Lionel85 írta:Toni, nem hiszem, hogy idén nyáron elmenne Pep...
Én sem állítom, és nyilván összeollózni sok mindent lehet, viszont jelentéktelennek minősíteni, főleg az elmúlt hét eseményeit, hülyeség. Egyszóval, számolni kell vele. És nem tudom, de szerintem nem lett túlzottan fölkapva a téma a média által, legalábbis én nem találkoztam csak egy-egy, felszínes jellegűvel.
Egyébként mégis mit adna fel? Épp ez az, nem nagyon tud már mit bizonyítani. Ha csak a Bajnoki cím lesz meg, lényegében a kupadöntő és a BL elődöntő/finálé szinte a maximum. Ő pedig épp olyan, hogy nem egy-egy meccsből értékeli magát és a csapatát.
Az megint más kérdés, hogy mit gondolok, s hogy ezért több olyan történést is bele vettem a cikkbe, ami egyébként nem kapcsolódik a témához közvetlenül, talán jelentőségük sincs. De, a legfontosabb, érvek, bizonyítékok épp vannak rá.
A "személyes interjúját" pedig nem szabad kizárólag botránykeltésnek, pletykának venni. Ugyanis Pep már számtalanszor bebizonyította, hogy elvei vannak, amihez tartja magát. Elég csak az eligazolására, a hosszabbításaira, a dopping-esetre és Eto'óra gondolni. Miért tett volna most kivétel, épp így? Ha pedig pusztán fantazmagória volt, azt nem hagyta volna szó nélkül.
Távozni fog, persze idény végén még elég elképesztő lenne. Mindazonáltal ha ismét begyűjtene 2-3 címet, az lehetne az igazi gyújtóbomba. Épp azért, mert még egyszer várná meg, hogy belebukjon a csapattal, és tényleg szeretne más klubot irányítani, no meg nem beszélhetünk még csak ideális munkakapcsolatról sem közte és az elnökség között.