Barca Igazolások
- visca el barca
- Presidente del Barça
sztem az is benne van a pakliban, hogy a valencia húzza az egészet, hogy kicsússzunk az időből...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Most küldték el úgy, hogy viszonylag jól is játszott mostanában, gólt is lőtt és fiatal is. Nem lepne meg ha inkább elmenne Angliába egy nagy csapathoz, ha majd jobban megy neki...palesz77 írta:remeljuk Munir majd blokkolni tudja, es akarja is, ha arra kerul a sor..
94:39 6 - 1
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
The loan transfer of Munir El Haddadi to Valencia FC with €12M purchase option, includes no repurchase option for FC Barcelona. Barça wished to include a repurchase option in the deal, but Valencia steadfastly refused, resulting in the club accepting it. Thus, club loses all rights to the player as it is Valencia who decide whether to activate the purchase option at end of the season. [sport]
Na, ezert mondtam, hogy gyanusan csak 1 forras irt a 15 milliorol, a Sport verzioja egeszen mas..
Ha felig bevalik, mar megeri nekik ennyiert megvenni, remeljuk Munir majd blokkolni tudja, es akarja is, ha arra kerul a sor..
Na, ezert mondtam, hogy gyanusan csak 1 forras irt a 15 milliorol, a Sport verzioja egeszen mas..

