Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
gergo9
Director del Fútbol

2011.01.25. 19:45:20

LG írta: A pad rövidsége sztem igenis valós dolog, néhány poszton mindenképp. Gondolj bele, mi lenne, ha Iniesta megint lesérülne, és hosszútávon Keitának kéne helyettesítenie. Tavaly már láttuk, h ilyenkor mi van, sztem elég is volt. A támadóhármasok nagyon jó, de nekik sincs minőségi pótlásuk. Ha vki lesérül közülük, akkor Bojanékra nem nagyon lehet számitani, ebben az esetben valószínűleg megint csak Iniesta megy fel támadónak, és megint csak Keita játszik a helyén a középpályán, ami megint csak nem jó. Hátul ott renden vagyunk, még kicsit sokan is.
Én azt mondom hogy a pad létszámban valóban rövid de elég hosszu főleg hogy most már itt van Affelay is.
Iniesta mögött mégis ki lenne a minőségi pótlás? Olyan ember aki lehetőleg 10-15 milla alatt jöjjön , turje el hogy jó esetben az idény 95%-ban padozik , és lehetőleg feleljen meg egy olyan játékrendszerben kevés meccsrutinnal a háta mögött amiben az elit 90%-a is csunyán belebukott.
Lehet sorolni a neveket akik ezeknek a kritériumoknak megfelel.
Itt van cserének Affeley,Thiago,Keita remélhetőleg elég lesz.
Támadóhármas ugyanez ott is lehet jönni konkrét példákkal.

A sérülésekkel kapcsolatban meg kristop 1az1-ben leírta a lényeget, közel sem szerencse hogy 3éve nincs komolyabb sérüléshullám a csapatban.
Játékstílusból adódik mire leütköznének minket addig már 5emberen keresztül ment megint a labda. Guardiola eltakarította az orvosi stábot plussz erről is volt már szó vmi speckós ujkori tréningmódszert nyomat aminek köszönhetően a regeneráció is gyorsabb.
Meg kell nézni nálunk szinte mindenki hamarabb gyógyul fel mint a saccolt idő. Messi-nek gyakorlatilag ketté rugták a lábát két hét mulva már megint játszott. Fizikálisan nagyon össze van rakva a team, nem csak fejben.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.01.24. 18:51:49

A csatár dolog: Akkor jöjjön csak csatár, ha Guardiola játszatni is fogja, azért ne vegyük meg senkit, h vegetáljon, arra itt van Bojan. A noname által említett Llorente azért többre hivatott.
noname
Llegenda del Barça

2011.01.24. 18:29:59

A Boajn dolgot már kifejtettem a saját topikjában: miért gondolom h el kéne menjen.
A Fifa egy szégyen
kristop
Entrenador del Barça

2011.01.24. 18:27:32

noname írta: Egy szóval sem értek egyet. Afellay talán jó lesz, de sztem inkább középpályán fekszik majd neki, Iniesta nem a legjobb mint szélső, de elmegy. Bojan katasztrofális teljesítményt nyújt, Jeffren pedig gyufáért nem tud elszaladni egy combizomszakadás nélkül. Jeffrent elküldeném, hátha máshol, más edzéstervvel elkerülik a sérülések(Mottának ez mentette meg a karrierjét), Bojant is eladnám, mert nem méltó a 9es mezre és nem nyújt jó teljesítményt. Így ugye maradna 2 játékosunk, aki szélen csak kényszermegoldás, mondhatom izmos cserepad. Tudom h csak elmélet a 2 játékos elküldése, de Jeffrennek sztem tényleg nincs maradása, a karrierje érdekében el kell menjen, Bojan felé pedig lassan elfogy a türelem, remélem. Ha rajtam múlna, nyáron Bojan, Jeffren lépne le(de legalább az egyik), jönne Llorente, védő Fontas leendő teljesítményétől függően kell vagy nem.
akkor most meg én nem értek egyet szinte egy szóval se :D

afellay alapból szélső volt, mindkét oldalon tolta. mostanában lett betolva a középpályára ahol szintén jó. nálunk eddig mindkét poszton játszott, ami jelentheti azt is, hogy mindkét helyen is fog.

