Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
zsulter
Jugador del Barça

2010.05.23. 10:55:27

noname írta:Emberek! Azért mert divat, nem kéne Pepet és Busquetset szidni. EGy ideig divat volt Piquet, stb...
Nemtom ettől miért érzitek magatokat nagyobbnak.
Hát régen olvastam már ekkora sületlenséget...divatból szidni....gratulálok...erre csak annyit mondanék, hogy aki ilyen jellegű fórumokra ír, általában annak van véleménye is dolgokról, azt szeretné leírni, megosztani másokkal...az hogy ezek közül jó néhány összecseng, és ebből neked az jön le, hogy divatból van az a te bajod!
noname írta: Busquets volt a csapat alapvkp-ja. Toure kiegészítőember volt. Mitől a csapat gerince ő? Busquets játszott és jöttek a sikerek, a szezon második felében pedig sztem nem is volt rossz meccse, sőt! MIndig kicselez 1-2 embert, ezzel rengetegszer teremt létszámfölényes helyzetet a kp-n, ezáltal helyet teremtve a többieknek. Toure egyáltalán nem volt alapember, sőt. Sajnálnám ha elmenne, de nem akkora érvágás, mint azt sokan itt beállítják. Nem véletlenül válogaott BUsquets abban a csapatban, ahova talán a legnehezebb bekerülni, sőt, a sokat istenített Marcos Sennát ki is szorította, mindezt 21 évesen!
Pep tudja mit csinál. Nagyon jól ment a csapatnak úgy is, hogy Toure egyáltalán nem volt alapember. MIndenkinek el kell fogadni a szerepét. sztem Toure mellőzésének fő oka az, hogy amikor nem játszik, hisztizik ő is és az ügynöke is. Etoo is ha nem vágja be időközönként hol ezért, hol azért a díszhisztit, nem romlik meg a helyzet közte és a klub közt.
Busquets tehetséges, de messze van Touré képességeitől...Az hogy vele is nyertünk...lehet...a spanyol ligában, de nagy meccseken: Madrid ellen piros lap, Touré hozta nekünk az 1-0-át azzal hogy beállt és attól kezdve a madridnak helyzete sem volt, hiába voltunk 10-en, azelőtt meg nemegy komoly....Arsenal 2-2: Walcott bejött utána úgy jártak át rajtunk ahogy akartak...0 szűrés volt a Keita-Busi kettősnél...Inter 3-1: kontrákkal megették, simán kipasszolgatták, nulla ütközést tudott bemutatni...az itthoni 1-0-s fetrengését meg más szinészkedéseit, könnyelmáen eladott labdáit meg hagyjuk...szimpatikussá tette magát, a flegma nagy arcáról meg ne is beszéljünk...a pályán nagyképű, minden vitás helyen ott van és beszólógat taknyos kora ellenére...lehet több tisztelet kellene tőle a játék iránt, de hát nemnagyon kellett megküzdenie a helyéért...

noname írta: Ibrahimovics. A szezon első felébe A LEGJOBB JÁTÉKOSUNK volt. Mindenki istenítette, ilyen klasszis, olyan klasszis, stb, most meg ugyanazok lehordják a sárga földig, hogy ilyen botlábú, olyan botlábú.
Ahhoz képest hány hozzászólással bírsz, nem nagyon figyelsz mások véleményére...különben tudhatnád, hogy Ibra érkezése kezdettől fogva megosztotta a szurkolókat, egyrészt az eto'o csere miatt, másrészt emberi mivolta miatt...Erre csak azt tudom felhozni, amit Sacchi is mondott: akkor megy neki jól, amikor a zenekar neki játszik (ez volt ősszel, minden labdával őt keresték, hogy beilleszkedjen), amikor nem, lásd tavasz (ekkor már a saját játékunk dominált, ibra csak 1 volt a 11 közül nem is ment neki...jött a duzzogás és a sétálgatás a pályán...
noname írta:Peppel még cifrább a helyzet. Amikor idejött, sokan már lenézték, aztán ugyanazok istenítették, hogy ő a tökéletes edző, most meg úgyszintén ugyanazok hordják le, ha valami nem tetszik.
Erre ugyancsak azt tudom mondani, hogy figyelsz te mások véleményére? Egy hangra nem emlékszem, hogy itt Pepet bárki is lenézte volna...szerintem mindenki maximális bizalommal fogadta, a triplázással rá is szolgált erre, de azóta sok minden megváltozott...Idén már ő hozta főleg a döntéseket és a keret is az ő szája íze szerint alakult és ez néhányunknak nem szimpatikus...Mellesleg ő sem tévedhetetlen..a 6 kupa nem mindenkinek takarja el a szemét és fogja be a száját (én sokkal inkább ezt tartom divatozásnak és nem azt, ha valaki kritikákat fogalmaz meg és érvekkel támasztja alá)
noname írta: Legyen már egy kis tartásotok. Én se bírtam Henryt. Amikor jól játszott, megdicsértem, de sose kezdtem isteníteni. Ha valakit nem csíptek, mondjátok meg és nem vltoztassátok meg a véleményetek, csak mert az oldalon egyre inkább elterjedő divatszurkolók divatba hoznak vmit.
Hát szerintem sokkal jobban lehet tisztelni egy olyan embert aki képes belátni azt hogy tévedett valakivel-valamivel szemben, mint azt, aki konokul, makacsul ragaszkodik valami hülyeséghez...Hogy kinek milyen a tartása arra meg no comment...nem hiszem, hogy neked kéne eldönteni....
Kép
Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)
sjd
Llegenda del Barça