Érdekesen alakult ez az átigazolási szezon. Igazándiból senkinek sem lehet panasza.
Jelenleg a Ter Stegen,Roberto, Piqué, Mascherano, Alba, Busquets, Rakitic, Iniesta, Messi,Suárez,Neymar kezdő talán egy hangyányival gyengébbnek tűnik a tavalyi Alves-Bravo páros távozásával, de olyan a cserepadunk, amilyen nem is tudom mikor volt utoljára. Mármint olyan ütős.
Ha a két távozó kezdőnket nézzük Bravo nagyon úgy néz ki, hogy nem igazán fog hiányozni, ha a német belerázódik. Remélhetőleg megkapja majd a BL+Liga kettőst, Cilessen pedig a kupában bizonyíthat.
Alves távozása engem olyan szempontból érintett érzékenyebben, mint a chileié, hogy őt sehogy sem igyekeztünk pótolni. Roberto-tól remélhetünk valamit, ha képes a hétvégi teljesítményét állandósítani, de Vidal mehetne Douglas után. Van egy olyan érzésem is, hogy Luchonak megmondták, hogy vagy középpályást vesz a nyáron vagy jobb-bekket és Lucho az előbbit választotta. Igazándiból én haragszom emiatt a döntés miatt a mesterre, mert egyrészt kiszúrt azzal a Roberto-val, aki tavaly emberfelettit fejlődött és teljesített, aki lehetett volna Busquets és Rakitic első számú cseréje is, elvégre neki ez(ek) az eredeti/kedvenc posztja(i). De nem, ennek ellenére is két középpályást kellett igazoljunk, Robit pedig végleg kiszorítani a jobbosra, ha játékperceket akar kapni. Másrészt pedig egy olyan Vidal-nak adott második sanszot akinek eddig értékelhetetlen a teljesítménye. Ha Robertoval lesz valami szezon közben arra címek mehetnek rá. Buta döntésnek tartom.
A Cilessen+Masip,Vidal,Umtit,Mathieu,Digne,Gomes,Denis,Rafinha, Turan, Alcacer cseresor pedig borzasztó erős. Nagyon örülnék, ha ez az év Pep 3. évéhez lenne hasonlatos. A keret adott hozzá.
Jelenleg a Ter Stegen,Roberto, Piqué, Mascherano, Alba, Busquets, Rakitic, Iniesta, Messi,Suárez,Neymar kezdő talán egy hangyányival gyengébbnek tűnik a tavalyi Alves-Bravo páros távozásával, de olyan a cserepadunk, amilyen nem is tudom mikor volt utoljára. Mármint olyan ütős.
Ha a két távozó kezdőnket nézzük Bravo nagyon úgy néz ki, hogy nem igazán fog hiányozni, ha a német belerázódik. Remélhetőleg megkapja majd a BL+Liga kettőst, Cilessen pedig a kupában bizonyíthat.
Alves távozása engem olyan szempontból érintett érzékenyebben, mint a chileié, hogy őt sehogy sem igyekeztünk pótolni. Roberto-tól remélhetünk valamit, ha képes a hétvégi teljesítményét állandósítani, de Vidal mehetne Douglas után. Van egy olyan érzésem is, hogy Luchonak megmondták, hogy vagy középpályást vesz a nyáron vagy jobb-bekket és Lucho az előbbit választotta. Igazándiból én haragszom emiatt a döntés miatt a mesterre, mert egyrészt kiszúrt azzal a Roberto-val, aki tavaly emberfelettit fejlődött és teljesített, aki lehetett volna Busquets és Rakitic első számú cseréje is, elvégre neki ez(ek) az eredeti/kedvenc posztja(i). De nem, ennek ellenére is két középpályást kellett igazoljunk, Robit pedig végleg kiszorítani a jobbosra, ha játékperceket akar kapni. Másrészt pedig egy olyan Vidal-nak adott második sanszot akinek eddig értékelhetetlen a teljesítménye. Ha Robertoval lesz valami szezon közben arra címek mehetnek rá. Buta döntésnek tartom.
A Cilessen+Masip,Vidal,Umtit,Mathieu,Digne,Gomes,Denis,Rafinha, Turan, Alcacer cseresor pedig borzasztó erős. Nagyon örülnék, ha ez az év Pep 3. évéhez lenne hasonlatos. A keret adott hozzá.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Nem mellesleg Juvenil A-bol került fel fél év alatt a nagycsapatba, szoval elég nagy ugrás neki. Mellesleg még mindig csak 20 éves. Szurkolok neki hogy jol teljesitsen kölcsönbe és sok tapasztalatot szerezzen.Nero. írta:Kíváncsi vagyok hogy mit alkot Munir a denevéreknél. 3 éve a bizonyos U19-es BL döntő után azt mondtam, hogy megvan a következő aranyhal a La Masiából, de aztán szép lassan elkezdett összeomlani a róla kialakult kép. Persze ehhez hozzá tartozik, hogy alig játszott és sokszor nem is a posztján. Most elmegy a Valenciához, ahol a jelek szerint kezdő lesz és középen játszhat a saját posztján és a nyomás se lesz akkora. Szerintem benne van a pakliban, hogy viszont látjuk még. Sok sikert neki, én még nem engedtem el teljesen.
Samper: Szerintem nem olyan vészes ez a Valencia. Az ostoba Neville tönkre vágta őket rendesen, ráadásul anyagi gondok is jelentkeztek, de a keret még mindig nem olyan rossz. Egy EL-helyre jók lehetnek.
Kíváncsi vagyok hogy mit alkot Munir a denevéreknél. 3 éve a bizonyos U19-es BL döntő után azt mondtam, hogy megvan a következő aranyhal a La Masiából, de aztán szép lassan elkezdett összeomlani a róla kialakult kép. Persze ehhez hozzá tartozik, hogy alig játszott és sokszor nem is a posztján. Most elmegy a Valenciához, ahol a jelek szerint kezdő lesz és középen játszhat a saját posztján és a nyomás se lesz akkora. Szerintem benne van a pakliban, hogy viszont látjuk még. Sok sikert neki, én még nem engedtem el teljesen.
Samper: Szerintem nem olyan vészes ez a Valencia. Az ostoba Neville tönkre vágta őket rendesen, ráadásul anyagi gondok is jelentkeztek, de a keret még mindig nem olyan rossz. Egy EL-helyre jók lehetnek.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Feltehetőleg Munir is bízik magában, különben nem lenne hajlandó a bizonytalan lábakon álló Valenciába igazolni, ahol a közönség aligha fogadja eleve jóindulattal.palesz77 írta:
Samper: Ha marad 0 perccel padozni, sehova nem adod te el, de alapbol a klub nem ugy alakitja az uzletet, hogy eladasrol lenne szo, biznak Munirban..
- randomguy
- Capitá del Barça
köszi a felvilágosítást, bennem valamiért az volt hogy ha vissza akarjuk hozni akkor ki kell fizetni a 15m-t.
(közben rájöttem, hogy amennyiben visszavásárlásival adtuk volna el akkor kéne mindenképpen fizetni, viszont ez csak kölcsön... összezavart ez a sok informacio
)
(közben rájöttem, hogy amennyiben visszavásárlásival adtuk volna el akkor kéne mindenképpen fizetni, viszont ez csak kölcsön... összezavart ez a sok informacio

Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
- palesz77
Denisnel is igy volt, csak ott 6vs9 millioval, ugyhogy szerintem jol ertelmezed. Amugy 1 forrastol lattam ezt csak eddig, nem tudom mennyire valos, de igy lenne csak logikus ez a kolcson..
A Valencianak meg azert eri ez meg, mert nincs sok penzuk, minosegi csatar nincs sok a piacon - az o keretukhoz foleg -, de igy legalabb tudjak valahogy potolni Alcacert. Munir meg meg mindig az egyik legnagyobb 9-es igeret spanyolorszagban, most a fonalat is elkapta, ha tartja is a szintet, akkor nagyon bejohet neki is, meg a Valencianak is a kolcson.
Samper: Ha marad 0 perccel padozni, sehova nem adod te el, de alapbol a klub nem ugy alakitja az uzletet, hogy eladasrol lenne szo, biznak Munirban..
A Valencianak meg azert eri ez meg, mert nincs sok penzuk, minosegi csatar nincs sok a piacon - az o keretukhoz foleg -, de igy legalabb tudjak valahogy potolni Alcacert. Munir meg meg mindig az egyik legnagyobb 9-es igeret spanyolorszagban, most a fonalat is elkapta, ha tartja is a szintet, akkor nagyon bejohet neki is, meg a Valencianak is a kolcson.
Odáig rendben van, ha beválik: 3 millát fizettünk egy év játéklehetőségéért. Ellenkező esetben viszont nem veszik meg, visszajön és nem tudjuk eladni. Ha marad, mint alig foglalkoztatott, akkor télen vagy jövőre jobb áron el tudtuk volna adni. Így ezt a veszteséget is hozzá kell számolni Alcacer vételárához.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Miért keresnének 15 millát rajta? Csak 3-at nyernek rajta. 1 év kölcsön, alapból jön vissza, ha kell nekik, megveszik 12-ért, de mi meg visszavehetjük tőlük 15-ért.csupan annyi hasznuk van belole, hogy amennyiben bevalik munir keresnek rajta 15 misit, viszont csatar nelkul maradnak, szoval nem hiszem hogy ilyen szinten ez a 15 milko tényező lenne.
lehet robert sunyiba odafirkantotta apró betűkkel az opciót a lap aljára mikor nem figyeltek oda

-
- aka Game90
Így, hogy van visszavásárlási, máris jobb.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Ezek az eladásos opciók nekünk nagyon jók, mert így ők (ha csak egy darabig is) de ténylegesen a saját játékosuk és számolnak vele, nem úgy mint egy sima 1 éves kölcsönnél. Tetszik nekem ez a biznisz, ha meg rápakolnak 2500-3000 játékpercet egy évben, az nekünk megéri azt a 3 misit.palesz77 írta:Valencia will sign Munir on 1-season loan with an option to buy for €12M. Barcelona have included buyback clause of €15M. [@SiqueRodriguez]
What did I tell you..?Remelem igaz, igy korrekt lenne.
- randomguy
- Capitá del Barça
így azért már mindjárt máspalesz77 írta:Valencia will sign Munir on 1-season loan with an option to buy for €12M. Barcelona have included buyback clause of €15M. [@SiqueRodriguez]

tudunk mi azért üzletet kötni ha nem eladásról van szó

szerk.: amúgy boritékolható a valencia számára, hogyha jól fog munir játszani akkor nem fog ottmaradni, ezert soha nem ertettem miert mennek ilyenekbe bele a klubok. csupan annyi hasznuk van belole, hogy amennyiben bevalik munir keresnek rajta 15 misit, viszont csatar nelkul maradnak, szoval nem hiszem hogy ilyen szinten ez a 15 milko tényező lenne.
lehet robert sunyiba odafirkantotta apró betűkkel az opciót a lap aljára mikor nem figyeltek oda

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára randomguy 2016.08.29. 21:20:54-kor.
Vak tyúk is...palesz77 írta:Valencia will sign Munir on 1-season loan with an option to buy for €12M. Barcelona have included buyback clause of €15M. [@SiqueRodriguez]

Így már elfogadható.