bojan 20 éves korában biztos nem adnám el, főleg hogy láttuk már mit tud. van még ideje. az pedig, hogy milyen mezben játszik teljesen mindegy, annak fényében meg főleg, hogy nem kell nekünk klasszikus kilences játékos. kölcsönbe se adjuk, mert akkor ottmarad és vehetünk valami támadót, aki ha túl jó, akkor padra nem jó, ha kevés, akkor meg ugyanott vagyunk.

iniesta persze nem a legjobb fent, de ha őt feltolják és afellay megy a helyére az is [auto_cenzúra]. esetleg folyamatosan helycsere, mivel mindkettő vágja mindkét posztot. lehet itt variálni.

jeffrenben én se látok sokat. kiszabott gyors, egyazegyben jó, de egy szimpla lefutom, berakom szélsőnek tűnik és ott se a legjobbnak. a sérülések meg teljesen ellehetetlenítik.

llorente meg ne már :( végre elküldtük azt a centert akire úgy látszik semmi szükségünk, erre hoznál egy mégstatikusabbat, aki az összjátékban is bénább. a fejelésen kívül szinte minden tekintetben gyengébb, mint ibra. mellesleg pont olyan játékos aki nem a padon akar üldögélni az egész szezonban, bedobni meg úgyis csak az évi 3-4 meccsen lenne érdemes, amikor nagy baj van. továbbá marha drága lenne és a fizetése se lenne alacsony.
noname
Llegenda del Barça

2011.01.24. 18:08:44

kristop írta: csatár nekünk nem is kell, mert csatár nélkül toljuk. bojan is részben ezért szív. viszont afellay szélső ÉS középpályás is. a kezdőhármason kívül bojan, afellay, jeffren és iniesta is ott van. ennél jobb képességű cseresort a támadókhoz venni már pénzkidobás lenne, és talán feleslegesen is foglalná a helyet a keretben.
Egy szóval sem értek egyet. Afellay talán jó lesz, de sztem inkább középpályán fekszik majd neki, Iniesta nem a legjobb mint szélső, de elmegy. Bojan katasztrofális teljesítményt nyújt, Jeffren pedig gyufáért nem tud elszaladni egy combizomszakadás nélkül. Jeffrent elküldeném, hátha máshol, más edzéstervvel elkerülik a sérülések(Mottának ez mentette meg a karrierjét), Bojant is eladnám, mert nem méltó a 9es mezre és nem nyújt jó teljesítményt. Így ugye maradna 2 játékosunk, aki szélen csak kényszermegoldás, mondhatom izmos cserepad. Tudom h csak elmélet a 2 játékos elküldése, de Jeffrennek sztem tényleg nincs maradása, a karrierje érdekében el kell menjen, Bojan felé pedig lassan elfogy a türelem, remélem. Ha rajtam múlna, nyáron Bojan, Jeffren lépne le(de legalább az egyik), jönne Llorente, védő Fontas leendő teljesítményétől függően kell vagy nem.
A Fifa egy szégyen
kristop
Entrenador del Barça

2011.01.24. 17:55:27

MessiFan írta:
kristop írta:afellay???
Afellay középpályás és nem csatár.
csatár nekünk nem is kell, mert csatár nélkül toljuk. bojan is részben ezért szív. viszont afellay szélső ÉS középpályás is. a kezdőhármason kívül bojan, afellay, jeffren és iniesta is ott van. ennél jobb képességű cseresort a támadókhoz venni már pénzkidobás lenne, és talán feleslegesen is foglalná a helyet a keretben.
Tocy
Director del Fútbol

2011.01.24. 17:54:12

barca0417 írta:A legtöbben egy csatárt, és egy védőt hoznának ide. Ezzel egyet is értek, mert elférne itt mindkettő. Csakhogy nekünk mindkettő rendelkzésünkre is áll. Cáceres és Keirrison személyében. Ők már a mienkek, nem kell pénzt adni értük, mert már adtunk, csak meg kéne kapniuk a lehetőséget. Keirrison egy tipikus 9-es középcsatár, amilyenünk jelnleg nincs. Cáceres pedig a védelemben mind a 4 helyen képes játszani, és ha nem is elegáns, mint Abidal, De gyors és erőszakos. A játékunkat meg úgy tudják megtanulni, ha kapnak lehetőséget edzésen és meccsen a társakhoz idomulni.
Én mindkettejüket tehetségesnek tartom, az ugyan látszik rajtuk, hogy nem Barca nevelések, de színesethet velük a keret, és a taktikai repertoár is. Remélem Guardiola nem fog ellenük szavazni mindenáron.
Keirrisont én is megnézném, bár nekünk NEM kell klasszikus 9es. Ott Messi játszik, ha sérülés miatt kidől, akkor pedig Villa. Ha egyszerre mindkettő kidőlt, akkor meg úgysem lehet őket jól pótolni...
ZS10
Jugador d'estrella