2010.05.23. 10:14:38

Forcabarca8 írta: Nagyon nagy eltérés mutatkozik a játszott percek/gólok átlagában Bojannál is ibránál: a bajnokságban Zlatan 127, Krkic 126 percenként lőtt gólt :lol:

http://transfermarkt.de/de/bojan-krkic/ ... 44675.html

http://transfermarkt.de/de/zlatan-ibrah ... _3455.html
Azt hiszem ettől még ez igazolja mondanivalóm lényegét
Eazzy
Entrenador del Barça

2010.05.23. 10:13:37

noname írta:...
Ember!
Ha valaki valamit jól csinál, akkor azt megdícsérjük, viszont ellenkező esetben igen is kijár a negatív kritika is. Nehogy már azt mondd nekem, hogy ha valaki ennyire egyértelmű hibákat követ el, akkor azt nem szidhatom? Persze túlzásokba esni nem szabad, sem akkor, amikor valaki jól teljesít, sem akkor amikor rosszul, de a forum arra van, hogy kifejezzük azt amit gondolunk. Pep igenis hülye hogy elkótyavetyéli Tourét. Én elismerem amit tett eddig, elismertem a sikereket neki, de most akkor épp ezért nyugodt szívvel kritizálhatom is, mert igazam van.
Ha elrontasz valamit a munkahelyeden, senki sem fog megdícsérni, míg ha jól csináltál valamit, ki fog járni a pozitív kritika is. Ettől még nem lesz divatból a dolog...
Ez a divatolás is divat lett már a nagyokosok körében, hogy mindenki más divat. Hagyjuk már...
Forcabarca8
Capitá del Barça

2010.05.23. 10:11:25

sjd írta:sőt sztem játékpercre leosztva Bojan gyakrabban lőtt gólt idén, mint Ibra
Nagyon nagy eltérés mutatkozik a játszott percek/gólok átlagában Bojannál is ibránál: a bajnokságban Zlatan 127, Krkic 126 percenként lőtt gólt :lol:

http://transfermarkt.de/de/bojan-krkic/ ... 44675.html

http://transfermarkt.de/de/zlatan-ibrah ... _3455.html
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.05.23. 10:02:51

noname írta:Emberek! Azért mert divat, nem kéne Pepet és Busquetset szidni. EGy ideig divat volt Piquet, stb...

Nem divatról van itt szó. Amikor Piquetet kritizálták többek között én is, okkal tettük. Mert első hónapjaiban ahogy játszott, nehezen érte azt a pénzt is meg amennyiért idehoztuk. De később olyan játékossá nőtte ki magát, nagyon tapasztalt társai mögött, hogy kalapot emel mindenki elötte, amiylen játékos lett.

Buszkecc és Touré esetében pedig, szemmellátható az a fölény és tudás amit Yaya képvisel. Touré a jelen, de Buszkeccé a jövő, mivel nagyon fiatal van mit tanuljon és van miben fejlődnie.

Ezeket a dolgokat nem lehet megmagyarázni, meg kell nézni a utolsó fordulóban hogy játszott aztán ennyi.. Lehet, hogy Buszkecc megoldotta a feladatát amit elvárt Pep tőle, de Yaya lehet jobban is meg tudta volna oldani, sőt. Ez a bosszantó.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
sjd
Llegenda del Barça

2010.05.23. 09:56:06

Nem tudjátok elképzelni milyen ideges elttem ,amikor megláttam a főoldalon a cikket Touréról
(mostmár lenyugodtam)

Felteszem Busquets játszott olyan jól, mint Touré idén (vkp esetében elég nehéz megmondani objektíven, hiába néztem meg az összes meccset, mindenesetre Touré hibából nem nagyon kaptunk gólt)

De olyan nehéz lett volna egy kicsit több játéklehetőséget adni neki, h jövőre mondjuk ne Keitának kelljen ellátnia a posztot Busquets mellett?
És akkor minek ide Ibra v Villa, akik most egy nagyon tehetséges saját nevelés elől foglalják a helyet? (sőt sztem játékpercre leosztva Bojan gyakrabban lőtt gólt idén, mint Ibra)
Nekem egy kicsit álságos h most elé, meg Dos Santosék elé is vesszük a drága játékosokat, de Touré már nem kapott lehetőséget, csak mert vt egy tehetséges saját nevelésünk

