palesz77 írta:Csak a tisztánlátás végett, 40 milliós kivásárlási ára van, az Atmának nincs beleszólása a dologba, ha ezt lerakjuk. Kérdés, hogy nekünk lenne-e ennyink rá, és hogy ő eljönne-e az MSN mögé úgy, hogy őket nem nagyon hozza le Lucho - első évében, amikor jobban forogtak is csak 12-szer jöttek le asszem.. Ha minden meccsen pihenne egy 20-30 percet valaki, akkor tökéletes lehetne a belga, tényleg minden képessége megvan a beugrós szerephez - még lehet többhez is -, csak ilyen nálunk nem lesz, úgyhogy hülye lenne eljönni.
Ha 40m, akkor szerintem nem hozzánk fog jönni, ha esetleg megy valahova. Annyi pénzt bőven megér, szerintem Angliából simán elviszi valaki kezdőnek. De akár az is benne van, hogy ő nem akar váltani. BL döntőig ment a csapata és nemrég még bajnokok voltak, bőven jó helyen van most is.
Vermaelen hála ég csinált egy jó EB-t, így könnyebben el tudjuk adni. A 12m euró nagyon jó ár lenne érte, én azt hittem hogy ingyen fog elmenni. Adriano is csak a fizetési sapkát szűkíti már sajnos, kevés ő már ide és LE sem bízik benne.
Csatár meg kell előre, ez nem vitás. Hátsó 4 pozícióra lesz 7 ember (Alba, Mathieu, Umtiti, Mascherano, Pique, Vidal, SR), középpályán a 3ra 6 ember (Busquets, Iniesta, Rakitic, Rafinha, Denis, Arda), szóval szerintem csak előre kell 1 minőségi csere + 1 vészmegoldás. Ennyi játékossal bőven lehet rotálni, de a kupában nyugodtan játszhat jó pár B csapatos
Kíváncsi leszek mit akar a vezetőség a sok plusz játékossal, mert jó lenne nem kölcsönbe adogatni mindenkit. Elvileg visszatért Montoya, Song, Tello, Halilovic. Utóbbit mehet kölcsönbe (ahogy Samper is), a többiekért pedig jó lenne pénzt látni. De ugyan ez a helyzet Munirral és Douglassel is. Szóval ha jól adunk el (nem szokásunk), akkor bőven van pénz 1 vagy 2 támadóra is.