2011.01.24. 17:49:13

barca0417 írta:A legtöbben egy csatárt, és egy védőt hoznának ide. Ezzel egyet is értek, mert elférne itt mindkettő. Csakhogy nekünk mindkettő rendelkzésünkre is áll. Cáceres és Keirrison személyében. Ők már a mienkek, nem kell pénzt adni értük, mert már adtunk, csak meg kéne kapniuk a lehetőséget. Keirrison egy tipikus 9-es középcsatár, amilyenünk jelnleg nincs. Cáceres pedig a védelemben mind a 4 helyen képes játszani, és ha nem is elegáns, mint Abidal, De gyors és erőszakos. A játékunkat meg úgy tudják megtanulni, ha kapnak lehetőséget edzésen és meccsen a társakhoz idomulni.
Én mindkettejüket tehetségesnek tartom, az ugyan látszik rajtuk, hogy nem Barca nevelések, de színesethet velük a keret, és a taktikai repertoár is. Remélem Guardiola nem fog ellenük szavazni mindenáron.
Egyetértek! Főleg a Keirrison-os dolog ami dühít, mert ő itt nagyon kellene.
Ha Guardiola ad neki esélyt nyáron a felkészüléskor, akkor biztos vagyok, hogy marad a csapatnál, ha nem ad, akkor megint kölcsön lesz adva vagy végleg el.
sjd
Llegenda del Barça

2011.01.24. 17:48:18

barca0417 írta:Cáceres és Keirrison
Cacerestől már annyira meg akarunk szabadulni, hogy én inkább Henriquét mondanám, de védőt még mindig tudunk felhozni az ifiktől, csatárnál azonban nem igazán áll rendelkezésre olyan tehetség, mint Fontás, Bartra vagy Muniesa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sjd 2011.01.24. 17:49:43-kor.
barca0417
Entrenador del Barça

2011.01.24. 17:41:54

A legtöbben egy csatárt, és egy védőt hoznának ide. Ezzel egyet is értek, mert elférne itt mindkettő. Csakhogy nekünk mindkettő rendelkzésünkre is áll. Cáceres és Keirrison személyében. Ők már a mienkek, nem kell pénzt adni értük, mert már adtunk, csak meg kéne kapniuk a lehetőséget. Keirrison egy tipikus 9-es középcsatár, amilyenünk jelnleg nincs. Cáceres pedig a védelemben mind a 4 helyen képes játszani, és ha nem is elegáns, mint Abidal, De gyors és erőszakos. A játékunkat meg úgy tudják megtanulni, ha kapnak lehetőséget edzésen és meccsen a társakhoz idomulni.
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2011.01.24. 17:30:18

LG írta: Ha jól emlékszem, volt már ilyen máskor is, h többet akart cserélni. Úgy látszik nem nagyon megy a háromig számolás....
Nehéz is, ha az embernek folyton 5ig kell számolnia :D
(vagy lehet, hogy úgy számol h Xavi, Pedro, Villa, csak itt már nem tudja h az első v a második gólja)

Cescnek amúgy 2014ig van szerződésre, és sztem Afellayra igenis számolunk szélsőként, egyszer pont Pedro helyére állt be és ott is játszott
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.01.24. 17:22:47

kristop írta:afellay???
Afellay középpályás és nem csatár.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.01.24. 17:21:00

menczel írta:Most realizáltam, hogy Pep megint eljátszotta mint tavaly:
http://www.youtube.com/watch?v=W5f3iq_L ... r_embedded

kettőt akart még cserélni, és szóltak neki h öreg Puyolt már lecserélted nem tud bemenni Bojan meg Afellay is :D :D
Nem is értettem, h miért ketten melegítenek mikor egy lehetőség van, de így már világos :)))
Ha jól emlékszem, volt már ilyen máskor is, h többet akart cserélni. Úgy látszik nem nagyon megy a háromig számolás....
kristop
Entrenador del Barça

