menjen a francba.csababarca írta: ↑2020.09.01. 16:01:36Mert azt gondolom, hogy a sértettségből ered az hogy erről beszéltek ebben a topikban, hogy aspergeres vagy autista.Varatrix írta: ↑2020.09.01. 15:54:56Amit te bámulatosan összemostál az aspergeres kommentekkel! Mert volt aki beszélt A témáról, volt aki B-ről. Te pedig C-t olvastál.....csababarca írta: ↑2020.09.01. 15:48:37konkrétan 2-3 ember le is írta tényként, hogy sértve érzi magát. akkor most mi nem tény ezen, ha le is írta?
Esküszöm érdekel, konkrétan melyik komment sértő, mert tényleg lehet bennünk van a hiba!?
Mert azt gondolom, hogy a sértettségből ered az hogy erről beszéltek ebben a topikban, hogy aspergeres vagy autista.Varatrix írta: ↑2020.09.01. 15:54:56Amit te bámulatosan összemostál az aspergeres kommentekkel! Mert volt aki beszélt A témáról, volt aki B-ről. Te pedig C-t olvastál.....csababarca írta: ↑2020.09.01. 15:48:37konkrétan 2-3 ember le is írta tényként, hogy sértve érzi magát. akkor most mi nem tény ezen, ha le is írta?
Esküszöm érdekel, konkrétan melyik komment sértő, mert tényleg lehet bennünk van a hiba!?
Amit te bámulatosan összemostál az aspergeres kommentekkel! Mert volt aki beszélt A témáról, volt aki B-ről. Te pedig C-t olvastál.....csababarca írta: ↑2020.09.01. 15:48:37konkrétan 2-3 ember le is írta tényként, hogy sértve érzi magát. akkor most mi nem tény ezen, ha le is írta?
Megkérdezték, hogy egy erről van e bármi hivatalos infó e, amire jöttek válaszok, hogy nincs... kb ennyi történt...Nero írta oda egyedül az elvileg szót, utána többen ugrottak, hogy aspergeres meg stb, meg magyarázták a semmit. megint mert valaki azt mondta, hogy akkor az úgy is van.
konkrétan 2-3 ember le is írta tényként, hogy sértve érzi magát. akkor most mi nem tény ezen, ha le is írta?Nyiri81 írta: ↑2020.09.01. 15:32:05
Többször észrevettem már hogy te tényként közölsz dolgokat másokról. Szerintem nem kellene. Attól hogy te még állítasz valamit még nem úgy van
Még egyszer lassan leírom. Nem állítottam semmit csak beszéltünk egy témáról. Nem írta senki hogy retardált, nem írta senki hogy beteg. Mit kell túlvizionálni egy beszélgetést?
Csak az került elő, hogy többször szó volt arról (említették akik személyesen ismerik) hogy mintha nem lenne minden rendben. Feltételes módban volt róla szól. Itt is felmerült már korábban még akkor is amikor nem volt ez a hiszti a lelép/nem lép dologról. Tehát nyugiAttól még kedveljük (én pl) még ha most nem is értek vele egyet ahogy az ügyeit most intézi.
Szerintem is egy ártalmatlan beszélgetés volt, senki nem erre húzta fel a mondandója lényegét...Túltoljátok ezt a biciklit.Nyiri81 írta: ↑2020.09.01. 15:32:05Többször észrevettem már hogy te tényként közölsz dolgokat másokról. Szerintem nem kellene. Attól hogy te még állítasz valamit még nem úgy van :)Még egyszer lassan leírom. Nem állítottam semmit csak beszéltünk egy témáról. Nem írta senki hogy retardált, nem írta senki hogy beteg. Mit kell túlvizionálni egy beszélgetést?
Csak az került elő, hogy többször szó volt arról (említették akik személyesen ismerik) hogy mintha nem lenne minden rendben. Feltételes módban volt róla szól. Itt is felmerült már korábban még akkor is amikor nem volt ez a hiszti a lelép/nem lép dologról. Tehát nyugiAttól még kedveljük (én pl) még ha most nem is értek vele egyet ahogy az ügyeit most intézi.
