Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
danianevem
Entrenador del Barça

2014.08.03. 20:11:28

meee11 írta:A tegnapi meccset ha láttad akkor láthattad volna , h az 1-1-ket nyerte , és megtartotta a labdát . Szerintem mindenképp ott lesz a helye 1-2 éven belül a csapatba .
Az egy-egy elleni párharcok többségét megnyerte, ez vitathatatlan, de az is, hogy inkább szélre vitte a labdát, mintsem a kapu felé. Talán Farkas Norbert mondott valami hasonlót az egyik Barca B közvetítésen, amivel teljesen egyet is értek: nagyon ügyes Traoré, de egyáltalán nem hasznos...

Azt meg nem tudom, hogy mennyire lehet kinőni a cselezés "mániát". Deulofeu esetéből kiindulva, nem lesz egy gyors menet.

Aki nálam az 1-2 éves gondolatra igaz: Halilovic. Megvan benne a lendület, ami miatt Messit is imádtuk, nagyon technikás a srác, a végén is jó döntéseket hoz, csak kicsit pontatlanul. Utóbbin meg 1-2 évnyi Barca B-s pallérozódás után már nagyságrendekkel lehet javítani.
meee11
Barça C

2014.08.03. 19:56:39

palesz77 írta:
meee11 írta:Srácok Traoré srác szerintem 1-2 éven belül a csapat meghatározó játékosa lesz , gyors , erős, és agilis játékos . Csak ki helyett ha igazolunk ilyen sztárokat , így a fiataloknak kevés lehetőség jut az első osztályba ami meg kéne nekik . Ezért kéne csak a hiány posztokra igazolni ha van ilyen jó utánpótlás a csapatnak.
Lehet bennem van a hiba, de az eddig látottak alapján szerintem rohadt sokat kell ahhoz fejlődnie, hogy nekünk meghatározó játékosunk legyen.. Van benne potenciál, de az esetek 80%-ában lehajtott fejjel elkezd cselezgetni, ráadásul javarészt a jobb lába felé tolja meg a labdát. Jelenleg nagyon egysíkú a játéka, Tellonál tehetségesebb, ez látszik, de egyelőre nem mondanám, hogy hasznosabb nála. Persze ideje van még bőven, de szerintem nagyot kéne változnia ahhoz, hogy komolyan tudjunk vele számolni - mondom mindezt a pár youtube videó, és az eddigi 4-5 meccs alapján amit láttam tőle.

A tegnapi meccset ha láttad akkor láthattad volna , h az 1-1-ket nyerte , és megtartotta a labdát . Szerintem mindenképp ott lesz a helye 1-2 éven belül a csapatba .
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.08.03. 18:01:38

meee11 írta:Srácok Traoré srác szerintem 1-2 éven belül a csapat meghatározó játékosa lesz , gyors , erős, és agilis játékos . Csak ki helyett ha igazolunk ilyen sztárokat , így a fiataloknak kevés lehetőség jut az első osztályba ami meg kéne nekik . Ezért kéne csak a hiány posztokra igazolni ha van ilyen jó utánpótlás a csapatnak.
Lehet bennem van a hiba, de az eddig látottak alapján szerintem rohadt sokat kell ahhoz fejlődnie, hogy nekünk meghatározó játékosunk legyen.. Van benne potenciál, de az esetek 80%-ában lehajtott fejjel elkezd cselezgetni, ráadásul javarészt a jobb lába felé tolja meg a labdát. Jelenleg nagyon egysíkú a játéka, Tellonál tehetségesebb, ez látszik, de egyelőre nem mondanám, hogy hasznosabb nála. Persze ideje van még bőven, de szerintem nagyot kéne változnia ahhoz, hogy komolyan tudjunk vele számolni - mondom mindezt a pár youtube videó, és az eddigi 4-5 meccs alapján amit láttam tőle.
danianevem írta:A válogatottba is szerintem pont az utóbbi miatt nem tudta beverekedni magát (Javi Martinezzel egyetemben), mert a tudása, tehetsége bőven megvan rá.
Oda Del Bosque miatt nem tudja senki beverekedni magát mostanában sajnos.. :?
meee11
Barça C