2011.01.24. 17:15:22

MessiFan írta:Szerintem is mindenképp kell egy csatár. Legyen az Keirrison vagy egy ifi vagy bárki csak illjen bele a Barca játékába mert ha lesérül valaki a kezdő 3-asból akkor nagyon nagy gondok lesznek. Se Bojan se Jeffren nem képes olyan szinten teljesíteni mint a Villa,Messi,Pedro hármasból bárki. És ha az új ember sem képes akkor sem gond mert legalább lesz elég csere.
afellay???
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.01.24. 17:12:23

Szerintem is mindenképp kell egy csatár. Legyen az Keirrison vagy egy ifi vagy bárki csak illjen bele a Barca játékába mert ha lesérül valaki a kezdő 3-asból akkor nagyon nagy gondok lesznek. Se Bojan se Jeffren nem képes olyan szinten teljesíteni mint a Villa,Messi,Pedro hármasból bárki. És ha az új ember sem képes akkor sem gond mert legalább lesz elég csere.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.01.24. 17:10:28

Tocy írta:Cescet továbbra is nagyon szívesen látnám, vele lenne teljes a csapat, de kb 10% esélyt látok rá, hogy most nyáron jöjjön.
Ez a csapt úgy teljes ahogy van. Nem kell ide Cesc, és nem is férne el sztem. Főleg nem kb 40 milláért. Ha tavaly vagy azelőtt elhozzuk még belefér, de már nem. Neki az Arsenálban a helye. A nyári felkészülés alatt be kell építeni Thiagot a csapatba és kész! :)
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Tocy
Director del Fútbol

2011.01.24. 17:04:51

Cescet továbbra is nagyon szívesen látnám, vele lenne teljes a csapat, de kb 10% esélyt látok rá, hogy most nyáron jöjjön. A csatársor pedig Messi, Villa, Pedro mögött Afellay és Iniesta is tud itt játszani, utóbbi nyilván nem ugyanúgy, de azért olyan nem lesz, hogy minőségi ember ne legyen elöl. Bojan és Jeffren valóban nagyon kevés!
szkeptikus06
Jugador del Barça

2011.01.24. 17:00:23

sjd írta:Néhány dolog:
1. miután nekünk kell Cesc, ő jönni akar, csak az Arsenalon múlik a dolog, ebből viszont az következik h legközelebb akkor igazol ide Fabregas ha lejár a szerződése (vagy 1 évvel előtte bagóért). Ezt azt hiszem a vezetőség is látja, ezért lesz helye Afellaynak

2. Részemről inkább játsszon Bojan, mint egy ilyen Güiza típusú "őstehetség".
És igen, Afellayra szélsőként is számítunk
Cescnek mikor jár le a szerződése? Mert én el tudom képzelni,hogy az Ibrából befolyó pénzhez adunk hozzá még valamennyit (pontosan megsaccolni nem tudom, talán 10-15 millió és akkor összesen 40 körül jönne ki) és ráhajtunk megint, mivel Pep elsődleges kérése név szerint is Fabregas.
Ha ebben a szezonban sikeres lesz a csapat,akkor nem hiszem,hogy lenne olyan elnök,aki Guardiola kérését ne igyekezne teljesíteni. Szóval pénz lesz rá.
sjd
Llegenda del Barça

2011.01.24. 14:28:59

[quote="szkeptikus06"][/quote]

Néhány dolog:
1. miután nekünk kell Cesc, ő jönni akar, csak az Arsenalon múlik a dolog, ebből viszont az következik h legközelebb akkor igazol ide Fabregas ha lejár a szerződése (vagy 1 évvel előtte bagóért). Ezt azt hiszem a vezetőség is látja, ezért lesz helye Afellaynak

2. Részemről inkább játsszon Bojan, mint egy ilyen Güiza típusú "őstehetség".
És igen, Afellayra szélsőként is számítunk
szkeptikus06
Jugador del Barça

2011.01.24. 14:05:36

Igaz,ami igaz, Pepbe egyedül az igazolásai miatt lehetne belekötni,másért nem igazán.

