Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát régen olvastam már ekkora sületlenséget...divatból szidni....gratulálok...erre csak annyit mondanék, hogy aki ilyen jellegű fórumokra ír, általában annak van véleménye is dolgokról, azt szeretné leírni, megosztani másokkal...az hogy ezek közül jó néhány összecseng, és ebből neked az jön le, hogy divatból van az a te bajod!noname írta:Emberek! Azért mert divat, nem kéne Pepet és Busquetset szidni. EGy ideig divat volt Piquet, stb...
Nemtom ettől miért érzitek magatokat nagyobbnak.
Busquets tehetséges, de messze van Touré képességeitől...Az hogy vele is nyertünk...lehet...a spanyol ligában, de nagy meccseken: Madrid ellen piros lap, Touré hozta nekünk az 1-0-át azzal hogy beállt és attól kezdve a madridnak helyzete sem volt, hiába voltunk 10-en, azelőtt meg nemegy komoly....Arsenal 2-2: Walcott bejött utána úgy jártak át rajtunk ahogy akartak...0 szűrés volt a Keita-Busi kettősnél...Inter 3-1: kontrákkal megették, simán kipasszolgatták, nulla ütközést tudott bemutatni...az itthoni 1-0-s fetrengését meg más szinészkedéseit, könnyelmáen eladott labdáit meg hagyjuk...szimpatikussá tette magát, a flegma nagy arcáról meg ne is beszéljünk...a pályán nagyképű, minden vitás helyen ott van és beszólógat taknyos kora ellenére...lehet több tisztelet kellene tőle a játék iránt, de hát nemnagyon kellett megküzdenie a helyéért...noname írta: Busquets volt a csapat alapvkp-ja. Toure kiegészítőember volt. Mitől a csapat gerince ő? Busquets játszott és jöttek a sikerek, a szezon második felében pedig sztem nem is volt rossz meccse, sőt! MIndig kicselez 1-2 embert, ezzel rengetegszer teremt létszámfölényes helyzetet a kp-n, ezáltal helyet teremtve a többieknek. Toure egyáltalán nem volt alapember, sőt. Sajnálnám ha elmenne, de nem akkora érvágás, mint azt sokan itt beállítják. Nem véletlenül válogaott BUsquets abban a csapatban, ahova talán a legnehezebb bekerülni, sőt, a sokat istenített Marcos Sennát ki is szorította, mindezt 21 évesen!
Pep tudja mit csinál. Nagyon jól ment a csapatnak úgy is, hogy Toure egyáltalán nem volt alapember. MIndenkinek el kell fogadni a szerepét. sztem Toure mellőzésének fő oka az, hogy amikor nem játszik, hisztizik ő is és az ügynöke is. Etoo is ha nem vágja be időközönként hol ezért, hol azért a díszhisztit, nem romlik meg a helyzet közte és a klub közt.
Ahhoz képest hány hozzászólással bírsz, nem nagyon figyelsz mások véleményére...különben tudhatnád, hogy Ibra érkezése kezdettől fogva megosztotta a szurkolókat, egyrészt az eto'o csere miatt, másrészt emberi mivolta miatt...Erre csak azt tudom felhozni, amit Sacchi is mondott: akkor megy neki jól, amikor a zenekar neki játszik (ez volt ősszel, minden labdával őt keresték, hogy beilleszkedjen), amikor nem, lásd tavasz (ekkor már a saját játékunk dominált, ibra csak 1 volt a 11 közül nem is ment neki...jött a duzzogás és a sétálgatás a pályán...noname írta: Ibrahimovics. A szezon első felébe A LEGJOBB JÁTÉKOSUNK volt. Mindenki istenítette, ilyen klasszis, olyan klasszis, stb, most meg ugyanazok lehordják a sárga földig, hogy ilyen botlábú, olyan botlábú.
Erre ugyancsak azt tudom mondani, hogy figyelsz te mások véleményére? Egy hangra nem emlékszem, hogy itt Pepet bárki is lenézte volna...szerintem mindenki maximális bizalommal fogadta, a triplázással rá is szolgált erre, de azóta sok minden megváltozott...Idén már ő hozta főleg a döntéseket és a keret is az ő szája íze szerint alakult és ez néhányunknak nem szimpatikus...Mellesleg ő sem tévedhetetlen..a 6 kupa nem mindenkinek takarja el a szemét és fogja be a száját (én sokkal inkább ezt tartom divatozásnak és nem azt, ha valaki kritikákat fogalmaz meg és érvekkel támasztja alá)noname írta:Peppel még cifrább a helyzet. Amikor idejött, sokan már lenézték, aztán ugyanazok istenítették, hogy ő a tökéletes edző, most meg úgyszintén ugyanazok hordják le, ha valami nem tetszik.
Hát szerintem sokkal jobban lehet tisztelni egy olyan embert aki képes belátni azt hogy tévedett valakivel-valamivel szemben, mint azt, aki konokul, makacsul ragaszkodik valami hülyeséghez...Hogy kinek milyen a tartása arra meg no comment...nem hiszem, hogy neked kéne eldönteni....noname írta: Legyen már egy kis tartásotok. Én se bírtam Henryt. Amikor jól játszott, megdicsértem, de sose kezdtem isteníteni. Ha valakit nem csíptek, mondjátok meg és nem vltoztassátok meg a véleményetek, csak mert az oldalon egyre inkább elterjedő divatszurkolók divatba hoznak vmit.
