Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ter Stegen eleve jobb mint Bravo, Benatia oké, Piquét mondjuk gatyába kéne húzni, Danilo helyett meg mérföldekkel jobb Cuadrado még úgyis, h nem jobb védő hanem jobb kp...Subinho írta: Azért kevés ettől erősebb 11 lenne ezzel Európában, mint ez:
Bravo - Danilo,Benatia,Piqué,Alba - Masch,Rakitic,Iniesta - Messi,Neymar - Suarez
Szerintem egyértelmű hogy vagy Messi lesz középen vagy Suarez!Én sokakkal ellentétbe nem vagyok abba biztos hogy Suarez nem fog e szélen játszani főleg ha Messi termelni fogja a gólokat középengerus993 írta:Én azt nem tudom, hogyha LE 9esse akar játszani és az nyilvánvalóan Suárez, hogyha valamikor pihentetni szeretnénk, vagy kisebb sérülése lesz akkor ki fogja őt helyettesíteni? Munír, vagy Pedrot berakjuk középre?(ami szerintem neki lehet feküdne, mert szélen katasztrófák a visszapassziai) Még azt tudom elképzelni, hogyha Suárezzel lenne valami akkor szerkezetet váltunk. Egy Larson féle cserecsatárt nagyon elnéznék, bár Munirból nagyon gyilkos befejező csatár lehet
Nem, nem nagy sztár Benatia, de ha láttál Roma meccset, látható, nagyon jól helyezkedik, nagyon pontos, mindig ott van ahol kell, remekül fejel,nagyon jól takarít. Vermalentöl biztos jobb....visca el barca írta:tőled is megkérdezem, mitől akkora sztár benatia, meg danilo?Subinho írta:Azért kevés ettől erősebb 11 lenne ezzel Európában, mint ez:
Bravo - Danilo,Benatia,Piqué,Alba - Masch,Rakitic,Iniesta - Messi,Neymar - Suarez
Respect!Xavi001 írta:Én voltam :v És mindenki kinevetetthank1ee írta:Kicsi off, Depay vonatkozásában:
Melyik fórumtárs vetette fel anno, hogy ideigazoljon Memphis? Az ominózus esetre gondolok.![]()
Talán ettől!visca el barca írta:mitől akkora sztár benatia, meg danilo?
tőled is megkérdezem, mitől akkora sztár benatia, meg danilo?Subinho írta:Azért kevés ettől erősebb 11 lenne ezzel Európában, mint ez:
Hát ez szuper... Mi vettük Matyiőt 20-ért, Vermát meg 15+bónuszért. A BM meg Benatiát 26+bónuszért??? Ez szinte hihetetlen!!! Egyrészről jár a taps (az igazi) a BM vezetőinek, másrészről meg jár Zubiéknak is a töketlenségükért! Nekünk sikerült 35 millióért venni egy 31 éves ideiglenes megoldást és egy sérülékeny cserevédőt, akik mellett így Bartra alig fog játszani...Feast4 írta:Na erre mondom, hogy átigazolási politika: http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... os-2359831" target="_blank
http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... os-2359493" target="_blank
Melyik Suarezre gondolsz?messideco írta:Szerintem még várható mozgolódás. Egyrészt távozik Suarez, plusz Zubi még mindig azt mondja, hogy figyelik a piacot, remélem mozdítanak is valamit. Egy elől bevethető Jolly Jokert elfogadnék (Depay)
Ennyit mondok: 26+4 millióért elvitték Benatiát. Majdnem 61 millió.
