2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Semmi ilyesmit nem írtam. Amit írtam, azt sem magam miatt, ezt csak te láttad bele. Én például nem Flick-et szerződtettem volna le, a német edzőktől egyébként is mindig ódzkodtak Barcelonában, én is kétkedtem, hogy a Gegenpressinget ez az állomány képes lesz-e kivitelezni. Nem magam miatt vagy a verseny miatt, hanem Laporta miatt írtam, mert korántsem volt magtól értetődő Flick szerződtetése, sőt, Xavi kirúgása sem, így én egyáltalán nem veszem el tőle azt az érdemet, hogy remekül választott.
Hogyne lett volna. Röpködtek a nevek sorra. És még az sem volt egyértelmű még a felelősséggel nem tartozó culék között sem, hogy Xavit ki kell-e rúgni. Főleg, amikor tavaszra kezdett összeállni a kép, és marasztalták is.
Versenyez a fene, ilyet csak egy ember írt ilyet.Troym írta: ↑2025.04.29. 07:43:22Most azon versenyeztek, hogy ki mikor küldte volna el Xavit és ki mennyire hozta volna Flicket?![]()
![]()
A fórum nem felejt, nézzétek vissza, ha ez fontos, de ez akkor is ütődött érvelés mind Laporta mellett, mind ellene.
Flick jó szezont fut, de ha a következő szezonban lesz egy hosszabb shitty november, akkor jönni fog a mantra, hogy na tessék Xavinak is volt 1,5 jó szezonja, Flicknek is, nincs itt semmi látnivaló.
Amúgy bárki mondhatja utólag, hogy Flick volt az evidens legjobb stb megoldás, topedző stb, de azért a 6 kupás szezonja ellenére szerződtettünk egy 60 éves edzőt 3-4 év vezetőedzői tapasztalattal, ez simán elsülhetett volna másik irányba is...bejött, nem kérdés, örüljünk neki, meg Laporta is, így megnyerheti a választást.
Én azt olvastam, Rafa Yuste alelnök ragaszkodott hozzá. A vezetőség megosztott volt. Nagy esélye volt Marquez, Motta vagy egyéb spanyol edzőnek, mint Emery, Arteta stb. Persze ott az FFP miatt még nehezebb lett volna a kivásárlásuk.
Ne már, bőven több, mint a fél fórum elküldte volna már korábban is annál, a közvélemény is teljesen Xavi ellen fordult már. Szerintem pont, hogy védője alig maradt már akkorra.gránit írta: ↑2025.04.28. 14:40:58Ezen a fórumon Peter meg én mondtuk még a marasztalása után is, hogy de márpedig repülnie kell, de sokkal inkább az volt az általános vélemény, hogy Xavi marad. Laporta el mert mozdítani egy klublegendát, pedig tudta, hogy ha a következő edző nem válik be, azok után, hogy ő Xavit lapátra tette, akkor megfeszítik Barcelonában.
Oké, én elfogadom, ha így gondoljátok, többen is írtátok. Nekem valahogy annyira csak ő volt, mint lehetőség, hogy kb el sem tudom képzelni, ki jöhetett volna a fenti körülmények között (viszonylag Cruyuffista, még ha német is, BL-győztes, edző, olcsón, minden áron ide akart jönni, nem zavarta, hogy nem tudunk játékost hozni), de aztán könnyen lehet, hogy igazatok van.Andrsika írta: ↑2025.04.28. 06:15:47Más elnök kb sose hozott volna külsős edzőt. Ezt igenis neki köszönhetjük, mert hiába akart idejönni Flick..bence0330 írta: ↑2025.04.27. 20:01:43Érdekes, én örülök, hogy ő az elnök - még ha néha a populista megnyilvánulásai nem is szimpatikusak, de mindegyik mögött látok egy nekünk fontos célt, és ami még fontosabb, szerintem kb megkérdőjelezhetetlen a hűsége és a szeretete a klub iránt.
Viszont az edzőkérdést pont nem annyira tudom az ő számlájára írni pozitívan vagy legalábbis extraként semmiképp. Flick minden áron ide akart jönni, 6 kupás szezonnal, BL győzelemmel, kis fizetést elfogadva, szerintem 10/10 elnök 1 mp gondolkodás után azt mondta volna, hogy "gyere".
A száraz tények, hogy Laporta egy simlis és egyáltalán nem lepődnék meg, ha a nyugdíjas éveire börtönben is ülne, hacsak ki nem vásárolja magát. Az amikor nyíltan, sajtón kreszetűl fenyegeti a játékosait ez nem csak morálisan, de jogi értelemben is elfogadhatatlan.
Ha az összehasonlítás megint a két bukott félig meddig, akármeddig bűnöző Rosell és Bartomeu, akkor az állítás helytálló, de Nunez, aki 20+ évig volt elnök hozta azért Robsont, Venablest, Menottit, Van Gaalt és pár exbarcást is, pl Cruyff, Rexach, nála nem volt ez kőbe vésve.
Más elnök kb sose hozott volna külsős edzőt. Ezt igenis neki köszönhetjük, mert hiába akart idejönni Flick..bence0330 írta: ↑2025.04.27. 20:01:43Érdekes, én örülök, hogy ő az elnök - még ha néha a populista megnyilvánulásai nem is szimpatikusak, de mindegyik mögött látok egy nekünk fontos célt, és ami még fontosabb, szerintem kb megkérdőjelezhetetlen a hűsége és a szeretete a klub iránt.
Viszont az edzőkérdést pont nem annyira tudom az ő számlájára írni pozitívan vagy legalábbis extraként semmiképp. Flick minden áron ide akart jönni, 6 kupás szezonnal, BL győzelemmel, kis fizetést elfogadva, szerintem 10/10 elnök 1 mp gondolkodás után azt mondta volna, hogy "gyere".
Szerintem 10/9 hozott volna megint egy mi kutyánk kölykét. Vagy egy hollandot.bence0330 írta: ↑2025.04.27. 20:01:43Viszont az edzőkérdést pont nem annyira tudom az ő számlájára írni pozitívan vagy legalábbis extraként semmiképp. Flick minden áron ide akart jönni, 6 kupás szezonnal, BL győzelemmel, kis fizetést elfogadva, szerintem 10/10 elnök 1 mp gondolkodás után azt mondta volna, hogy "gyere".
Hát most figyu, ki lenne helyette? Rosell, Bartomeu börtöntöltelék, Victor Font pedig inkább tűnik egy idealistának, mint egy kompetens elnöknek. Ráadásul az egyik fő kampányponját (Xavi) elhozta már Laporta.