Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na ezek olyan dolgok amit nem tudhatunk.Victor_Valdes írta:Kössz a bókot kétszínű.Szerintem az előbb pofáltam itt, hogy az eredmények őt igazolják, de rmberlieg erkölcsileg nulla. Még egyszer megjegyzem, nem feltétlen azzal van probléma, hogy elmegy egy-egy játékos hanem, azzal ahogy elküldik őket, és, hogy ha ő eldöntötte, hogy távozik. Akkora mennie kell és kész...
Ennyi, kész, pont.westerngom írta:- kedves sporttárs! tudod, ha a fórumra látogatsz, próbáld meg elviselni/ elfogadni, hogy esetleg más vélemény is létezhet a tiéden kívül!Lampiao írta: másszóval f...-ért hőbörögtök????![]()
Egyébként nem osztom a nézeteidet, DE tiszteletben tartom és nem oltalak le érte!
- kedves sporttárs! tudod, ha a fórumra látogatsz, próbáld meg elviselni/ elfogadni, hogy esetleg más vélemény is létezhet a tiéden kívül!Lampiao írta: másszóval f...-ért hőbörögtök????![]()
Sokan azt hiszik,hogy egy bizonyos rendszerben élünk még mindig és aki nem ért egyet a párt elveivel az kapásból hülye.Fecooo írta:szerk: noname, kezded túlzásba vinni a dolgokat, minden topicban nagyon "csúnyán" írsz a kritikus emberekről, pedig nem mindenki hülye ám, aki nem elégszik meg az eredményekkel... vannak olyan dolgok, amikre eddig büszkék lehettünk, és a mostani helyzet sokaknak sérti a jóérzését... teljesen jogosan
Victor_Valdes írta:Nyert a csapat 8 kupát, Guardiola két év alatt a világ egyik legsikresebb edzője lett. Viszont átesett a ló túl oldalára. Kezdünk olyanná válni, mint a sokak által (megjegyzem, teljes joggal) utált Madrid. Az utálatot persze, csak az átigazolási politákája értem. Évekig mondogattuk, hogy a mekkora játékos temető van odaát stb, ehhez képest? Oda jutottunk.
csababarca írta a Rijkaard topikba, hogy a hollandussal együtt eltünt a "mes que un club" szlogen is, mert szvsz nem a mezszponzor és hasonló dolgok miatt vagyunk mi több, mint egy klub, hanem mert, mindig tudatosan, megfontoltan, és az adott esetben legjobbnak tűnően döntünk. Ehhez képest, az elmult két évben, igazolások terén óriási káosz uralkodik. A tavalyi évben már nem csak ott, hanem a pályán is lehetett látni egy kiskirályságot kialakulóban látni. Ékes példa Touré mellőzése, mert igen, idény elején nem épp a legjobb olt, nem vitatom, de később, hogyan bizonyíthatott volna, ha katalán társa mellett mindössze, 5-10 perceket kapott?
Ezt a teljes káoszt én nem varrnám a vezetőség nyakába, úgy látom ez teljesen Guardiola sara.
Ja, és csababarca hsz-ének másik felében leírta, hogy ez a klub így már nem szerethető annyira, és nem több mint egy klub. Hát, mit ne mondjak, van benne valami sajnos.![]()
Nem csak ibráról van szó...culinho írta:Azért lennénk játékostemető, mert Ibra visszamegy? ...
Kétoldalú így van.kanty írta:Igen, ahogy már irtam a dolog kétoldalú.lluisllach89 írta: Ebben igazad is van kanty!
És miért kell ezt elpletykálni?
Sztem van akkora profi Ibra hogy ezt nem véletlenül tette...
Szal tudatni akarta ország-világ-milánnal hogy ő bizony menne, gáz van, gyertek értem.
Tisztelem Guardiolát természetesen, nagyon sok mindent tett a klubért, de szerintem most hibázott. Hiba elengedni Ibrahimovicot, főleg most, h már a helyére senki sem fog jonni.
Én azt gondolom, hogy az idényvégi nyilatkozataival (a Zlatan maga dönt a sorsáról stb.) csinált pi...t a szájából. Ibra meg akkor nyilatkozta le, mikor látta, hogy Pep szabadulni akar tőle. Jobb is, hogy megtette, ha végül eligazol, így mi is megtudtunk egyet s mást a kedves Pepről. Szerintem az a nyilatkozat nem a Milánosoknak szólt, hanem a Barcásoknak, hogy ,,Hé! Én maradnék, de nem lehet!" Ez sorozatban a sokadik hibája Pepnek.lluisllach89 írta:És miért kell ezt elpletykálni?
Szal tudatni akarta ország-világ-milánnal hogy ő bizony menne, gáz van, gyertek értem.
Igen, ahogy már irtam a dolog kétoldalú.lluisllach89 írta: Ebben igazad is van kanty!
És miért kell ezt elpletykálni?
Ebben igazad is van kanty!kanty írta:A dolog mindig kétoldalú. Guardiola a Barcelona edzője, neki az a feladata, h minden játékossal jó legyen a kapcsolata. Ha tényleg igaz és 6 hónap alatt csak kétszer beszéltek akkor azt mutatja, h Pep ezt a helyzetet nem tudta kezelni.lluisllach89 írta:.
A dolog mindig kétoldalú. Guardiola a Barcelona edzője, neki az a feladata, h minden játékossal jó legyen a kapcsolata. Ha tényleg igaz és 6 hónap alatt csak kétszer beszéltek akkor azt mutatja, h Pep ezt a helyzetet nem tudta kezelni.lluisllach89 írta:.
Pep miért csinált p***át a szájából?jelwaz írta:Lehet, hogy nem kellett volna azt nyilatkoznia, viszont ez vicaversa működik. Pep megint picsát csinált a szájából, Ibra viszont, ha tényleg nem beszéltek, akkor elég sokáig várt, hogy kiborítsa a bilit, inkább egy valóban nem illő, gyenge kísérlet volt, hogy tisztára mossa magát. Pepnek van már egy-két dolog a számláján, én egyenesen sunyinak tartom, szerintem őt kellene eltávolítani a gépezetből...lluisllach89 írta:Bomlasztásról meg..
Le kellett nyilatkoznia hogy problémák vannak közte és Pep közt.
Lehet, hogy nem kellett volna azt nyilatkoznia, viszont ez vicaversa működik. Pep megint picsát csinált a szájából, Ibra viszont, ha tényleg nem beszéltek, akkor elég sokáig várt, hogy kiborítsa a bilit, inkább egy valóban nem illő, gyenge kísérlet volt, hogy tisztára mossa magát. Pepnek van már egy-két dolog a számláján, én egyenesen sunyinak tartom, szerintem őt kellene eltávolítani a gépezetből...lluisllach89 írta:Bomlasztásról meg..
Le kellett nyilatkoznia hogy problémák vannak közte és Pep közt.