Többször észrevettem már hogy te tényként közölsz dolgokat másokról. Szerintem nem kellene. Attól hogy te még állítasz valamit még nem úgy vancsababarca írta: ↑2020.09.01. 14:43:38Undorítónak tartom, hogy ezeket hozzátok fel, mert unatkoztok, meg sértve érzitek magatokat.
Most őszintén?! Azzal kezded, hogy a szurkolók nem ezt érdemlik. Te, mint Barcelona szurkoló személyesen sértve és már-már meggyalázva érzed magad, mert elmegy, ahogy elmegy. Elhordod minden utolsó sz@rd@r@bn@k, közben elvárnád, hogy álljon ki könnyes, szemekkel elbúcsúzni a végtelenig hálás szurkolóktól, tőled.Rinku írta: ↑2020.09.01. 07:14:23Csak hogy a klub és a szurkolók nem érdemlik ezt az attitűdöt. Csak mert két maroknyi herével baja van, nem jogosítja fel, hogy beleszrjon egy nagyot az emberek arcába. Eleve röhejes, amikor állítólag otthon van, el akar menni parádézni a Citybe... A Citybe cseszd meg. De ha ezen a szinten van agyilag, akkor menjen is. Viszont felejtse el, hogy ingyen. Köré épült a csapat, sosem mondta, hogy köszöni, ő ezt nem kéri, csak bólogatott. A szép fizu is jól esett. Vagy a barcelonai hála időközben átment kapzsiságba? Ez a hiszti meg, ami folyik, Neymar-féle fürdőskrvázás már... 20 év után képes egy ügyvédi faxban közölni, hogy távozni akar. Hála, szeretet, kölcsönös tisztelet, nagy lószr az egész. [vulgáris] nagy csalódás az emberünk, megbántott több száz millió embert, aki támogatta. Csak hümmögni képes már, meg megkeverni a szrt csendben. Guardiolával valóban jól ki fognak jönni újra, totál ugyanaz a két személyiség. Menjen csak Angliába, égessen fel mindent gyerekes szrokon alapozva, veszítse el a saját bázisát, és bukjon meg az 'Isten'. Mert kint meg fog, a Bayern az egyetlen szint, amit a Barca felett van választásban. Maradonát látom, csak lightos, csendes kiadásban. (szerk.: Na pont ezért nem ajánlom soha a játékos nevével ellátott mezvételt. Csak egy van, Puyolé, de Puyí örök, szerencsére.)
Xavier Hernandez írta: ↑2020.09.01. 11:15:44Ha jól értem, az a baj, hogy nem áll ki a nagy nyilvánosság elé, és ereszt el egy érzelmektől túlfűtött nyilatkozatot (a jelenlegi menedzsment ellenében), hogy miért akar távozni.Nyiri81 írta: ↑2020.09.01. 09:53:16Egyáltalán nem fikáztam. Hiányozni fog és klublegenda. Ez csak egy beszélgetés volt hogy több infó van arról hogy mentálisan nem teljesen egészséges. Ettől még nem vonom kétségbe a tehetségét és azt amit köszönhetünk neki.Xavier Hernandez írta: ↑2020.09.01. 09:50:00Megy a Messi-fikázás ezerrel, autista, aspergeres... gratulálok, srácok.
Pontosan tudja mindenki, hogy miért akar elmenni, semmi helye ebben a szétesett Barcában, az elmúlt években többször is finoman jelezte, hogy nem jó az irány. Idén konfrontálódott Abidallal is, Setiénről (és stábjáról) is határozott véleményt fogalmazott meg, és eközben már évek óta többször is az a vád érte, hogy ő diktál, túlságosan is nagy a beleszólása a klub ügyeibe...
Ő "csak egy játékos", aki szép gólokat szerez, gólpasszokat ad, irányít a pályán, de bármekkora isten is, a klub hierarchiája szerint és az elmúlt húsz éve miatt nem fogalmazhat meg direkt kritikákat a menedzsment felé - akkor tényleg teljes joggal ekézhetné emiatt a közönség! És ne feledjük, a Barcelona (és minden futballklub) egyben óriási pénzeket mozgató gazdasági vállalkozás is, itt gazdasági érdekek és százmilliók mozognak a háttérben, és most egy olyan jogi csata zajlik, melyben jól képzett jogászok hada sem képes megjósolni a huzavona kimenetelét, így neki most ebben a helyzetben tilos megszólalnia, mert ezzel saját pozícióit gyengítené.