Ha most nem jön egy legalább Mascherano színvonalú vkp (alattomos v favágó nem érdekel, csak ne legyen átjáróház a kp.), akkor nagyon mérges leszek Pepre
noname
Llegenda del Barça

2010.05.22. 20:44:56

Emberek! Azért mert divat, nem kéne Pepet és Busquetset szidni. EGy ideig divat volt Piquet, stb...
Nemtom ettől miért érzitek magatokat nagyobbnak.
Idén Busquets volt a csapat alapvkp-ja. Toure kiegészítőember volt. Mitől a csapat gerince ő? Busquets játszott és jöttek a sikerek, a szezon második felében pedig sztem nem is volt rossz meccse, sőt! MIndig kicselez 1-2 embert, ezzel rengetegszer teremt létszámfölényes helyzetet a kp-n, ezáltal helyet teremtve a többieknek. Toure egyáltalán nem volt alapember, sőt. Sajnálnám ha elmenne, de nem akkora érvágás, mint azt sokan itt beállítják. Nem véletlenül válogaott BUsquets abban a csapatban, ahova talán a legnehezebb bekerülni, sőt, a sokat istenített Marcos Sennát ki is szorította, mindezt 21 évesen!
Pep tudja mit csinál. Nagyon jól ment a csapatnak úgy is, hogy Toure egyáltalán nem volt alapember. MIndenkinek el kell fogadni a szerepét. sztem Toure mellőzésének fő oka az, hogy amikor nem játszik, hisztizik ő is és az ügynöke is. Etoo is ha nem vágja be időközönként hol ezért, hol azért a díszhisztit, nem romlik meg a helyzet közte és a klub közt.

Annak idején mindenki bírálta Piquet, mert az volt a divat. Utána, ahogy látták, hogy kiment a divatból, abbahagyták.
Jött Ibrahimovics. A szezon első felébe A LEGJOBB JÁTÉKOSUNK volt. Mindenki istenítette, ilyen klasszis, olyan klasszis, stb, most meg ugyanazok lehordják a sárga földig, hogy ilyen botlábú, olyan botlábú.
Busquets szidalmi időszak is volt egy időben, mikor szezon elején volt 1 hibája(rosszul fejelt haza) és gól lett, amdj nemsokkal azután megcsúsztatott egy labdát és az is szerencsétlenül az ellenfélhez került. Mindenki szidta, Aztán jöttek a jobb teljesítmények és megint sokan elhallgattak.
Peppel még cifrább a helyzet. Amikor idejött, sokan már lenézték, aztán ugyanazok istenítették, hogy ő a tökéletes edző, most meg úgyszintén ugyanazok hordják le, ha valami nem tetszik.

Legyen már egy kis tartásotok. Én se bírtam Henryt. Amikor jól játszott, megdicsértem, de sose kezdtem isteníteni. Ha valakit nem csíptek, mondjátok meg és nem vltoztassátok meg a véleményetek, csak mert az oldalon egyre inkább elterjedő divatszurkolók divatba hoznak vmit.

UI: ezt a hszt a Pep-topikba is berakom, hiszen ugyanúgy illik mind a kettőbe. Remélem elolvassák néhnyan és magukba néznek egy kicsit!
A Fifa egy szégyen
Guardiola
Capitá del Barça

2010.05.19. 21:15:35

Sacchi véleménye Pepről és sok másról, érdemes elolvasni. A fordításra nem tudok vállalkozni, mert a spanyol nyelvet (sajnos) csak megérzés alapján értegetem :) (más rokon nyelvek ismeret valamennyit segít)

Interjú Arrigo Sacchival - ElMundoDeportivo
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.05.19. 19:30:43

Véleményem szerint Pep a lehető legjobb edző a Barca számára. Eddig egyetlen lépése nem tetszett, az pedig Eto'o elküldése, de mint ahogy sokan mondták, sok olyan dolog lehetett a háttérben, amiről nem tudhattunk.

Az erényeit könnyű felsorolni: valahogy olyan támadó taktikát tud, hogy annak normál helyzetben szinte senki (csak a Chelsea) tud ellenállni, ami önmagába véve nagyon nagy szó. A védelem is láthatóan jól megvan szervezve. Alapvetően nincs semmi probléma a játékkal, tehát minden bizonnyal jól végzi a munkáját. Volt néhány nagyon jó taktikai húzása, mint például a Reál elleni csatár nélküli felállás. Képes változtatni, meglepetést okozni.

Persze vannak hiányosságai, hibái is. Ezzel rátérnék az első igazán sokat emlegetett hibájára: a cserékre. Ezt igazából nem is írnám ide, mert egy olyan kerettel, amiben a cserék többnyire meg se közelítik a kezdők képességeit, ott elég nehéz olyat cserélni, ami sokat segít a játékon.
De az igazolásai tényleg sokszor félresikerülnek. Ibra egyelőre nem vállt be, Hleb, Henrique, Csiga, stb. De azt hiszem idén egyelőre remekül igazolt. :) Villa minden téren tökéletes lesz a Barcába, kicsit több mezőnymunkára kell fogni, de motiválni tud a Mester.

