Én azt mondom hogy a pad létszámban valóban rövid de elég hosszu főleg hogy most már itt van Affelay is.LG írta: A pad rövidsége sztem igenis valós dolog, néhány poszton mindenképp. Gondolj bele, mi lenne, ha Iniesta megint lesérülne, és hosszútávon Keitának kéne helyettesítenie. Tavaly már láttuk, h ilyenkor mi van, sztem elég is volt. A támadóhármasok nagyon jó, de nekik sincs minőségi pótlásuk. Ha vki lesérül közülük, akkor Bojanékra nem nagyon lehet számitani, ebben az esetben valószínűleg megint csak Iniesta megy fel támadónak, és megint csak Keita játszik a helyén a középpályán, ami megint csak nem jó. Hátul ott renden vagyunk, még kicsit sokan is.
Iniesta mögött mégis ki lenne a minőségi pótlás? Olyan ember aki lehetőleg 10-15 milla alatt jöjjön , turje el hogy jó esetben az idény 95%-ban padozik , és lehetőleg feleljen meg egy olyan játékrendszerben kevés meccsrutinnal a háta mögött amiben az elit 90%-a is csunyán belebukott.
Lehet sorolni a neveket akik ezeknek a kritériumoknak megfelel.
Itt van cserének Affeley,Thiago,Keita remélhetőleg elég lesz.
Támadóhármas ugyanez ott is lehet jönni konkrét példákkal.
A sérülésekkel kapcsolatban meg kristop 1az1-ben leírta a lényeget, közel sem szerencse hogy 3éve nincs komolyabb sérüléshullám a csapatban.
Játékstílusból adódik mire leütköznének minket addig már 5emberen keresztül ment megint a labda. Guardiola eltakarította az orvosi stábot plussz erről is volt már szó vmi speckós ujkori tréningmódszert nyomat aminek köszönhetően a regeneráció is gyorsabb.
Meg kell nézni nálunk szinte mindenki hamarabb gyógyul fel mint a saccolt idő. Messi-nek gyakorlatilag ketté rugták a lábát két hét mulva már megint játszott. Fizikálisan nagyon össze van rakva a team, nem csak fejben.