2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én azt mondom hogy a pad létszámban valóban rövid de elég hosszu főleg hogy most már itt van Affelay is.LG írta: A pad rövidsége sztem igenis valós dolog, néhány poszton mindenképp. Gondolj bele, mi lenne, ha Iniesta megint lesérülne, és hosszútávon Keitának kéne helyettesítenie. Tavaly már láttuk, h ilyenkor mi van, sztem elég is volt. A támadóhármasok nagyon jó, de nekik sincs minőségi pótlásuk. Ha vki lesérül közülük, akkor Bojanékra nem nagyon lehet számitani, ebben az esetben valószínűleg megint csak Iniesta megy fel támadónak, és megint csak Keita játszik a helyén a középpályán, ami megint csak nem jó. Hátul ott renden vagyunk, még kicsit sokan is.
akkor most meg én nem értek egyet szinte egy szóval senoname írta: Egy szóval sem értek egyet. Afellay talán jó lesz, de sztem inkább középpályán fekszik majd neki, Iniesta nem a legjobb mint szélső, de elmegy. Bojan katasztrofális teljesítményt nyújt, Jeffren pedig gyufáért nem tud elszaladni egy combizomszakadás nélkül. Jeffrent elküldeném, hátha máshol, más edzéstervvel elkerülik a sérülések(Mottának ez mentette meg a karrierjét), Bojant is eladnám, mert nem méltó a 9es mezre és nem nyújt jó teljesítményt. Így ugye maradna 2 játékosunk, aki szélen csak kényszermegoldás, mondhatom izmos cserepad. Tudom h csak elmélet a 2 játékos elküldése, de Jeffrennek sztem tényleg nincs maradása, a karrierje érdekében el kell menjen, Bojan felé pedig lassan elfogy a türelem, remélem. Ha rajtam múlna, nyáron Bojan, Jeffren lépne le(de legalább az egyik), jönne Llorente, védő Fontas leendő teljesítményétől függően kell vagy nem.
Egy szóval sem értek egyet. Afellay talán jó lesz, de sztem inkább középpályán fekszik majd neki, Iniesta nem a legjobb mint szélső, de elmegy. Bojan katasztrofális teljesítményt nyújt, Jeffren pedig gyufáért nem tud elszaladni egy combizomszakadás nélkül. Jeffrent elküldeném, hátha máshol, más edzéstervvel elkerülik a sérülések(Mottának ez mentette meg a karrierjét), Bojant is eladnám, mert nem méltó a 9es mezre és nem nyújt jó teljesítményt. Így ugye maradna 2 játékosunk, aki szélen csak kényszermegoldás, mondhatom izmos cserepad. Tudom h csak elmélet a 2 játékos elküldése, de Jeffrennek sztem tényleg nincs maradása, a karrierje érdekében el kell menjen, Bojan felé pedig lassan elfogy a türelem, remélem. Ha rajtam múlna, nyáron Bojan, Jeffren lépne le(de legalább az egyik), jönne Llorente, védő Fontas leendő teljesítményétől függően kell vagy nem.kristop írta: csatár nekünk nem is kell, mert csatár nélkül toljuk. bojan is részben ezért szív. viszont afellay szélső ÉS középpályás is. a kezdőhármason kívül bojan, afellay, jeffren és iniesta is ott van. ennél jobb képességű cseresort a támadókhoz venni már pénzkidobás lenne, és talán feleslegesen is foglalná a helyet a keretben.
csatár nekünk nem is kell, mert csatár nélkül toljuk. bojan is részben ezért szív. viszont afellay szélső ÉS középpályás is. a kezdőhármason kívül bojan, afellay, jeffren és iniesta is ott van. ennél jobb képességű cseresort a támadókhoz venni már pénzkidobás lenne, és talán feleslegesen is foglalná a helyet a keretben.MessiFan írta:Afellay középpályás és nem csatár.kristop írta:afellay???
Keirrisont én is megnézném, bár nekünk NEM kell klasszikus 9es. Ott Messi játszik, ha sérülés miatt kidől, akkor pedig Villa. Ha egyszerre mindkettő kidőlt, akkor meg úgysem lehet őket jól pótolni...barca0417 írta:A legtöbben egy csatárt, és egy védőt hoznának ide. Ezzel egyet is értek, mert elférne itt mindkettő. Csakhogy nekünk mindkettő rendelkzésünkre is áll. Cáceres és Keirrison személyében. Ők már a mienkek, nem kell pénzt adni értük, mert már adtunk, csak meg kéne kapniuk a lehetőséget. Keirrison egy tipikus 9-es középcsatár, amilyenünk jelnleg nincs. Cáceres pedig a védelemben mind a 4 helyen képes játszani, és ha nem is elegáns, mint Abidal, De gyors és erőszakos. A játékunkat meg úgy tudják megtanulni, ha kapnak lehetőséget edzésen és meccsen a társakhoz idomulni.
Én mindkettejüket tehetségesnek tartom, az ugyan látszik rajtuk, hogy nem Barca nevelések, de színesethet velük a keret, és a taktikai repertoár is. Remélem Guardiola nem fog ellenük szavazni mindenáron.
Egyetértek! Főleg a Keirrison-os dolog ami dühít, mert ő itt nagyon kellene.barca0417 írta:A legtöbben egy csatárt, és egy védőt hoznának ide. Ezzel egyet is értek, mert elférne itt mindkettő. Csakhogy nekünk mindkettő rendelkzésünkre is áll. Cáceres és Keirrison személyében. Ők már a mienkek, nem kell pénzt adni értük, mert már adtunk, csak meg kéne kapniuk a lehetőséget. Keirrison egy tipikus 9-es középcsatár, amilyenünk jelnleg nincs. Cáceres pedig a védelemben mind a 4 helyen képes játszani, és ha nem is elegáns, mint Abidal, De gyors és erőszakos. A játékunkat meg úgy tudják megtanulni, ha kapnak lehetőséget edzésen és meccsen a társakhoz idomulni.