Összességében nem értem, hogy miért kell őt támadni. Touré mellőzése miatt? Valószínű azért játszik többet az egyik játékos, mert annyival jobb a másik. :lol: :roll: Touré egy remek játékos, de az idényben nemegyszer bőven tudása alatt teljesített. Lassú volt, fásult és pontatlan. Busi meg eladott meccsenként 1-2 labdát, amit mindenki mindig megemlített. Touré többet is eladott, csak ő Touré. Na, de ez már off, a lényeg az, hogy a legtöbb döntése jónak bizonyul, a mellőzésekből még egyszer nem jöttünk ki rosszul (Inter elleni odavágót kéretik nem ellenpéldaként említeni...)

Tehát jóval több hasznot hozott a csapatnak, szép eredményeket, még szebb játékot és kérdőjeles rossz döntéseket. Ezt az évet is köszönöm Guardiolának!
Guardiola
Capitá del Barça

2010.05.19. 17:17:02

Már sokszor leírtam de ez lesz az utolsó alkalom (remélem tudok uralkodni magamon :) ). Nem a kritikával van gond, hanem a kritika módjával és avval, hogy úgy tűnik a kritikusok nagy része az erényeket nem látja. Pedig vannak nagyon jó taktikai húzások, nagyon jó cseréji is (pl. nagyon jó húzás volt az Inter ellen Abidalt becserélni az odavágón, teljesen megváltoztatta a játék képét és Abidal már 2-1 nél ott ált a pálya szélén, azon a mérkőzésen a szerencse döntött de a csere nagyon jó volt.) mégis erről kevés szó esik ha hibázik mert nyilvánvaló, hogy hibázott többször is, akkor a kritikákkal oldalak telnek meg. Nem látom az egészséges egyensúlyt.
Valaki azt írta a semmiből jött. Hát az igaz, hogy edzőként tapasztalatlan és sokat kell tanulnia de azt mondani, hogy a semmiből jött az erős túlzás.
Én fiatal korától követem a pályafutását, akkor szerettem meg igazán a Barcat, játékosként is vezér egyéniség volt akit tiszteltek a társai, mindig jól látott a pályán tudott szervezni és az egyik leginteligensebb játékos volt akit valaha láttam. Ezek olyan képességek amiket nem felejt el az ember és minden edzőnek szüksége van rájuk. Társai szerint már játékosként is edző volt, tudta, hogy lehet megverni az ellenfelet. Tehát azt írni, hogy a semmiből jött nem lehet...

Hiddjétek el engem is zavar egy két húzása. Vannak amiket nem értek de bebizonyította, hogy képes irányítani a csapatot és hozni az eredményeket hiába a vitatott döntései.

Emlékszem az első szezonban volt az a vacsorás motivációs próbálkozás - 4 győzelem egy vacsora ha jól emlékszem - sokan nevettek rajta, utólag kiderült, hogy beválik, tudott motiválni, tudott egységet kovácsolni pedig zűrös időben érkezett és úgy nyert meg mindent a csapat, hogy azelőtt már szinte a vezetőség is belebukott két év sikertelenségébe.
Azért legalább minimálisan lássuk be, hogy vannak neki is érdemei és ne csak kritizáljunk.
Nem hihetjük azt sem, hogy mindent tudunk, valaki nagyon jól írta előttem - talán Miki (ha nem akkor bocs) - mi azt látjuk ami a pályán megy, semmi mást nem tudunk. És tudatlanul ítélkezni mások fölött szerintem nem szabad.

Én sem fogok örülni, ha Toure eligazol, nagyon nem de nem varrom Pep nyakába mert honnan tudhatnám, hogy ez miatta van. Eto'o Ibra csere hátterében is rengeteg dolog húzódhatott meg, olyan dolgok amikről nem, hogy nem tudunk, személy szerint nem is akarok tudni, mert akkor sok minden elvesztheti a varázsát. Lehetett gazdasági lépéstől elkezdve öltözői problémáig bármi. Hogy hihetjük azt, hogy egy szakember ne lássa azt amit mi, ennyire nem lehetünk önteltek.
Más irányból megközelítve az egész világ más volna, ha ítéleteket olyan emberek mondanának akik értenek hozzá. Véleményt formálni lehet, az más dolog de különbség van a kettő között.

