A KH poszthoz annyit, hogy Hummels mégsem megy a MU-hoz , mert Klopp nevetségesnek találta, amikor ezt megkérdezték tőle és azt mondta, hogy idén biztosan nem megy sehova senki a csapatából. A másik emberke, akit a VB alatt szóba hoztak velünk az Rojo volt és neki a kivásárlási ára 7,5 millió euró. Ráadásul itt van Messi, szóval ha rajta mólik szerintem ide jönne, mert a kezdőbe bekerülni sem lehetetlen. Az eredeti posztja még KH is...és a szélen is brutálisan tud harcolni, mint láttuk a VB-n. Róla semmit nem látok mostanában. Annyit, hogy ha van róla egy cikk akkor ottvagyunk az esélyesek közt, de semmi más...Tuti megszerzi a Roma, mert ők ütnek nyélbe ilyen jó transzfereket mostanában. Mathieu hiába szállt fel arra a nyomorék gépre, mert még mindig cikkeznek róla.. Nekem nincs bajom vele, csak ne vele cicózzunk már. Vegyük meg ha kell és kész. Majd eldül, hogy jó lesz vagy nem. Akire nagyon rá kéne menni az Benatia. El kell adnia a Romának és a City meg a PSG kilőve, mert ők csak 60 milliót költhettek a nyáron az UEFA-s büntetés miatt és elvileg ez már megtörtént, még Mangala ügye kérdéses, de az is 99%, hogy City. Tehát csak a Bayern az ellenfelünk a leigazolásában...Ja és a Bayernre is rászállt az UEFA, tehát nekik se célszerű idén annyit költeni! Le kéne csapni..Lehet, hogy van oka amiért nem akarunk vagy nem tudunk, de én nem tudok róla. Akárkit igazolunk tőlem megkapja a bizalmat.
nem tudom mi az aktuális Xavival, de én délben olvastam a sporton, hogy marad februárig, amíg nem kezdődik az MLS és utána Rafinha kapja meg a helyét, aki alapvetően elől játszott volna és így előre jön Cuadrado. Ezt is ott olvastam! Elvileg bónuszokkal együtt 35M-ért jönne..Én örülnék neki, de remélem nem lesz ebből baj, mert kezdünk sokat költeni. Bravo is felesleges azt kell, hogy mondjam..főleg 12ért, de tény, hogy kiváló kapus. Viszont pazarlás, főleg annak tudatában, hogy Masip jelenleg a virtuális kezdőnk Enrique szerint, amit tudom, hogy nem gondolt komolyan.. Szerintem jó lesz ez. Csak tényleg figyeljenek oda az UEFA és FIFA szabályaira, mert szívni fogunk ha eltiltanak minket megint, bár Bartomeu mindent kimagyaráz.