Én annyit nem értek,hogy nyáron nagyon rá akarunk menni Fabregasra,akkor miért igazoltuk Affelay-t? Igaz,hogy nagy tehetség és alig került valamibe (szerintem van olyan jó,mint Özil,csak eddig kevésbé volt szem előt), de ha hosszabb távon számolunk vele,akkor Fabregas érkezése esetén eléggé háttérbe szorulna,főleg azért,mert Pep nagyon tolni akarja Thiagot a A-keret felé. És akkor végül az alap Xavi-Ini kettősőn kívül egy Thiago-Fabre kettős is előtte lenne, plusz még Pep kedvenc színes-bőrű játékosa (Keita). Ez még Keita távozása esetén is kicsit sok lehet egy olyan játékosnak,akinek a következő szezon lenne a lehetősége arra,hogy egy nagy csapatban meghatározó,de legalább alapember (ha nem is alap-kezdő,de sok játéklehetőséget kapó) legyen, hiszen áprilisban 25 éves lesz, így nem számít már olyan "fiatal tehetségnek",mint pl. Bojan vagy Thiago. Kíváncsi leszek Pep kit fog feláldozni ebben az esetben. Vagy Affelay csatárnak érkezett? Hát ez nekem erős lenne.

Persze ez csak feltételezés,mert semmi biztosíték Fabregas érkezésére,főleg,ha sikeres lesz az Arsenal idén. Annyi azonban biztos,hogy Pep egyik első számú célpontja lesz a nyáron.
Ugyanakkor csatárok terén tényleg csak a szerencse ,ami eddig nagyban hozzájárul Pep sikeréhez. Ugyanis pl.,ha úgy járunk,mint a reál (Higuain sérülése,ami nálunk pl Villa sérülésének felel meg) ,akkor most játszana minden meccsen Bojan. Ebben az esetben meg nem hiszem,hogy ilyen sikeres lenne a csapat,mert Bojan gólerőssége meg sem közelíti Villa vagy Pedro teljesítményét, valamint játékban is jóval kevesebbet tud.
Egy BL párharc pl. múlhatna egy ilyen sérülésen. Nem értem miért nem lehet egy jól kipróbált csatárt beszerezni,akinek a góllövés megy. Én például el tudnám képzelni Luyindulát ,akár Lisandro Lopezt vagy Daniel Güiza-t - de ezek csak példák,bitos van rajtuk kívül jó játékso még a piacon.
Tudom,hogy nem merültek föl ezek a nevek,sem a csatárigazolás, de nem értem,hogy tud Pep bízni abban,hogy a Messi-Villa-Pedro 3as kibír egy fél szezont csúcsformában 3 frontos harcban,ahol könnyen mindenhol belefuthatunk a reálba. A BL-ben ráadásul nem egy sztárcsapattal kerülhetünk össze,ha az Arsenalon sikerülne túljutni.
Ráadásul Jeffrenre -azt leszámítva,hogy egy szerencsés reál elleni gólon kívül semmit nem mutatott az égvilágon,ha keveset játszott,azt is bűnrosszul- alig lehet a sérülései miatt számítani.

Ezt az igazoláspolitikát nem értem. Jó,az igaz,hogy Ibra nem maradhatott,mert nagyon nem illett bele a játékunkba,ebben egyetértek,de Villa mellé kellett volna egy másik góllövő is,egy kiegészítőember.

Ezek a problémák sajnos valósak,csak ameddig nincs komoly sérülése valakinek elölről,addig úgy teszünk,mintha nem is lennének. Ez nem jó taktika. És ezek csak a jelen baklövései.
noname
Llegenda del Barça

2011.01.24. 14:01:53

menczel írta:Most realizáltam, hogy Pep megint eljátszotta mint tavaly:

kettőt akart még cserélni, és szóltak neki h öreg Puyolt már lecserélted nem tud bemenni Bojan meg Afellay is :D :D
Nem is értettem, h miért ketten melegítenek mikor egy lehetőség van, de így már világos :)))
Még új a szakmában! :P
A Fifa egy szégyen
menczel
Entrenador del Barça

2011.01.24. 13:58:48

Most realizáltam, hogy Pep megint eljátszotta mint tavaly:

Barcaman14
Director del Fútbol

2011.01.24. 13:55:12

LM10 írta:Szerintem meg Pep teljesen jó döntéseket hozott eddig. A játék képe, az eredmények ezt nyilatkozzák. Nem tudom mi értelme lett volna Márquezt itt tartani. Gyenge volt már, a 08/09-es szezonban felszívta magát, csak mikor jött a szezon végén az a sérülése onnantól vége volt. Henry,Márquez,Csiga stb csak nyűg volt. Azért pedig felesleges volt őket itt tartani, hogy többen legyünk.