U.I. Elnézést a hosszú hozzászólásért és kérlek, hogy aki ésszerű véleményt, kritikát formált meg, ne vegye magára, nem mindenkinek szólt.
madmushroom
Capitá del Barça

2010.05.19. 16:56:24

Félreértés ne essék, nem gyűlölködöm én, csak értetlenül állok a dolgok előtt, nincs normális magyarázat. A Tixi nyilatkozat meg ocsmány, bárhogy is nézzük. Nálam ez ütötte ki a biztosítékot. Ha ismernél akkor tudnád, hogy a millió kupánál nekem többet jelent az, hogy kreatív és szép focit látok ha leülök a kedvenc csapatom meccse elé. A többi számomra másodlagos, talán ezért is vagyok Barcelona szurkoló már 12 éve és lehet, hogy ezért kaptam még kisgyerek koromban Ronald Koeman-ról a becenevemet.
menczel
Entrenador del Barça

2010.05.19. 16:50:22

noname írta:Nagy az Isten állatkertje. Rekordpontszámmal, 99 ponttal nyertünk bajnokságot és BUsquets volt az elsőszámú vkp végig. Busquets igenis jól játszik, Yayat jobbanak tartom, ez igaz, de elismerem előbbit is. Nem szidom csak azért, mert az a módi, és hogy koptassam a billentyűzetet. Nem tudom, miért nem játszik Toure, de valami oka biztos van. Talán amikor több pénzt akart, nagyon követelőző volt és ezzel felhúzta a vezetőséget. Talán azért padozott állandóan, mert hisztizett h miért Sergio játszik. Ki tudhatja?!
Én egy dolgot tudok:
Bajnokok lettünk rekorpontszámmal!
BL-ben a legjobb 4 közé jutottunk és csak 2 elcsalt meccs miatt estünk ki
A kupából pedig egy olyan meccsen estünk ki, ahol kizárólag a szerencse döntött a jó formában játszó Sevilla javára.
Ha a fórum harmada nem pont a 6kupás szezon miatt csatlakozik, most nem lenne ennyi vita. Igenis jó szezont zártunk.

Ha már annyira véleményt kell írni, lehet kulturáltan. Nekem pl az a véleményem, hogy Busquets azért játszik, mert egyszerűen javít a csapat teljesítményén, ha nem egy "ismeretlen" játszik más játékosok mellett, hanem olyasvalaki, akit jól ismernek. Talán Xavi, Iniesta, Pique...jobban szeretnek a velük egy nyelvet beszélő Sergio mellett játszani, akit gyerekkoruk óta ismernek, mint Toure mellett. Ez is egy lehetőség. Ameddig az eredmények Pep-et igazolják, nem fgom szidni, nem tépem a szám feleslegesen. Ha Toure elmegy, hát elmegy. Etoo is elment és nélküle is lőttünk 98 gólt.
Még1x a végére: Én örülnék ha Toure maradna, de sose ok nélkül padozik vki. Annak idején Saviola is látszólag ok nélkül padozott, utána meg volt képe elmenni a Realhoz. Szerencsére ráfázott. Mi sose láthatjuk a lényeget.CSak annyit h valaki futkározik a gyepen.
Ember de jól beszélsz!
Két dolgot tennék hozzá. Ma felmerült bennem hogy ilyen szurkolóknak érdemes-e címeket hozni. Pár napja lettünk EURÓPA legjobban teljesítő klubcsapata, soha senki ennyi pontot nem szerzett, és tele van a fórum gyülölködéssel, megkérdőjelezéssel, kit kéne kinek a helyére igazolni szöveggel.

Másik pedig a Busi-Yaya témához, bár én is imádom a behemótot, de Messi az interjújában azt mondta: könnyű olyanok mellett játszani mint Xavi, Iniesta, SERGIO. Ha valakinek neki hihetünk.
madmushroom
Capitá del Barça

2010.05.19. 16:17:25

Igen, a Sevilla szerencsével vert ki minket a kupából, de mi van ha Pep nem küldi ki könnyelműen a pelyhes peckű csapatát a Spanyol szinten kiemelkedő Sevilla ellen ?
noname
Llegenda del Barça

2010.05.19. 16:14:08

Nagy az Isten állatkertje. Rekordpontszámmal, 99 ponttal nyertünk bajnokságot és BUsquets volt az elsőszámú vkp végig. Busquets igenis jól játszik, Yayat jobbanak tartom, ez igaz, de elismerem előbbit is. Nem szidom csak azért, mert az a módi, és hogy koptassam a billentyűzetet. Nem tudom, miért nem játszik Toure, de valami oka biztos van. Talán amikor több pénzt akart, nagyon követelőző volt és ezzel felhúzta a vezetőséget. Talán azért padozott állandóan, mert hisztizett h miért Sergio játszik. Ki tudhatja?!
Én egy dolgot tudok:
Bajnokok lettünk rekorpontszámmal!
BL-ben a legjobb 4 közé jutottunk és csak 2 elcsalt meccs miatt estünk ki
A kupából pedig egy olyan meccsen estünk ki, ahol kizárólag a szerencse döntött a jó formában játszó Sevilla javára.
Ha a fórum harmada nem pont a 6kupás szezon miatt csatlakozik, most nem lenne ennyi vita. Igenis jó szezont zártunk.

