S.Agüero írta:Ha át is fog, nem vkp posztra jön szerintem, meg amúgy is eggyel előrébb jobb lenne.

Szerintem se vkp poszton tolná, bár adott esetben menne neki ott is, ha kéne. Tudna együtt játszani Rakiticcsel is, akkor a horvát mehetne kicsit szabadabban előre - megy neki az is, tavaly a Sevilla elleni első meccsen játszott a legszabadabban, és az egyik legjobban (Xavi mellett volt) -, menne neki Ardával is, Inivel is, Rafinhával is. Mindenkivel igazából, de vele attól tartok a bőség zavara lenne már ott középen, és túl szép álom lenne nekem.

Pedig kis területen Busival és Messivel micsoda háromszögezéseket/labdakihozatalokat tudnának tolni..
Mondjuk abba is biztos vagyok, hogy ha jönne, akkor sokaknak túl nagy elvárásai lennének vele szemben, és csalódnának benne, még kell neki is bőven fejlődnie, de az én szememben jelenleg nincs nála nagyobb "majdnem kész tehetség" Európa szerte.
(Plusz azért kéne még egy Coutinho is 2-3 év múlva, aki ellensúlyozná, hogy Verratti és Busi/Samper egy évben jó ha 3 gólt összehoznak..
FM-ezek csak, nehogy ebbe kössön bele valaki..)
Bob_Marley írta:A hatos mez meg nem jelent semmit, Alves kisajátította magának.
Nyilván ezt nem komolyan gondoltam, hogy ez egy jelzés arra, hogy jönne..