2014.08.03. 17:49:33

Srácok Traoré srác szerintem 1-2 éven belül a csapat meghatározó játékosa lesz , gyors , erős, és agilis játékos . Csak ki helyett ha igazolunk ilyen sztárokat , így a fiataloknak kevés lehetőség jut az első osztályba ami meg kéne nekik . Ezért kéne csak a hiány posztokra igazolni ha van ilyen jó utánpótlás a csapatnak.
danianevem
Entrenador del Barça

2014.08.03. 15:31:18

Eriksen elég sok poszton megfordult a Tottenhamben, szerintem simán jó lenne a 4-3-3-hoz. Jól tud ritmust váltani, középen megindulni a labdával, és nem mellesleg elég jól dönt a kapu előtt is.
Ráadásul a dán az Ajaxban azért hasonló elvek mentén nevelkedett, mint amit a Barcelona is próbál beleverni a fiatalok fejébe.
Koke is remek spíler, de ő szinte csak bal oldalon játszott, meg a tiki-takától elég eltérő játékstílusban. A válogatottba is szerintem pont az utóbbi miatt nem tudta beverekedni magát (Javi Martinezzel egyetemben), mert a tudása, tehetsége bőven megvan rá.

A Daily Mirror az angol Blikk, ezért is írtam a Cuadradós ügyet is.
palesz77

2014.08.03. 14:44:34

StickyFingaz írta:Fúúú már amikor tavaly ősszel láttam játszani a gyereket akkor tudtam,hogy ide kell jönnie.Remélem jövőre Bartoék (Vagy raddigra már Laportáék) leteszik érte a 60 misit. 8)
Mondjuk én eredetileg azt akartam volna inkább,hogy Cesc maradjon, de így, hogy elment, én is remélem, hogy idővel nálunk köt ki. Bár lehet felesleges lenne - Halilovic, Denis Suárez és Rafinha is oda kopogtat -, de akkor is örülnék neki.. :D
danianevem írta:Nem tudom, valamiért Eriksent szívesebben látnám a csapatban, valahogy Kokét nem látom hol is játszana.
Na én meg pont az ő helyét nem látom.. :D Ő 4-2-3-1-ben acsatár mögött szokott lenni nem?
Koket meg ott játszatnám, ahol a válogatottban is tolja - Ausztrália vagy Chile ellen pl. Azzal jó lenne ide is szerintem. De mondom, vele elfogult vagyok..
danianevem írta:Más: a Daily Mirror szerint már megegyeztünk Vermaelennel... Mintha már Cuadradóról is írták volna hetekkel ezelőtt. :-k
Innentől már nem is kell komolyan venni szerintem, az a lap.. :roll:
danianevem
Entrenador del Barça

2014.08.03. 14:26:11

roby122 írta:... Ha jön Cuadrado vagy még egy védő akkor oké mehet Alves , de ne ennyiért , 10 millió legalább.
Alvesnél elég fontos tényező a sztárgázsi is, ha ragaszkodik a fizetéséhez (miért ne tenné), akkor bizony a transzfer díjából csíphetnek le. Kivéve persze, ha itt akarjuk tartani, és nézni, ahogy egyre elhalványodik dicsősége a hullámzó, de egyre inkább gyengülő teljesítménye miatt...
palesz77 írta:Jövőre jöhet is Xavi helyett! 8)
Nem tudom, valamiért Eriksent szívesebben látnám a csapatban, valahogy Kokét nem látom hol is játszana.

Más: a Daily Mirror szerint már megegyeztünk Vermaelennel... Mintha már Cuadradóról is írták volna hetekkel ezelőtt. :-k
StickyFingaz
Capitá del Barça

2014.08.03. 14:24:55

palesz77 írta:Jövőre jöhet is Xavi helyett! 8)
Fúúú már amikor tavaly ősszel láttam játszani a gyereket akkor tudtam,hogy ide kell jönnie.Remélem jövőre Bartoék (Vagy raddigra már Laportáék) leteszik érte a 60 misit. 8)
palesz77

2014.08.03. 14:21:35

roby122 írta:Ha jön Cuadrado vagy még egy védő akkor oké mehet Alves , de ne ennyiért , 10 millió legalább.
Cuadrado szerintem jönni fog, és Alvesért a 6 millió is áldás lenne jelenleg. Örüljünk, hogy van aki elvinné pénzért, ekkora fizetési igények mellett..