Ha már annyira véleményt kell írni, lehet kulturáltan. Nekem pl az a véleményem, hogy Busquets azért játszik, mert egyszerűen javít a csapat teljesítményén, ha nem egy "ismeretlen" játszik más játékosok mellett, hanem olyasvalaki, akit jól ismernek. Talán Xavi, Iniesta, Pique...jobban szeretnek a velük egy nyelvet beszélő Sergio mellett játszani, akit gyerekkoruk óta ismernek, mint Toure mellett. Ez is egy lehetőség. Ameddig az eredmények Pep-et igazolják, nem fgom szidni, nem tépem a szám feleslegesen. Ha Toure elmegy, hát elmegy. Etoo is elment és nélküle is lőttünk 98 gólt.
Még1x a végére: Én örülnék ha Toure maradna, de sose ok nélkül padozik vki. Annak idején Saviola is látszólag ok nélkül padozott, utána meg volt képe elmenni a Realhoz. Szerencsére ráfázott. Mi sose láthatjuk a lényeget.CSak annyit h valaki futkározik a gyepen.
A Fifa egy szégyen
madmushroom
Capitá del Barça

2010.05.19. 16:04:23

Napról napra egyre inkább úgy érzem, hogy rossz döntéseket hoz. Nem látom a döntései mögött a célt, nincs magyarázat. Yaya a legnagyobb dilemma a számomra, érthetetlen, hogy mi folyik a srác körül. A legszerényebb srác az egész keretből, még az ünneplés alkalmával is szűkszavú volt, tudta, hogy idén neki nagyon kevés érdeme van ebben a sikerben, kizártnak tartom, hogy személyes problémája lehet az elefántossal. Nem kapott túl sok lehetőséget de nem sírt, nem elégedetlenkedett a médiában, sőt a hűségéről tanúskodik az a nyilatkozata mely szerint Barcelonában szeretne maradni, jól érzi itt magát, imádja a csapatot és a várost. Nem érdemli meg ezt a bánásmódot, egyáltalán nem. Milyen kijelentés az, hogy törődjön bele a jelenlegi helyzetébe vagy menjen el? Ez most így, hogy ?Nem tudom hova tenni, ez mocskos munka.
"Több mint egy klub", ebben az esetben ebből a mottóból semmit sem érzékelek. Normális esetben egy normális edző vagy bárki azt mondja, hogy uraim, úgy érzem, hogy xy-al jobb a csapat, ezért őt játszattam többet, jobb formában volt, vagy, hogy Yaya formán kívül van(ez ugye nem igaz), de ez mi? Keita és Busquets helye a csapatban megkérdőjelezhetetlen? egy bomba formában lévő játékos nem szoríthatja ki őket? Mert kérem szépen kedves Pep, kedves Tixi, a minimum, hogy a mondókához hozzá kellett volna tenni, hogy van lehetősége az előrelépésre, vagy, hogy a csapatnál uralkodó helyzet egy egészséges versenyhelyzet a játékosok között ami csak a csapat érdekeit szolgálhatja. Ilyet kijelenteni...nem akartam hinni a szememnek komolyan mondom. Elöntött a csalódottság.

Ott vannak a menedzseri túlkapások. Csiga horribilis áron való megszerzése pl. Eto'o elküldése egy varázslatos szezon után, Ibra szintén horribilis áron való leigazolása. Konkrétan egy igazolása jött be, Piqué.

Imádom és szeretem azt, hogy a saját nevelésű játékosokat előtérbe helyezi, lehetőséget ad nekik de azért álljon már meg a menet. A világon a mi vezetőségünk tagjain kívül nincs olyan ember aki azt mondaná, hogy Busquets és Keita jobb mint Yaya. Nincs. Szerintem olyan edző sincs aki Yaya-t háttérbe helyezné az említett két játékos miatt. Ez abszurd és teljesen érthetetlen.

Nagyon régen voltam ilyen csalódott, az Inter elleni kiesés kutya pecke ehhez képest. Nagyot csalódtam csak az a baj igazán, hogy nem tudom, hogy kiben. Pep-ben? Tixi-ben? az egész vezetőségben? Nem tudom.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.05.19. 15:17:41

Az nem fér a fejembe,h ha már máshol nem tudsz belekötni, akkor jössz a pénzügyekkel. mintha az itt érintene bárkit is, Laportáék nem hülyék, ha emiatt ismét ne adj Isten adósságba verték volna magukat, nem ezt a megoldást választják.

leírtam kismilliószor, nem tudhatod mi volt a háttérben, szerintem Pep nem véletlenül akart megválni a makulátlan Eto'odtól. megvált, következő évben is nyertünk valamit.

felesleges feltételes módban írni,h ha itt van akkor is,mert nincs itt,és ennyi.

Pepnek elismerem a hibáit,mert vannak. ettől függetlenül Te pl BlaugranaGroc meg fogod találni a jövőben is bármivel.

az meg,h grat a csapatnak, de ez az edző topikja szöveg :lol: jah semmi köze ahhoz, h edzősége óta milyen statot produkál a csapat :roll:

zsulter!