Ez nekünk csak jó, könnyebben utáljuk őketVaratrix írta:
Továbbá csökken azon Real Madrid játékosok száma akit nem rühellek. (jelen esetben talán szerettem is.)
az ő idejében sokkal több homály igazolás volt mint most, csak a kutyát nem érdekelte, mert aranygeneráció csúcson volt.Feast4 írta:Csihrinszkij senki nem tudja miért ragaszkodott hozzá annyira, de neki kellett
Varatrix írta:Amúgy csak szerintem mozog nagyon rossz vonalon Pep? Nem értem miért akar Münchenbe latin focit. Azért az tudni kell hogy jó néhány Bayern szurkolónak már Thiago leigazolása is rosszul esett, és mondták hogy figyeld meg jönnek a spanyol invázió.Feast4 írta:Utálom a Bayern-t de nekünk miért nem lehet ilyen vezetőségünk? Eleve ez , hogy ők az egyetlen klubb akik évtizedek óta minden évet nyereséggel zárnak. És látjuk Pep kinyitja a száját valakire odaadják érte a pénzt!
Amúgy csak szerintem mozog nagyon rossz vonalon Pep? Nem értem miért akar Münchenbe latin focit. Azért az tudni kell hogy jó néhány Bayern szurkolónak már Thiago leigazolása is rosszul esett, és mondták hogy figyeld meg jönnek a spanyol invázió.Feast4 írta:Utálom a Bayern-t de nekünk miért nem lehet ilyen vezetőségünk? Eleve ez , hogy ők az egyetlen klubb akik évtizedek óta minden évet nyereséggel zárnak. És látjuk Pep kinyitja a száját valakire odaadják érte a pénzt!
Nyilvánvalóan nem lehet azt mondani ennyi idő után, hogy öröm és boldogság lesz az egész év, de én egyelőre bizakodó, ugyanakkor óvatos vagyok.crixus írta: Rakitic-Cesc/Xavi vonalon nagyjából egyetértünk. Más kérdés, hogy én a Busquets-Rakitic kettőst még mindig kevésnek tartom ami a középpályás szűrést illeti. Egyikük sem az a kimondott vkp, és nem vagyok benne biztos, hogy majd az erősebb csapatok ezt nem fogják kihasználni. Példákat már soroltam bőven, de a spanyol válogatott sem bírta a Xabi Alonso-Busquets kettőssel, ahogy a horvátok sem a Rakitic-Modric kettőssel. Mindkét csapatból, ahogy a tavalyi Bayern-ből is hiányzott az az ember, aki már a középpályán leütközi az ellenfelet, aki megakasztaná az ellenfél támadásait. Martinez ilyen lett volna, de a sorsdöntő meccseken nem játszott. Ahhoz a taktikához, amit mi játszunk vagy amit a Bayern, pedig elengedhetetlen egy ilyen ember, mert egy ilyen nélkül könnyen lekontrázható lesz a csapat. Hiába támadunk le, ha az ellenfél a széleken meg tud szökni és egy hosszú passzal labdaszerzés után rögtön meg is találják. Az ellenfelek ellenünk nem rövid passzos játékkal juttatják előre a labdákat. Ez változott a Pep-éra eleje óta. A nagyobb csapatok is rendre "feladják" a játékukat és kiscsapatként játszanak ellenünk, mert ez vezet eredményre. Én ezért szeretném Masch-ot a kezdőben látni vkp. poszton. Az, hogy Rakitic vagy Busquets játsszon-e mellette az más kérdés, valahol nekem mindegy. Busquets-et jobbnak tartom, de a mentalitásával, koncentrációjával voltak/vannak gondok.
Én egyelőre nem dőlök be a jó kezdésnek. Tavaly is jól kezdtük a szezont, sokan ugyanezeket a pozitívumokat emlegették, mint most: letámadások visszatértek, stabilabbak vagyunk ,stb. Mégsem lett jó vége.
Suárez nem lenne elég jó a szélen. Jó-jó, lőne egy-két gólt, de pocsékolás lenne őt (is) kiszorítani Messi miatt, aki ha ennyire motivált, akkor jobb lesz az eredeti pozíciójában.
A védelemmel kapcsolatban egyetértünk és nyilván nem tragédia ha egy nyarunk kimarad, de a csapat fejlődését azért megakaszthatja.