Ő jelenleg olyan szakaszban van, hogy nem a tehetsége hiánya miatt nem kész az első csapatra, hanem mert fizikálisan nem elég jó. Fel kell vennie a meccsritmust, mielőtt nálunk akár csak hasznos kiegészítő is tudna lenni. Ehhez pedig tökéletes választás egy Gijon szerű csapat, ahol csak rajta és a kondiján múlik, hogy végigjátssza-e a szezont. Egy Sevillában az eredménykényszer miatt sokkal kevesebbet játszhatna, de itt nem baj, ha zöldfülűként kezd akár egy Real szintű csapat ellen is, és szerintem ez kell neki most igazán. Aztán majd jövőre tanulhat Messiéktől, ha sikerült megugrania a szintet.barca0000 írta:Szerintem nem a legjobb hogy Halilovic a Gijónhoz megy kölcsönbe ! A kölcsönadás maga jó ötlet, csak szerintem 1 fiatal tehetségnek inkább olyan csapat kéne, ahol vannak rajta kívül jobb játékosok is. Az rendbe van hogy a Sportingba játszana Halilovic, de nincs olyan ott akire felnézhetne és tanulhatna tőle.
Ellenünk meg szerintem játszhat, Rafinhánál se volt ilyen kikötés, hogy ne tehesse. Hál istennek, mert egy az, hogy meg akarom nézni mire megy, kettő meg, hogy jót tesz neki is, ha szokja a nagy meccsek iramát.