én csupán a 100milkás megjegyzésére írtam amit, azt nem lehet csak kiesésként elkönyvelni, és ezzel az üzlettel együtt is, Pep bizonyított (vkinek CSAK egy bajnoki címmel) 09-10es idényben is.

szóval Ti nem szeretitek ha valakik védik, páran meg azt nem, hogy bármi áron találtok (valamikor pénzügyi, vagy egyéb) dolgokat, csak,h negatívat írhassatok, amikor elvégre épp a bajnoki címet ünnepeli a csapat. amiben Pep Guardiola is bőven kivette a részét!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
zsulter
Jugador del Barça

2010.05.19. 15:11:35

Na megint jönnek a hülyeségek, hogy Pep-et nem lehet kritizálni, pláne ilyenkor és rekorddöntögető stb....ezek a megnyilvánulások legalább annyira elvakultak, mint hogy Pep alkalmatlan....
Szeretem mikor a Pep-fanok beírják valamely bírálatra, hogy "dehát 6 kupát nyert egy évben, ő biztosan tudja, hamár...", amikor meg véletlenül igaza van az illetőnek, akkor meg azt válaszolják, hogy "dehát a 6 kupa az egyszeri volt és megismételhetetlen, abból nem szabad kiindulni stb."

Ennek a világon semmi értelme...Pep is egy ember, ráadásul még kezdő a szakmájában, úgyhogy rengeteg hibát követ el, a bírálatok java része igencsak jogos...Rengetegszer bebizonyította, hogy nem tévedhetetlen, sőt...az hogy ki mikor miért bírálja szerintem magánügy, a fórum azért van, hogy leírja a véleményét (persze nem ártana megindokolnia)...

Itt az a legnagyobb baj, hogy a vezetőségben is úgy tekintenek Pepre, mint egy szent tehénre, pedig nem kellene....mindezt a 6 kupa miatt...amiből mint tudjuk nem szabad kiindulni :lol:

A személyi döntéseket ezen kívül továbbra is ő hozza, ami rendben is van, mert ő az edző, ő tudja kivel akar együtt dolgozni...de azért engedtessék meg, hogy bíráljuk, ha nem tetszik, pláne egy fórumon...

Én például kétkedve fogadtam őt, az első évében a triplázás után teljesen meggyőzött, aztán idén kibújt a szög a zsákból...Nekem az Eto-Ibra ügy, a kivételezések (busi-yaya, Henry-bojan mellőzése sokáig) az elbaltázott igazolások (Ibra, Csiga, Hleb, Herique, Keirison) nyilvánvalóvá tették, hogy messze nem tart ott, mint amit legtöbben gondolnak róla itt a fórumon....

Személy szerint én már nem kedvelem őt, nem szimpatikus a döntései miatt, mert teljesen máshogy gondolkodom a játékosok (eto'o, touré, busi, Ibra, csiga, keita stb) csapatban betöltött szerepéről, és a futballról általában mint ő....Nekem például mindig is többet fog érni a Rijkaard-dal megnyert BL és bajnoki címek, mint a triplázás és a 6 kupa, mert számomra az egy jól felépített munka gyümölcse volt, egy olyan folyamat, amely minden szegmensével tudtam azonosulni....Pep döntéseivel nincs így, nekem úgy tűnik sokszor személyeskedő döntéseket hoz, ahol a saját viszonya a dolgokhoz, fontosabb, mint a csapat...nem beszélve arról, hogy ezeket a dolgokat hogyan, mi módon intézi... és nyilván vannak még ezzel egy páran akik így gondolják...De ettől függetlenül ők is elfogadják Pepet, mint ahogyan én is, csak más is szemet szúr és ennek hangot is adnak.

Lényeg annyi lenne, hogy az ő véleményüket- benne a sajátoméval- is el kell fogadni, nem pedig lehurrogni ráadásul hülyeségekkel....Fel kellene fogni, hogy nincs egyetemes igazság, cáfolni pedig érvekkel kell...Miért ne lehetne bírálni???
Kép
Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2010.05.19. 15:09:51

ozsimiki írta:Hát apám, a kamerunid nélkül rekordokat döntögetve megnyertük a bajnokságot. Peppel. Bírom az ilyeneket, akik még ilyenkor is kritizálnak.

Neked hol fáj az,hogy mennyi lé fogyott el Zlatan miatt? (teszem hozzá, ne csak kiesésként fogd fel, mert bőven bevételeket is hozott, reklámok,mezeladás, stb.)

jah és a kameruni nem volt fafejű? majd biztos az edzőnek kell meghunyászkodnia pár játékos kedvéért.
Érdekes, hogy a szememre veted a kritikát és azt az embert véded, aki a semmiből jött és elakarta zavarni a makulátlan teljesítményt nyújtó játékosunkat, majd a következő szezonban 30+ rúgott gól és fantasztikus teljesítmény után el is távolította a csapattól.
szóval érted? na, kicsit vicces

Ne pöfögjél rám, hanem írj valami értelmeset, cáfold meg amit írtam!

