Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyjából egyetértek veled.Mikaos írta:E szezonban tényleg nem mindig sikerülnek olyan jól a beadásai, mint mondjuk a tavalyiban. Pedig nagy szükség lenne rá, főleg, hogy Ibra fejét ki lehetne használni - vagy akár a lábát is (lásd Real). De ilyenből kéne minden meccsen legalább 2.
Egyik meccs után (asszem Depor) már szóltam róla: hogy Abidalnak 2 egymás utáni meccsen úgy lett gólpassza, hogy ahogy megkapta a labdát a balszélen, rögtön bedobta középre, és úgy lett gól.
MÍG Alves ez évben gyakran valamiért plusz egyet tol a labdán, ahelyett, hogy beadná egyből. Egyrészt ezzel azt éri el, hogy az ellenfél védői az alatt a plusz 2 másodperc alatt már megtalálják a maguk embereit, másrészt a lendületes beadás lehetősége is elmarad - úgy értem a lendületet, hogy a beadásra lendületesen, menetből tud érkezni a csatár, s nem állva kell várnia a lasztit-.
Szóval Dani képes erre bőven, csak valamiért ő is görcsöl egy kicsit - ahogy a csapat többi tagja is.
Egyébként nagyon szimpatikus a nyilatkozata, amit lehetett itt olvasni a főoldalon. Egy igazi profi felfogású focista.
Vagy a Klasszikus után..barca52 írta:gondolom, a klub-vb után is ezt mondtad...haze71 írta: a beadásai pedig... Ezért kár felfutni, és otthagyni a hátsó alakzatot.
lluisllach89 írta:Az interjú másik felében szereplő Alves kép igazi vagy karikatúra?
Télleg ekkora szája meg arca van?![]()
Látom nem értettél meg. Nem az a kérdés, hogy 10, 20 vagy akár 30% és az sem érdekes most, hogy gólt lő-e (egyébként nálam egy játékos nem attól jó, hogy gólt lő, főleg nem egy jobbhátvéd), hanem hogy a sevillai előélete alapján már elég a neve és ő a legjobb jobbhátvéd. Pedig szerintem csak lelkesedésben és munkabírásban a legjobb, amúgy nekem semmi extra az itteni játéka. Sőt, néha nagyonis sok a technikai hiba. Csak nézd meg, hogy hányszor veszi át rosszul, pontatlan a passzoknál, egyérintőben sem 100, a beadásai pedig... Ezért kár felfutni, és otthagyni a hátsó alakzatot.vlxe írta:Alves ha gyakorlatilag kicsit jobban látta volna a partjelző sportárs, akkor góllövőként jött volna le a pályárólMindenki tudja, hogy Alves rengeteget fut fel és sajátos játékstilusa van. Sajnos elég sokszor benne van a játékában a hiba, de attól még nem mondanám, hogy 10 %-a volt jó a meccseinek
kissé erős ez...
Ezzel talán még rekordot is felállított, nem hiszem h van még egy focista aki egy idényen belül ennyit kupát nyert volna (csapatszinten).levproff írta:7. kupája idén!![]()
Hát nem panaszkodhat.Álmában sem gondolta volna, hogy lehet egy ilyen év szerintem!!
A kép nincs meg, de úgy emlékszem, hogy Arbeloát húzta vissza.ElBartimaeus írta:A meccs egyik legjobb jelenete az volt, amikor Alvest fellökte Albiol (remélem, hogy nem keverem senkivel) és azért aztán, hogy Albiol ne mehessen tovább a biztonság kedvéért belecsimpaszkodott a lábába.
Ha valaki esetleg megtalálja, akkor belinkelhetné, mert nagy volt.
Azért álmában csak gondolt rá, úgy ismered, mint egy szerény, visszafogott emberke, aki nem álmodozik ilyesmiről?7. kupája idén!
első félidőben próbálgatta a dolgokat (elrontott csúnyán vagy 4et:D), hogy aztán adjon egy ilyen szép gólpasszt,és még1et a végén Messinek,ami sajnos nem lett gól.Fecooo írta:már megint milyen passzt adott ez az ember??? az Inter utána a Real ellen is megmutatta, mire képes! Xavinak is becsületére vált volna ez a passz!![]()
![]()
Szép volt Dani!![]()
![]()