Ebből sehogyse jöhet ki jól a Valencia.

- palesz77
Valencia will sign Munir on 1-season loan with an option to buy for €12M. Barcelona have included buyback clause of €15M. [@SiqueRodriguez]
What did I tell you..?
Remelem igaz, igy korrekt lenne.
What did I tell you..?

- randomguy
- Capitá del Barça
igen, ez a vásárlási opció nekem is szúrja a szemem, mivel nem buy-back hanem simán buy ezért gondolom a valenciának szól.
viszont mikor idén nyáron denis suarez visszavásárlásáról írt a sajtó, voltak olyan hírek is - igaz, hogy csak kacsák voltak de ez most lényegtelen -, hogy lehet nem tudjuk majd visszavásárolni mivel nem szívesen jön ide padozni, szóval gondolom ez is csak muniron fog majd szólni, hogy beleegyezik-e ha meg akarja vásárolni a valencia, viszont még ez sem mentség semmire...
viszont mikor idén nyáron denis suarez visszavásárlásáról írt a sajtó, voltak olyan hírek is - igaz, hogy csak kacsák voltak de ez most lényegtelen -, hogy lehet nem tudjuk majd visszavásárolni mivel nem szívesen jön ide padozni, szóval gondolom ez is csak muniron fog majd szólni, hogy beleegyezik-e ha meg akarja vásárolni a valencia, viszont még ez sem mentség semmire...
- palesz77
Az még a jobbik eset lenne, bár ha nagyon megy neki a szekér, nem biztos, hogy annyira szívesen visszajönne padozni.. Meglátjuk, mindenesetre ez a 12 millió kb olyan, mint Bartra 8 milliós kivásárlási ára volt. Mai piacon bagó, ha közepesnél jobb szezont hoz, már bőven megéri a Valenciának. (PL topicos hírt láttad remélem.Tromort77 írta:szóval Muniron fog múlni majd.

Messi > az egész Real keretferninho írta: Miben?
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- hajnesz
- Entrenador del Barça
Egy MSN-nel biztos jobbak vagyunk, meg úgy érzem bővebb a keretünk. Viszont az tény, hogy a kezdőtizenegyek között nincs nagy különbség idén, nagyon jól jártatok érzésem szerint, hogy nem vettétek meg az EB aktuális sztárját. Idén érdekesebb lesz a bajnokság, mint tavaly volt...ferninho írta: Miben?
Szerintem a játékost nem lehet belekényszeríteni semmilyen szerződésbe, szóval Muniron fog múlni majd.
- palesz77
Ennek a záradéknak úgy lenne értelme, mint a Denis kölcsönnél volt, hogy mi meg 15-ért mondjuk visszavehetnénk. De ez, hogy 12-ért mehet, elég hülyeségnek tűnik, ha beválik, akkor bagó ez érte.. Ilyenkor amúgy hogy van, ha a játékos nem akar odaigazolni, hanem itt akar maradni, az opciót attól még érvényesíthetik, és vissza kéne vennünk drágábban?Tromort77 írta:Munir el Haddadi will join Valencia FC on a one-season loan with an purchase option of about €12M [cat radio] #fcblive
Nem tetszik ez a záradék.
Munir el Haddadi will join Valencia FC on a one-season loan with an purchase option of about €12M [cat radio] #fcblive
Miben?Tobias88 írta:Jelenleg köröket verünk a Reál keretére...recrea írta:Na, akkor már csak egy jobbhátvéd kellilletve még pár világklasszis, h végre olyan jó keretünk legyen, mint a Realnak
![]()
madridista
Jelenleg köröket verünk a Reál keretére...recrea írta:Na, akkor már csak egy jobbhátvéd kellilletve még pár világklasszis, h végre olyan jó keretünk legyen, mint a Realnak
![]()
94:39 6 - 1