Most is Puyol sérülésénél Abidal, és Milito is játszhat középen helyette Piqué mellett. Középpálya is szerintem jó, ha Xavi vagy Iniesta nem játszaht akkor nem feltétlen Keita az egyetlen megoldás, Thiago, és Afellay is itt vannak.
Egyedül a csatársort érzem rövidnek, mert a tridentén kívül nincs megfelelő pótlás. Bojan gyenge, Jeffren sérült, és sérült, na meg sérült.

Ebből kifolyólag nyáron egy középső védő elférne a csapatban, akár Fontás, akár Bartra, vagy vegyünk egy új embert, Pep megoldja.
Középpályára senkit nem vennék, mert felesleges.
Támadósorba pedig egy univerzális játékos kellene aki szélen, és középen is képes játszani.
Hasonlóan látom én is! :wink: A védelem jó. Középen ha sikerül beépíteni Thiagot akkor nem lesz gond a kreativitással, ha esetleg elsérül Ini vagy Xavi. Plusz Affellay is bevethető. A támadósor viszont nagoyn egyoldalú. Bojannak nagyon összekell szednie magát, mert bármikor szükség lehet rá. Jeffrenben én nem látom a jövő Barca támadóját.
Amit pedig említettél hogy kéne egy univerzális játékos: ilyen volt Hleb. Sajnálom hogy nem tudott beilleszkedni, mert ő tényleg megállta volna a helyét középen és elől is. A képességei alapján mindenképp. De ő már sosem fog itt játszani. A lényeg hogy Bojan kapja össze magát, emrt tavasszal szükségünk lehet rá.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
LM10
Director del Fútbol

2011.01.24. 13:46:17

Szerintem meg Pep teljesen jó döntéseket hozott eddig. A játék képe, az eredmények ezt nyilatkozzák. Nem tudom mi értelme lett volna Márquezt itt tartani. Gyenge volt már, a 08/09-es szezonban felszívta magát, csak mikor jött a szezon végén az a sérülése onnantól vége volt. Henry,Márquez,Csiga stb csak nyűg volt. Azért pedig felesleges volt őket itt tartani, hogy többen legyünk.

Most is Puyol sérülésénél Abidal, és Milito is játszhat középen helyette Piqué mellett. Középpálya is szerintem jó, ha Xavi vagy Iniesta nem játszaht akkor nem feltétlen Keita az egyetlen megoldás, Thiago, és Afellay is itt vannak.
Egyedül a csatársort érzem rövidnek, mert a tridentén kívül nincs megfelelő pótlás. Bojan gyenge, Jeffren sérült, és sérült, na meg sérült.

Ebből kifolyólag nyáron egy középső védő elférne a csapatban, akár Fontás, akár Bartra, vagy vegyünk egy új embert, Pep megoldja.
Középpályára senkit nem vennék, mert felesleges.
Támadósorba pedig egy univerzális játékos kellene aki szélen, és középen is képes játszani.
kristop
Entrenador del Barça

2011.01.24. 13:39:10

nagy szerencséje volt
az első évében én is szerencsének hívtam, de ez már a harmadik éve megy így, úgy hogy a többi top csapatban folyamatosan sérülnek le a játékosok. ennyire véletlen már nem lehet.

biztos benne van az is, hogy a teljes orvosi stábot lecserélte az érkezésekor (nézzétek meg, a sérülésekből mindig hamarabb épülnek fel a játékosok, mint azt előrejelzik). vagyhogy a játékunkban sokkal kevesebb a kontakt. én ezt már az ő számlájára írom, nem pedig arra, hogy szerencsénk volt.
Válasz küldése