Azt hiszem ettől még ez igazolja mondanivalóm lényegétForcabarca8 írta: Nagyon nagy eltérés mutatkozik a játszott percek/gólok átlagában Bojannál is ibránál: a bajnokságban Zlatan 127, Krkic 126 percenként lőtt gólt![]()
http://transfermarkt.de/de/bojan-krkic/ ... 44675.html
http://transfermarkt.de/de/zlatan-ibrah ... _3455.html
Ember!noname írta:...
Nagyon nagy eltérés mutatkozik a játszott percek/gólok átlagában Bojannál is ibránál: a bajnokságban Zlatan 127, Krkic 126 percenként lőtt góltsjd írta:sőt sztem játékpercre leosztva Bojan gyakrabban lőtt gólt idén, mint Ibra
noname írta:Emberek! Azért mert divat, nem kéne Pepet és Busquetset szidni. EGy ideig divat volt Piquet, stb...
Ember de jól beszélsz!noname írta:Nagy az Isten állatkertje. Rekordpontszámmal, 99 ponttal nyertünk bajnokságot és BUsquets volt az elsőszámú vkp végig. Busquets igenis jól játszik, Yayat jobbanak tartom, ez igaz, de elismerem előbbit is. Nem szidom csak azért, mert az a módi, és hogy koptassam a billentyűzetet. Nem tudom, miért nem játszik Toure, de valami oka biztos van. Talán amikor több pénzt akart, nagyon követelőző volt és ezzel felhúzta a vezetőséget. Talán azért padozott állandóan, mert hisztizett h miért Sergio játszik. Ki tudhatja?!
Én egy dolgot tudok:
Bajnokok lettünk rekorpontszámmal!
BL-ben a legjobb 4 közé jutottunk és csak 2 elcsalt meccs miatt estünk ki
A kupából pedig egy olyan meccsen estünk ki, ahol kizárólag a szerencse döntött a jó formában játszó Sevilla javára.
Ha a fórum harmada nem pont a 6kupás szezon miatt csatlakozik, most nem lenne ennyi vita. Igenis jó szezont zártunk.
Ha már annyira véleményt kell írni, lehet kulturáltan. Nekem pl az a véleményem, hogy Busquets azért játszik, mert egyszerűen javít a csapat teljesítményén, ha nem egy "ismeretlen" játszik más játékosok mellett, hanem olyasvalaki, akit jól ismernek. Talán Xavi, Iniesta, Pique...jobban szeretnek a velük egy nyelvet beszélő Sergio mellett játszani, akit gyerekkoruk óta ismernek, mint Toure mellett. Ez is egy lehetőség. Ameddig az eredmények Pep-et igazolják, nem fgom szidni, nem tépem a szám feleslegesen. Ha Toure elmegy, hát elmegy. Etoo is elment és nélküle is lőttünk 98 gólt.
Még1x a végére: Én örülnék ha Toure maradna, de sose ok nélkül padozik vki. Annak idején Saviola is látszólag ok nélkül padozott, utána meg volt képe elmenni a Realhoz. Szerencsére ráfázott. Mi sose láthatjuk a lényeget.CSak annyit h valaki futkározik a gyepen.
Érdekes, hogy a szememre veted a kritikát és azt az embert véded, aki a semmiből jött és elakarta zavarni a makulátlan teljesítményt nyújtó játékosunkat, majd a következő szezonban 30+ rúgott gól és fantasztikus teljesítmény után el is távolította a csapattól.ozsimiki írta:Hát apám, a kamerunid nélkül rekordokat döntögetve megnyertük a bajnokságot. Peppel. Bírom az ilyeneket, akik még ilyenkor is kritizálnak.
Neked hol fáj az,hogy mennyi lé fogyott el Zlatan miatt? (teszem hozzá, ne csak kiesésként fogd fel, mert bőven bevételeket is hozott, reklámok,mezeladás, stb.)
jah és a kameruni nem volt fafejű? majd biztos az edzőnek kell meghunyászkodnia pár játékos kedvéért.
Hát apám, a kamerunid nélkül rekordokat döntögetve megnyertük a bajnokságot. Peppel. Bírom az ilyeneket, akik még ilyenkor is kritizálnak.BlauGranaGroc írta:Hát apám, spórolhattál volna 100m-át a klubnak, ha nem vagy ilyen fafejű és hajlandó vagy kijönni a kamerunival.
Nem kicsit deja vu...Bogika87 írta:Pep új motivációs videója![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=orlM5mnfTY4
Na Coldplay lecserélve...itt az új kedvenc THE KILLERS![]()
![]()
Amúgy az egyik ünneplős vidin látszik is ahogy énekli a refrént![]()
Persze, hogy hibázik ős is, ez nem lehet kérdés, mindenki hibázik. De amit két év alatt elért a csapattal, az már szinte csodaszámba megy, persze hihetetlenül jó a csapat de volt máskor is hihetlenűl jó csapat, Barcelonában és máshol is, mégsem érte el egyik sem azt mint a Pep Team. Nyilván nem csak szerencse kérdése volt...madmushroom írta:...