Messi egy egészen kivételes játékos, aki felé óriásiak az elvárások - de nem isten és nem is földönkívüli, mint ahogy sokan kezelik. Nincs ember, aki ezt a mentális terhet egymaga el tudná cipelni a vállán, a menedzsment feladata az lett volna, hogy megosszák vele ezt a terhet: jó igazolásokkal, jó edző és jó sportszakmai vezetés biztosításával - ehelyett ennek pont az ellenkezőjét tették, kezdve az André Gomesekkel, Dembelékkel, folytatva az ebbe a játékrendszerbe ordítóan nem passzoló Griezmannal, és befejezve a félidőben kinevezett, szakmailag és mentálisan teljesen alkalmatlan Setiénnel és a drámai 2:8-as zakóval, aztán az edzőként sehol nem bizonyított Koeman kinevezésével, aki elsőként Suárezt tette ki egy kétperces telefonnal... és még hosszan lehetne sorolni.
Bizalma most elfogyott, szerződése "szelleme" szerint az idény végén szabadon távozhat. Az, hogy a szezon vége elhúzódott, tény, a korábban rögzített dátum nem számolt azzal, hogy egy világjárvány miatt hónapokkal később ér véget a szezon - a klub most mégis a szerződében rögzített dátumon rugózik - ez minden, csak nem etikus eljárás a klub legnagyobb játékosával szemben!
Számomra teljesen érthető, hogy a 700.000.000 €-s kivásárlási ár kifizetése nélkül akar elmenni innét, meggyőződésem, hogy ha nem enged Bartomeu, perre viszi a dolgot, melyet a vis maior helyzet miatt simán meg is nyer majd, és akkor se pénz, se Messi, ellenben hatalmas presztízs- és anyagi veszteség éri a klubot.
Én inkább arra gondoltam, hogy így akarja Bartot megbuktatni. A távozásával már igy is felhergelte ellene a tömeget. Azt is tudja, hogy nem akarják elengedni, és egy ilyen zavaros vételbe nem megy bele senki.
Ha jól értem, az a baj, hogy nem áll ki a nagy nyilvánosság elé, és ereszt el egy érzelmektől túlfűtött nyilatkozatot (a jelenlegi menedzsment ellenében), hogy miért akar távozni.Nyiri81 írta: ↑2020.09.01. 09:53:16Egyáltalán nem fikáztam. Hiányozni fog és klublegenda. Ez csak egy beszélgetés volt hogy több infó van arról hogy mentálisan nem teljesen egészséges. Ettől még nem vonom kétségbe a tehetségét és azt amit köszönhetünk neki.Xavier Hernandez írta: ↑2020.09.01. 09:50:00Megy a Messi-fikázás ezerrel, autista, aspergeres... gratulálok, srácok.
Végre valaki átlát a szitán!Vakmacska írta: ↑2020.09.01. 10:30:01Az ember agyal unalmában.
És mi van, ha Messi tudatosan csinálta ezt, hogy ő ingyen akar elmenni, de tudja, hogy ingyen nem mehet, nem engedik el.
És kezdődik a cicajáték, duzzog. Az emberek már balhéznak a vezetőség ellen, lejár az igazolási időszak, és ő itt marad. Persze csak emiatt.
Márciusban bukik a csürhe, és ő pedig örül, és azt mondja akkor már inkább marad.
Egy pszichológustól olvastam, hogy így távolról nehéz ezt megmondani. Az autizmusnak is azért van sok fajtája. Van olyan ember, akiről felnőttként derül ki, hogy autista. Van aki csak simán különc és van aki már autista..igazából tök mindegy, az biztos, hogy egy nagy gyerek, mindig is gyerekesen viselkedett, amivel nincs gond alapvetően.
Egyáltalán nem fikáztam. Hiányozni fog és klublegenda. Ez csak egy beszélgetés volt hogy több infó van arról hogy mentálisan nem teljesen egészséges. Ettől még nem vonom kétségbe a tehetségét és azt amit köszönhetünk neki.Xavier Hernandez írta: ↑2020.09.01. 09:50:00Megy a Messi-fikázás ezerrel, autista, aspergeres... gratulálok, srácok.