2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ő a sportigazgatónk!Gali írta: "Egyértelmű leszek: Pedro mozdíthatatlan...nincs szükségünk további játékosokat igazolni a középpályára."
Erre mit lehet mondani. Komolyan mondom Stevie Wonder jobb lenne sportigazgatónak.
Két év van köztük kb. Mangala folyamatosan játékban van, fejjel szinte verhetetlen és már a kora ellenére elképesztő tapasztalata van.Marquinhos nagyon jó, de még mindig csak ígéret, fele annyit sem játszik, másrészt 5 millió? TS-nél is úgyanez volt. És Ő Most a PSG védője nekünk meg egy épkézláb védőnk sincs. Így múlik el a világ dicsősége.kristop írta:öt millió euró nem aprópénz amúgy, főleg úgy hogy a brazil jobb és fiatalabbFeast4 írta:40-nél járunk Marquinhos-nál és nem adják de Mangala 45-ért szóba sem került még
Nem lenne ő rossz játékos. De nem hiszem, hogy témán lenne.fanbarca írta:Én is ezen gondolkodtam, nagyon tetszik a srác játéka, de nem érzek reális esélyt az érkezésére.Bob_Marley írta:Ez a Rojo gyerek nagyon ügyes kis játékos, univerzális nagyon sokat fut jó megoldásai vannak. Anno felmerült a neve, 5-10 millióért ajándék lenne. Vége a VB-nek úgyis beindul a tárgyalássorozat, akkor majd remélem szóba kerül az argentin srác. Egyedüli játékosuk, aki konstans jó teljesítményt hoz.
Én is ezen gondolkodtam, nagyon tetszik a srác játéka, de nem érzek reális esélyt az érkezésére.Bob_Marley írta:Ez a Rojo gyerek nagyon ügyes kis játékos, univerzális nagyon sokat fut jó megoldásai vannak. Anno felmerült a neve, 5-10 millióért ajándék lenne. Vége a VB-nek úgyis beindul a tárgyalássorozat, akkor majd remélem szóba kerül az argentin srác. Egyedüli játékosuk, aki konstans jó teljesítményt hoz.
Igen, úgy már egész jók lennénk elől meg középen, de a védelmünk még mindig bitangpusztulatosan fostos lenne.palesz77 írta:Megkezdődtek a tárgyalások a Poollal Suárezről. Egyelőre nagy a különbség, a Pool 80-at kér, mi max 60-at adnánk. E mellé érdekesség, hogy a Pool csak pénzt akar, nem kell nekik se Sánchez, se más.
Eto'o meg ingyen igazolható, el kéne hozni, hogy legyen cserecsatár is Suárez mögött, azokra a meccsekre, amikor pihentetni kell az uruguayit..Mellé jöhetne Yaya is, visszaköszönne a 08/09-es csapat.
Pedig az a 4-2-3-1 halálra ítélt felállás. Bár az eszes vezetőinkből és LE-ből kinézném.Messithebest írta:Suarez biztos hogy nem fog kimenni jobbra, és Messi sem valószínű.barca0000 írta:Én nem tudom miért gondolják itt sokan hogy 4-2-3-1 lesz a jövő évi felállás tuti hogy marad a 4-3-3.Főleg úgy hogy elmegy Sanchez és jön Suarez akkor 1 Neymar-Messi-Suarez csatársor lesz nem kel még föltolni Init is akkor ki lenne középen Busquets meg Rakitic mert az igen csak gyenge.Rakitic most attól hogy itt van már egyből barca szint lenne mert szerintem nagon nem az jó-jó de nem egy klasszis abba se vagyok biztos hogy Rafinha nem fog e többet játszani nála.
