Mikaos írta:E szezonban tényleg nem mindig sikerülnek olyan jól a beadásai, mint mondjuk a tavalyiban. Pedig nagy szükség lenne rá, főleg, hogy Ibra fejét ki lehetne használni - vagy akár a lábát is (lásd Real). De ilyenből kéne minden meccsen legalább 2.
Egyik meccs után (asszem Depor) már szóltam róla: hogy Abidalnak 2 egymás utáni meccsen úgy lett gólpassza, hogy ahogy megkapta a labdát a balszélen, rögtön bedobta középre, és úgy lett gól.
MÍG Alves ez évben gyakran valamiért plusz egyet tol a labdán, ahelyett, hogy beadná egyből. Egyrészt ezzel azt éri el, hogy az ellenfél védői az alatt a plusz 2 másodperc alatt már megtalálják a maguk embereit, másrészt a lendületes beadás lehetősége is elmarad - úgy értem a lendületet, hogy a beadásra lendületesen, menetből tud érkezni a csatár, s nem állva kell várnia a lasztit-.
Szóval Dani képes erre bőven, csak valamiért ő is görcsöl egy kicsit - ahogy a csapat többi tagja is.
Egyébként nagyon szimpatikus a nyilatkozata, amit lehetett itt olvasni a főoldalon. Egy igazi profi felfogású focista.
Nagyjából egyetértek veled.
Az is igaz azonban, h az ő beadásai sose voltak a legprecizebbek. Persze van olyan időszak amikor jobban megy és van olyan, mint jelen esetben, h kevésbé.
Azt sem szabad elfelejteni, h a jelenlegi csapatból szinte senki sincs olyan formában, mint a tavasszal.
Én azt mondom, h tavasszal kell igazán jó formában lenni, mert akkor dől el minden, persze az lenne az ideális, h egész évben a legmagasabb szinten teljesitsenek a játékosok, de ez szinte lehetetlen.
Amibe csak a nyilatkozat elolvasása után gondoltam bele, az az, h tényleg mennyi troféát nyert az elmúlt pár évben: Uefa kupa, BL, Bajnokság, Kupa, Spanyol-Europai Szuperkupa, Klub VB,Copa America, Könf. Kupa.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.