Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vilas-Boas? Ha nincs Enrique, akkor ő a favoritom.Fecooo írta:akármennyire is örökké bennem marad a tüske Samu és Yaya miatt, én is nagyon szomorú lennék, ha távozna...
viszont, ha nyáron tényleg távozni akar, jó lenne ezt időben tudatnia a vezetőkkel, mielőtt LE21 elígérkezik vhova... (másik opció szvsz Laudrup, másban nem tudnék gondolkodni jelenleg, max Valverde, de sztem ő befásult már...)
Én meg pontosan azt gondolom,h a hétvégi klasszikus fog az egész idei évünkről dönteni.Tehát a mondanivalóm lényege, hogy természetesen nem tartalékosan kell felállni a szombati mérkőzésünkre, de 1-2-3 meghatározó játékosunkat ki kéne vonni a harcvonalból gondolva a későbbiekre. És ez Pep feladata hogy tovább lásson a soron következő meccsen és valami stratégiát dolgozzon ki hogy védje meg a számunkra legfontosabb játékosokat akik végül is az egész idei évünk alakulásáról dönthetnek.
A cikket olvasva (ami egyébként jó letttorrestoni írta:Guardiola elhagyja a Blaugranát
Én sem állítom, és nyilván összeollózni sok mindent lehet, viszont jelentéktelennek minősíteni, főleg az elmúlt hét eseményeit, hülyeség. Egyszóval, számolni kell vele. És nem tudom, de szerintem nem lett túlzottan fölkapva a téma a média által, legalábbis én nem találkoztam csak egy-egy, felszínes jellegűvel.Lionel85 írta:Toni, nem hiszem, hogy idén nyáron elmenne Pep...
Akkor Ibra visszatérhet, úgyis csak Peppel volt baja...torrestoni írta:
Guardiola elhagyja a Blaugranát
azért ne is eesünk át a ló tuloldalara. én spec elismerem guardiolat, de valljuk be, hogy egy ilyen kerettel, bármelyik top 10-es edzo bajnok, bl gyoztes lehetne. itt lényegében nincs olyan h jön egy uj edzo, és hoz egy uj jatekrendszert (lásd madrid, minden évben mást jatszik...)Ilúvatar írta:DESanama írta:Ilúvatar,
Ameddig ilyen a csapat,játék stb. addig nem megy el sehova...Ez megint csak egy kiszínezett nyilatkozat.
Majd ha lesz 1 év,hogy semmi nem jön be,akkor talán adhatunk az ilyenekre...De mi értelme lenne elmenni onnan ahol csak a jó történik?!Pep másképpen látja a dolgokat mint mi. Ez itt a lényeg. Hiába próbálkozunk vele, hogy maradjon, el fog menni sajnos... Érvágás lenne.
DESanama írta:Ilúvatar,
Ameddig ilyen a csapat,játék stb. addig nem megy el sehova...Ez megint csak egy kiszínezett nyilatkozat.
Majd ha lesz 1 év,hogy semmi nem jön be,akkor talán adhatunk az ilyenekre...De mi értelme lenne elmenni onnan ahol csak a jó történik?!
megelőzni a rosszatSanama írta: De mi értelme lenne elmenni onnan ahol csak a jó történik?!