A meccsek közben sokszor ilyen felállással játszunk most is, Busi hátrébb lép, Alves meg Alba pedig feljebb. Úgyhogy ha belegondolunk nem lenne ez olyan új taktika..Capon írta:Szerintem életképes lehet a 3-4-3as felállás is, persze csak bizonyos meccseken.
Bocsi, hogy így beleszerkesztve kiemelek egy mondatot, de ezt nem értem.. Rafinha játszhatna nálad, de Rakitic nem? A horvát bőven többet tett le eddig az asztalra, a tiszta lapot legalább megérdemelné szerintem - főleg így látatlanba. Szegény srácot úgy leírod mindig, pedig még nem is láttuk, hogy mire képes nálunk.crixus írta:Rakitic-et, pedig nem baj, ha hanyagoljuk az öreg miatt.
Xavival nem lennénk sokkal előrébb szerintem ha játszana, mert úgy rohannak át rajta, mint kés a vajon. Még te is azt mondtad nyár elején, hogy egy hajtósabb, lelkesebb középpályás kéne Xavi és Cesc helyett, jött egy ilyen most, erre totál leírod folyton.. Persze nem mondom, hogy klasszis lesz, de simán benne van, hogy egy teljesen korrekt szezont lehoz. És a "segítségével" még Ini mezőnymunkája is csökkenhet majd, így jobban koncentrálhat előre, amivel lehet, hogy többre megyünk, mintha együtt játszana Xavival.. Örülnék, ha nem maradna az öreg, mert az a 3 meccsenkénti 1-2 zseniális kiugratása nem ellensúlyozza a védekezésben mutatott gyenge teljesítményét - igen, tudom, fut 11km-t meccsenként, de attól még nem védekezik jól..
Az amúgy lehet, hogy tényleg az Ini-Masch-Busi kp lenne a legerősebb, szerintem fognak is így játszani a srácok, de tényleg nem értem, hogy miért írod le ennyire már most a horvátot.. Főleg úgy, hogy Vermaelennek meg pl örülnél, aki alig játszott valamit a szezonban, mert kiszorította egy Mertesacker..