Alexandro írta:Én ezt a Halilovics ügyet nem értem. Miért jó az nekünk, ha egy tehetséges gyereket eladunk majd nagy eséllyel több mint a duplájáért visszavesszük? Ennél egy sima kölcsön szerintem jobb lett volna.
Ha jól emlékszem még hét millát rá kellett volna fizetni, ha a nagy csapat tagja lesz (vagy játékpercek, már nem emlékszem pontosan). Így, ha visszahozzuk kb. ugyanott vagyunk, egy-két év alatt pedig sokat fejlődhet, főleg fejben.
Samperrel kapcsolatban elég ködös a dolog. Az, hogy vkp poszton mennyit játszott korábban kicsit irreleváns, mivel Businak gyakorlatilag nem volt alternatívája, a múlt szezonban játszott néhány meccset ott SR. Samper érkezésével nem olyan valószínű, hogy inkább ő szállna be oda. Igazából sok függ Umititi-től. Ha robbant és elkezdi "elvenni" Masch elől a perceket, vagy LE erőltetni fogja előállhat egy érdekes szitu. Ugyanakkor jövő nyáron könnyen elképzelhető, hogy dobbant. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy "megzsarolta" a klubot/Luchot, hogy vagy játszik vagy vkp-t vagy elmegy. Sampert azért kapott több, mint 500 percet tavaly is, annak ellenére, hogy a B-hez tartozott. Nyilván nem a fontos meccseken, de nem csak néha padoztatta vagy szállt be 1-2 percre. Ha 1000-1200 percet kapna eldőlhetne merre tovább.