noname írta:Pl amikor nehezen megy a kp dominancia, akkor egy Sergi-Turan-Rakitic, előttük Ini-Suarez-Messi ú h Messi jobboldalt segít be a kp-nak, Ini meg baloldalt szerintem remekül működhet.
Miért hagynánk ki Neymart?

Majdnem az összes rangadón gólt lőtt/gólpasszt adott, Ini meg már régóta nem jó bal szélen. Nem személyeskedésből, de nagyon remélem, hogy többet nem kell látnom ilyen felállásokat, ahol a középpályásokból próbálunk támadót csinálni - hál istennek Lucho se szereti ezt - ráadásul pont az MSN egyik tagjának kárára..
Initom írta:Csak engem bosszant,hogy ez akkor valszeg Bartomeu igazolasa? 99%.
Szerintem maga Barto se nagyon titkolja, hogy ez az igazolás az övé, én csak abban reménykedek - mióta tegnap Erxy kicsit megnyugtatott

-, hogy ez miatt nem húzza be a választásokat.. Bár sajnos sanszos, hogy de.
visca el barca írta:én nem hinném h akkora kaliber lenne aki miatt meg kellene bontani azt a szerkezetet amivel végigvertük az egész világot. igaz, hogy mákkal, de csak végig vertük
Nem kell megbontani, de javítani kell attól még rajta. Lehet mondani, hogy végigvertük a világot, de nem teljesen így volt azért, van hova fejlődni bőven.. Bár mondjuk Ardával tényleg nem hiszem, hogy pont a középpályás dominanciánk fog erősödni egy komoly csapat ellen, de ha full ugyanazt toljuk, mint tavaly, szerintem közel sem érünk el akkora sikereket 15/16-ban.