Suarez biztos hogy nem fog kimenni jobbra, és Messi sem valószínű.barca0000 írta:Én nem tudom miért gondolják itt sokan hogy 4-2-3-1 lesz a jövő évi felállás tuti hogy marad a 4-3-3.Főleg úgy hogy elmegy Sanchez és jön Suarez akkor 1 Neymar-Messi-Suarez csatársor lesz nem kel még föltolni Init is akkor ki lenne középen Busquets meg Rakitic mert az igen csak gyenge.Rakitic most attól hogy itt van már egyből barca szint lenne mert szerintem nagon nem az jó-jó de nem egy klasszis abba se vagyok biztos hogy Rafinha nem fog e többet játszani nála.
Igen felállhatna, de azt is vegyük észre, hogy ebben a taktikában nem Messi kapná a zsíros falatokat, ezért nagyon kérdéses az ő véleménye is, hogy ezt hogyan viselné el.ZBarca írta: Jövőre így is felállhatna a támadó trió:
------------Messi------------
------Suarez----Neymar----
Ami még tetszett, hogy Sturridge-el remekül játszanak össze, tehát szerintem Ney góllövésével sem lennének gondok. Messi pedig ott lehetne középen, nem lenne semmi gond.
Ezt szajkózom én is, úgy látom nem vagyok vele egyedül. Annyira kézen fekvő lenne ez az ügylet, de nem és nem, Zubiék még keresnek, kutatnak aztán mindig kilyukadnak Matyiőnél. Ennyire azért nem kellene fiatalítani.Lionel85 írta:Ha már Tello menne a Portóba, akkor nem lehetne valahogy Mangalára rászállni? De ez csak akkor lenne jó, ha nem kölcsönbe menne Tello, hanem végleg. Odaadnánk Tellót+x millió eurót és jönne Mangala. De amekkora birka a vezetőség, erre nem gondolnak...
öt millió euró nem aprópénz amúgy, főleg úgy hogy a brazil jobb és fiatalabbFeast4 írta:40-nél járunk Marquinhos-nál és nem adják de Mangala 45-ért szóba sem került még
Nincs itt titokban üzletelés max Fontassal. És sjana lehetnek.diagonal írta:Sajnos lehetnek, az elmúlt másfél év legalábbis ezt bizonyította.visca el barca írta:reménykedik még abban h titokban üzletelnek vkivel, mert egy barcelonánál egyszerűen ennyire hülye emberek nem lehetnek
Mondjuk mi de látjuk mi van. Úgy emlékszem még az átigazolási időszak előtt de lehet korábban egy spanyol srác felvázolta a szóba jöhető neveket és érveket a nevek mellet egy hozzászólásban a Barca hivatalos Facebook-ján. De lehet, hohgy valami másik hivatalos blogon, na nem is ez a lényeg. Valami horrobilis like jött Mangala mellé. Valaki szerinted olvasta odafent. 40-nél járunk Marquinhos-nál és nem adják de Mangala 45-ért szóba sem került még, úgy hogy Tello sanszosan megy a Portóba és ide a bökőt, hogy két év múlva visszavesszük valami 50 milla körül. Egy tény Mangaláról lemondhatunk.csababarca írta:Mangala kéne,gyors,fiatal,magabiztos. Nem lenne jó ha mondjuk jövőre elvinné a real vagy a chelsea pl...
Rá kellene menni okosan,Tellot bevonni meg 40M és szevasz.
De az ilyen Matyiőket felejtsük már el, a [auto_cenzúra] echte balhátvéd,abból is egy közepes max,semmi haszna nem lenne itt.
Mertesackert kivéve, bárki jöhetne ebből a névsorból( személyes unszimpátia), de nem Mathieu kell!visca el barca írta: hummels, subotic, benatia, boateng, vertonghen, garay, koscielny, mertesacker, sakho, vermaelen, mangala, inigi martinez, marquinhos stb stb, minddel jobban járnánk mint matyiővel. egyszerűen nem hiszem el, hogy ennyi játékosból nem tudnak egyet megszerezni.
de eszküszöm még egy agger, miranda szintű spíler is jobb lenne.