Az, hogy megnyertünk pontrekorddal a bajnokságot még nem jelenti azt, hogy Eto'o-val ne sikerült volna ugyanez.
Elment egy játékos és 1 szezon múlva 100m-t elköltve jött egy szinte teljesen ugyanolyan, aki totál ua. és még csak nem is fiatalabb számottevően.
Ha erről nem lehet szót ejteni egy fórumon, akkor miről?
Kezd röhejessé válni az egész fórum. Amint valaki kritizálni mer vagy más véleményen van, mint a többség egyből kapja az áldást.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
menczel
Entrenador del Barça

2010.05.19. 14:19:21

Azoknak akik az elmúlt két év után is szemére vetnek hülyeségeket:

-121 meccs 87 győzelem 72% győzelmi ráta
-azt mondta a tavalyi szezont nem lehet felülmulni. Hát dehogynem 08/09-es 62/42győzelem 68%, 09/10-es 59/45győzelem 76%
-121 meccs 296 lőtt gól! és csak 94 kapott

-Gőllövök: Messi tavaly 38 most 47 tehát 85
36 gól: Eto’o
30 Henry
23 Pedro
22 Bojan
21 Ibrahimovic
17 Xavi
12 Keita
9 Alves
7 Piqué
6 Iniesta
4 Gudjohnsen, Busquets, Márquez andTouré
2 Puyol and Jeffren
1 Sylvinho and Thiago
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.05.19. 14:15:07

BlauGranaGroc írta:Hát apám, spórolhattál volna 100m-át a klubnak, ha nem vagy ilyen fafejű és hajlandó vagy kijönni a kamerunival. :x
Hát apám, a kamerunid nélkül rekordokat döntögetve megnyertük a bajnokságot. Peppel. Bírom az ilyeneket, akik még ilyenkor is kritizálnak.

Neked hol fáj az,hogy mennyi lé fogyott el Zlatan miatt? (teszem hozzá, ne csak kiesésként fogd fel, mert bőven bevételeket is hozott, reklámok,mezeladás, stb.)

jah és a kameruni nem volt fafejű? majd biztos az edzőnek kell meghunyászkodnia pár játékos kedvéért.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
szajko
Director del Fútbol

2010.05.19. 14:07:14

Jó választás volt ez az zene. 1,5 éve az egyik kedvencem. És ezzel a videóval meg fantasztikus. :)
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2010.05.19. 14:03:29

Hát apám, spórolhattál volna 100m-át a klubnak, ha nem vagy ilyen fafejű és hajlandó vagy kijönni a kamerunival. :x
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
barca99
Llegenda del Barça

2010.05.18. 10:22:16

Bogika87 írta:Pep új motivációs videója 8) 8)
http://www.youtube.com/watch?v=orlM5mnfTY4
Na Coldplay lecserélve...itt az új kedvenc THE KILLERS :D :D
Amúgy az egyik ünneplős vidin látszik is ahogy énekli a refrént :D :D
Nem kicsit deja vu... :shock:
Múlthéten hallgattam ezt a számot, akkor kérdezték tőlem, hogy nem Barca videót nézek-e. Nem értettem, de azt mondták ez olyan guardiolás, barca-videós zenének tűnik. :D

Ezek szerint tényleg van benne valami. :) Mellesleg tényleg nagyon jól sikerült.

A szavazással kapcsolatban meg az első hármat számomra össze kellene vonni. Szerintem nála nem lehetne jobb edzőt találni a Barca számára, mert a két stílus találkozik. Emellett van még mit tanulnia, mert mindig van mit tanulni, viszont az is igaz, hogy nem egyszer nyert nagy taktikai csatákat is, tehát szakmailag is magas szinten van.
Guardiola
Capitá del Barça

2010.05.18. 08:36:04

madmushroom írta:...
Persze, hogy hibázik ős is, ez nem lehet kérdés, mindenki hibázik. De amit két év alatt elért a csapattal, az már szinte csodaszámba megy, persze hihetetlenül jó a csapat de volt máskor is hihetlenűl jó csapat, Barcelonában és máshol is, mégsem érte el egyik sem azt mint a Pep Team. Nyilván nem csak szerencse kérdése volt...
Mint edző még tényleg tapasztalatlan de 13 éves korától itt van, annyira benne van ebben a világban, hogy megkockáztatom jelenleg a legmegfelelőbb szakember a Barca kispadjára.
Viszont azt nem érzem fernek ha hibázik is, hogy sokkal több kritikát kap mint dicséretet, valahogy nincs egyensúlyban a teljesítménnyel. Nem beszélve arról, hogy a kritikák egy része megalapozatlan (hogy ne azt írjam, hogy hülyeség és hozzá nem értés. ezt most nem a te kritikáidra értettem bár a taktikai repertoárja nem szegényes)
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.05.18. 01:08:47

Szenzációs ez a videó!
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Válasz küldése