Na megint jönnek a hülyeségek, hogy Pep-et nem lehet kritizálni, pláne ilyenkor és rekorddöntögető stb....ezek a megnyilvánulások legalább annyira elvakultak, mint hogy Pep alkalmatlan....
Szeretem mikor a Pep-fanok beírják valamely bírálatra, hogy "dehát 6 kupát nyert egy évben, ő biztosan tudja, hamár...", amikor meg véletlenül igaza van az illetőnek, akkor meg azt válaszolják, hogy "dehát a 6 kupa az egyszeri volt és megismételhetetlen, abból nem szabad kiindulni stb."
Ennek a világon semmi értelme...Pep is egy ember, ráadásul még kezdő a szakmájában, úgyhogy rengeteg hibát követ el, a bírálatok java része igencsak jogos...Rengetegszer bebizonyította, hogy nem tévedhetetlen, sőt...az hogy ki mikor miért bírálja szerintem magánügy, a fórum azért van, hogy leírja a véleményét (persze nem ártana megindokolnia)...
Itt az a legnagyobb baj, hogy a vezetőségben is úgy tekintenek Pepre, mint egy szent tehénre, pedig nem kellene....mindezt a 6 kupa miatt...amiből mint tudjuk nem szabad kiindulni
A személyi döntéseket ezen kívül továbbra is ő hozza, ami rendben is van, mert ő az edző, ő tudja kivel akar együtt dolgozni...de azért engedtessék meg, hogy bíráljuk, ha nem tetszik, pláne egy fórumon...
Én például kétkedve fogadtam őt, az első évében a triplázás után teljesen meggyőzött, aztán idén kibújt a szög a zsákból...Nekem az Eto-Ibra ügy, a kivételezések (busi-yaya, Henry-bojan mellőzése sokáig) az elbaltázott igazolások (Ibra, Csiga, Hleb, Herique, Keirison) nyilvánvalóvá tették, hogy messze nem tart ott, mint amit legtöbben gondolnak róla itt a fórumon....
Személy szerint én már nem kedvelem őt, nem szimpatikus a döntései miatt, mert teljesen máshogy gondolkodom a játékosok (eto'o, touré, busi, Ibra, csiga, keita stb) csapatban betöltött szerepéről, és a futballról általában mint ő....Nekem például mindig is többet fog érni a Rijkaard-dal megnyert BL és bajnoki címek, mint a triplázás és a 6 kupa, mert számomra az egy jól felépített munka gyümölcse volt, egy olyan folyamat, amely minden szegmensével tudtam azonosulni....Pep döntéseivel nincs így, nekem úgy tűnik sokszor személyeskedő döntéseket hoz, ahol a saját viszonya a dolgokhoz, fontosabb, mint a csapat...nem beszélve arról, hogy ezeket a dolgokat hogyan, mi módon intézi... és nyilván vannak még ezzel egy páran akik így gondolják...De ettől függetlenül ők is elfogadják Pepet, mint ahogyan én is, csak más is szemet szúr és ennek hangot is adnak.
Lényeg annyi lenne, hogy az ő véleményüket- benne a sajátoméval- is el kell fogadni, nem pedig lehurrogni ráadásul hülyeségekkel....Fel kellene fogni, hogy nincs egyetemes igazság, cáfolni pedig érvekkel kell...Miért ne lehetne bírálni???