mess2009 írta:MessiCesc írta:Lehet hülyeséget mondok, de olyat nem lehet kialkudni, hogy mondjuk most 15 millió és jövőre +25 ha.... és itt megadunk valami biztosan bekövetkező feltételt, pl. játszik 10 meccset. Így kijátsszuk a fifa összes szabályát, és a Fio is megkapja 40-t.
Bár ha ilyet lehet is, a mi töketlen vezetőségünktől nem várhatunk efféle húzást...
..párszor már leírtam: Zubiék nem (lehetnek) ennyire szimplán hülyék, hogy néhány átlátszó trükköt ne tudnának ki izzadni! - még akár olyat is ami beválik -,konkrétan ez az ügy azzal lett elcseszve, hogy Alves kezében olyan szerződés van amivel x millió euróért végig gurigázhatja a szezont és jövőre ingyen lelép!! ezt előre látni... hát bizony magasabb IQ kellett volna!
Biztos, hogy ki lehet játszani valamilyen úton-módon. Olyan szakemberek vannak ott, akiket nem ejtettek a fejük lágyára. Nem hiszem, hogy ez lenne itt a legnagyobb akadály. Nem tudom pontosan mennyi pénzünk van még igazolásra, de ha nagyon akarnának biztosan találnának rá módot.
Az is kérdéses, hogy például Vaermaelent is mennyiért számolják be, mert ugye ott vannak a változók, Mathieu-ért is 10-et fizettünk, a maradék később megy. (bár ezt gondolom 20-nak számít) Itt is adogathatjuk össze, hogy Suarez 81, Rakitic 20 stb., de ez sem ennyire sima. Az pedig, hogy a sajtó felé azt kommunikálták, hogy xy összeg van átigazolásokra még nem biztos, hogy annyi. Egyik klub sem teregetné csak így ki, csak magukat hoznák rosszabb helyzetbe.
Szerintem a fizetést nem bírná már ki a klub, mert a kolumbiainak is adnának vagy 5-6-ot. Ebben az esetben viszont ott lehetne hagyni a Fio-nál, úgy hogy a fizetését az olaszok állnák. Így talán még kevesebb is lenne az a 40.
Szóval elég összetettnek érzem ezt a problémát.