Az említett játékosok jóval többe kerültek volna, mint 15-20 millió, spursről nem kell szerintem elmondanom, hogy milyen pénzekért engedték el az utóbbi időben a játékosaikat, és Eriksen sem lett volna kivétel hiszen 22 éves, ígéretes első szezonon van túl, de látszik, hogy van hova, és TUD hova fejlődni, de még évek vannak hátra a szerződéséből, esélytelen lett volna olcsón hozzájutni. De Bruyne is fiatal, ígéretes játékos, akinek még évek vannak a szerződéséből szintén, nem is hozott rossz statisztikát régebben se, és túl van az ismerkedő szezonján, ami fontos a folyamatosan épülő csapata esetén. Nem lehetett tudni, hogy beválik-e Rakitic, de előző szezonban húzó embere volt a mi ligánkban szereplő nem rossz csapatnál, ennyi pénzért jó vétel volt mindenképpen, de egyedül nem megoldás a középpályánk rendbehozatalára.Nervo írta:Mint mondtam nem tartom őket jelenleg Ini vagy Xavi szintű játékosoknak, de amit Rakitic vagy Sr tud azt ők is tudnánk, sőt szerintem jobbak lennének.Chino írta: Ki mondta, hogy Sr-és Rafinha a válasz? Alapból nem is a kiegészítőkről volt szó az általad említett 15-25 milliós középpályásoknál. Hanem szerinted ennyiből meg lett volna oldva a kp. most azt mondod, hogy egy jó kiegészítő, korábban meg hogy vele tökéletesen meg lett volna oldva ez a csapatrész.( És igen kedves roby122 nem kiegészítő emberről volt szó.) A kettő nem ugyanaz. Szóval ne ferdítsd a dolgokat össze-vissza. Sergi Robertokról pláne nem írtam.
Nem tudom amúgy mit vettél be de szállj le róla. Ki mondott olyanokat, hogy Mou, Klopp, Ancelotti stb. nem Barca-szintű edző? Ne adj a számba olyat amit nem mondtam, semmi hasonló nem történt.
.Nem mondtam azt egy szóval sem hogy azonnal kezdő játékosok lehetnének, de valljuk be hogy a jelenlegi középályánkon még ők is lehet hogy többet tudnának lendíteni. Xavi helyét egy kis idő után szerintem Eriksen is átvehetné hogyha esetleg ide igazolna, mert nagyon jó képességű játékosnak tartom a dánt és nagyon nagy passz mester. De szerintem neked ezt hiába magyarázzom, te úgyis azt látod amit te akarsz. És igenis fogalmaztál meg kloppal kapcsolatban is nem barca szintű mondatokat, mi szerint hogy ő csak a kontra játékot tudja. Klopp is csak a jelenlegi csapatánál (Nem az ideire gondolok) tudott sikeres lenni, itt nálunk nem tudna ő sem kibontakozni.
Gondolom hogy ez nálad nem azt jelenti hogy barca szintű. A személyeskedést mindig te kezded másokkal szemben, hiszen nem vagy képes mások véleményét megemészteni ezért rögtön támadod le az adott személyt akivel valamilyen nem egyetértésben állsz.
Off: csak azért írtam ide, mert bántóan személyeskedésbe mentél át, ez a fórum arra való, hogy megvitassuk a csapattal kapcsolatos híreket, véleményeket ütköztessünk, de te átléptél egy vonalat.