Elég egyértelmű a dolog: Suárezzel már meg van a megállapodás. Most valahonnan elő kell teremteni a forrást rá. Ez lesz Alexis. Ha eltudnák adni Sánchezt 45 körül(ennyit szerintem megér, vannak érdeklődök.. Arsenal, MU.. utóbbiból ki lehet sajtolni ennyit most hogy építik a csapatot), meg hozzácsapunk saját pénzből 20 körül.. a hírekből erre következtetek hogy ez a terv. Ez szerintem nem lenne rossz üzlet. Persze harapási záradék kell a szerződésébekristop írta:tetszik zubi nyilatkozata, nem kertel, ami lényeges arról beszélt. (csak alvesről nem, de lehet hogy ő nem is téma náluk) a tartalma már annyira nem tetszik. pedro mozdíthatatlan, alexis nem, ez valószínűleg azt jelenti, hogy hozunk valami sztártámadót és a "nagyszerű játékos, de jelenleg a Liverpool labdarúgója" szöveg miatt ez valószínűleg suarez lesz.
Garay-t most vitte el a Zenit 15-ért. Mertesackerrel remélem viccelsz, idáig is lassú volt a védelmünk, nem kell még egy Piqué. Boatenget nem hinném, hogy elengedné a Bayern. Sakho-t is tavaly vette a Liverpool. Többi okés.visca el barca írta:hummels, subotic, benatia, boateng, vertonghen, garay, koscielny, mertesacker, sakho, vermaelen, mangala, inigi martinez, marquinhos stb stb, minddel jobban járnánk mint matyiővel. egyszerűen nem hiszem el, hogy ennyi játékosból nem tudnak egyet megszerezni.Feast4 írta:Ha Mangalát nem akarják megvenni Marquinhost látványosan nem akarják elengedni Mathieu meg könyörgöm 31 éves.noname írta:Annyi középhátvéd van a világon, de annyi.
Sajnos lehetnek, az elmúlt másfél év legalábbis ezt bizonyította.visca el barca írta:reménykedik még abban h titokban üzletelnek vkivel, mert egy barcelonánál egyszerűen ennyire hülye emberek nem lehetnek
hummels, subotic, benatia, boateng, vertonghen, garay, koscielny, mertesacker, sakho, vermaelen, mangala, inigi martinez, marquinhos stb stb, minddel jobban járnánk mint matyiővel. egyszerűen nem hiszem el, hogy ennyi játékosból nem tudnak egyet megszerezni.Feast4 írta:Ha Mangalát nem akarják megvenni Marquinhost látványosan nem akarják elengedni Mathieu meg könyörgöm 31 éves.noname írta:Annyi középhátvéd van a világon, de annyi.
Úgyan ez a bajom nekem is. Itt van a VB nem igaz, hogy nem látnak senkit akiben még lehetne 5 év és igazi vezértípus. Sőt valszeg olcsó is lenne, ha nem nagy válogatottból igazlnánk, hanme most előtérbe klerülő emberkét. Úgyanez Alves is. Ha Mangalát nem akarják megvenni Marquinhost látványosan nem akarják elengedni Mathieu meg könyörgöm 31 éves. Van benne két év max. Egyszerűen hihetetlen, hogy mit összekínlódnak ezzel és még sehol semmi. Holott csak egyszer kéne jól beletenni a pénzt a dologba. Megjegyzem Laporta nem sajnálta volna egyik klasszis védőre se akit az utóbbi években buktunk. Jó az is igaz, hogy ő semmire se, de akármennyire is takarékoskodik a klub néha zsebbe kel nyúlni ha el akarunk kerülni egy olyan évet mint a tavalyi.noname írta:Annyi középhátvéd van a világon, de annyi.
matyiő pont "have the Barca profile"szarvasember írta:Zubizarreta: "A lot of clubs are looking for a centre back and there aren't many who have the Barça profile."