Én mindkettejüket tehetségesnek tartom, az ugyan látszik rajtuk, hogy nem Barca nevelések, de színesethet velük a keret, és a taktikai repertoár is. Remélem Guardiola nem fog ellenük szavazni mindenáron.
Cacerestől már annyira meg akarunk szabadulni, hogy én inkább Henriquét mondanám, de védőt még mindig tudunk felhozni az ifiktől, csatárnál azonban nem igazán áll rendelkezésre olyan tehetség, mint Fontás, Bartra vagy Muniesabarca0417 írta:Cáceres és Keirrison
Nehéz is, ha az embernek folyton 5ig kell számolniaLG írta: Ha jól emlékszem, volt már ilyen máskor is, h többet akart cserélni. Úgy látszik nem nagyon megy a háromig számolás....
Afellay középpályás és nem csatár.kristop írta:afellay???
Ha jól emlékszem, volt már ilyen máskor is, h többet akart cserélni. Úgy látszik nem nagyon megy a háromig számolás....menczel írta:Most realizáltam, hogy Pep megint eljátszotta mint tavaly:
http://www.youtube.com/watch?v=W5f3iq_L ... r_embedded
kettőt akart még cserélni, és szóltak neki h öreg Puyolt már lecserélted nem tud bemenni Bojan meg Afellay is![]()
![]()
Nem is értettem, h miért ketten melegítenek mikor egy lehetőség van, de így már világos))
afellay???MessiFan írta:Szerintem is mindenképp kell egy csatár. Legyen az Keirrison vagy egy ifi vagy bárki csak illjen bele a Barca játékába mert ha lesérül valaki a kezdő 3-asból akkor nagyon nagy gondok lesznek. Se Bojan se Jeffren nem képes olyan szinten teljesíteni mint a Villa,Messi,Pedro hármasból bárki. És ha az új ember sem képes akkor sem gond mert legalább lesz elég csere.
Ez a csapt úgy teljes ahogy van. Nem kell ide Cesc, és nem is férne el sztem. Főleg nem kb 40 milláért. Ha tavaly vagy azelőtt elhozzuk még belefér, de már nem. Neki az Arsenálban a helye. A nyári felkészülés alatt be kell építeni Thiagot a csapatba és kész!Tocy írta:Cescet továbbra is nagyon szívesen látnám, vele lenne teljes a csapat, de kb 10% esélyt látok rá, hogy most nyáron jöjjön.
Cescnek mikor jár le a szerződése? Mert én el tudom képzelni,hogy az Ibrából befolyó pénzhez adunk hozzá még valamennyit (pontosan megsaccolni nem tudom, talán 10-15 millió és akkor összesen 40 körül jönne ki) és ráhajtunk megint, mivel Pep elsődleges kérése név szerint is Fabregas.sjd írta:Néhány dolog:
1. miután nekünk kell Cesc, ő jönni akar, csak az Arsenalon múlik a dolog, ebből viszont az következik h legközelebb akkor igazol ide Fabregas ha lejár a szerződése (vagy 1 évvel előtte bagóért). Ezt azt hiszem a vezetőség is látja, ezért lesz helye Afellaynak
2. Részemről inkább játsszon Bojan, mint egy ilyen Güiza típusú "őstehetség".
És igen, Afellayra szélsőként is számítunk
Még új a szakmában!menczel írta:Most realizáltam, hogy Pep megint eljátszotta mint tavaly:
http://www.youtube.com/watch?v=W5f3iq_L ... r_embedded
kettőt akart még cserélni, és szóltak neki h öreg Puyolt már lecserélted nem tud bemenni Bojan meg Afellay is![]()
![]()
Nem is értettem, h miért ketten melegítenek mikor egy lehetőség van, de így már világos))
Hasonlóan látom én is!LM10 írta:Szerintem meg Pep teljesen jó döntéseket hozott eddig. A játék képe, az eredmények ezt nyilatkozzák. Nem tudom mi értelme lett volna Márquezt itt tartani. Gyenge volt már, a 08/09-es szezonban felszívta magát, csak mikor jött a szezon végén az a sérülése onnantól vége volt. Henry,Márquez,Csiga stb csak nyűg volt. Azért pedig felesleges volt őket itt tartani, hogy többen legyünk.
Most is Puyol sérülésénél Abidal, és Milito is játszhat középen helyette Piqué mellett. Középpálya is szerintem jó, ha Xavi vagy Iniesta nem játszaht akkor nem feltétlen Keita az egyetlen megoldás, Thiago, és Afellay is itt vannak.
Egyedül a csatársort érzem rövidnek, mert a tridentén kívül nincs megfelelő pótlás. Bojan gyenge, Jeffren sérült, és sérült, na meg sérült.
Ebből kifolyólag nyáron egy középső védő elférne a csapatban, akár Fontás, akár Bartra, vagy vegyünk egy új embert, Pep megoldja.
Középpályára senkit nem vennék, mert felesleges.
Támadósorba pedig egy univerzális játékos kellene aki szélen, és középen is képes játszani.
az első évében én is szerencsének hívtam, de ez már a harmadik éve megy így, úgy hogy a többi top csapatban folyamatosan sérülnek le a játékosok. ennyire véletlen már nem lehet.nagy szerencséje volt