Koke azt nyilatkozta, hogy azért nem igazolt el idén, mert az Atleticonál akart még maradni a klub legjobb éveiben. De emellett megjegyezte, hogy nagyon nehéz volt nekünk nemet mondania..
Jövőre jöhet is Xavi helyett! 8)
roby122
Entrenador del Barça

2014.08.03. 14:12:10

S.Agüero írta:Angol lapértesülések szerint a 'Pool 6,2 millióért vinné Alvest.
Ha jön Cuadrado, mehet, bár nem lenne baj, ha erre az összegre még rádobnának 4-5 milliót. :)

Ennyiért kéne elmennie Afellaynak kb.
Ha Alves már vagy 6 éve alapember , (oké , hogy lejár a szerződése és 31 éves) ér 6,2 milliót akkor Song aki egész évben a padot koptatta akkor ezek szerint kb. ő is ennyit érhet.
Montoya megint megsérül akkor ki fog játszani a helyén ? Adriano , aki szintén sérülésekkel szokott bajlódni , mellesleg neki Albat is kéne helyettesítenie , mivel ő sem bírja végig a szezont.
Mathieut meg nem Alba helyére vettük szerintem , tegnap ez eléggé látszott. Ha jön Cuadrado vagy még egy védő akkor oké mehet Alves , de ne ennyiért , 10 millió legalább.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.08.03. 11:53:38

pont jó lenne, hozzá lehetne a cuadrado lovéhoz csapni és akkor nem kell alkudozni hetekig...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
defender3
Entrenador del Barça

2014.08.03. 11:25:48

Ennél többet nem igazán ér az idén mutatottak alapján. Meg most kell eladni, mert jövőre lejár a szerződése és akkor nem kapunk semmit se érte, meg ha megmarad az igazolási tiltás akkor meg nem is tudunk majd igazolni a helyére.
AndrisBarca
Jugador del Barça

2014.08.03. 08:25:16

S.Agüero írta:Nagyon úgy néz ki, hogy a Cuadrado-Vermaelen páros fog érkezni. Song-Alves-Afellay meg gondolom távozik. Ha jön ez a duó, nem leszek szomorú, bár ez azt jelentené, hogy MEGINT eltelt egy olyan nyár, hogy nem vettünk klasszis középhátvédet. Lehet, úgy gondolták, hogy két középszerű felér egy klasszissal. :mrgreen:
Szerintem Dani Alves maradhat ,Song és Afellay mehet.
-----------Liverpool--------------
-------------Barca---------------
MatyiG
Adminisztrátor

2014.08.03. 01:57:08

Nagyon úgy néz ki, hogy a Cuadrado-Vermaelen páros fog érkezni. Song-Alves-Afellay meg gondolom távozik. Ha jön ez a duó, nem leszek szomorú, bár ez azt jelentené, hogy MEGINT eltelt egy olyan nyár, hogy nem vettünk klasszis középhátvédet. Lehet, úgy gondolták, hogy két középszerű felér egy klasszissal. :mrgreen:
Gali
Capitá del Barça

2014.08.03. 01:46:33

Ha jön Cuadrado, mehet, bár nem lenne baj, ha erre az összegre még rádobnának 4-5 milliót. :)
Pont most akartam írni, hogy megérekezett az első mega ajánlat Alvesért, de megelőztél.
Közben a "megbízható" Daily Mirror 10M fontért eladta Vermaelent a Barcának.
Ma sem fogunk unatkozni.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
MatyiG
Adminisztrátor

2014.08.03. 01:26:39

Angol lapértesülések szerint a 'Pool 6,2 millióért vinné Alvest.
palesz77

2014.08.03. 00:02:39

S.Agüero írta:Luis Enrique: "We continue working on transfers, some positions should be strengthened, club knows it, we're not in a hurry."

Valaki még úgy tűnik, hogy jönni fog.
Cuadrado szerintem jönni fog, meg még egy védő a Marquinhos-Vermaelen duóból - gondolom a Belga. A kolumbiainak amúgy lenne is helye ez alapján a meccs alapján, a szélsőink még jobban kivették a részüket a támadásokból, mint eddig - legalábbis Alba. Ez alapján a meccs alapján már értem, miért akarja ennyire LE.
MatyiG
Adminisztrátor

2014.08.02. 23:40:10

Luis Enrique: "We continue working on transfers, some positions should be strengthened, club knows it, we're not in a hurry."

Valaki még úgy tűnik, hogy jönni fog.
mess2009
Director del Fútbol

2014.08.02. 13:08:07

bizonyára csak nekem új, de most néztem át a goal.com 50-es listáját (2013-14 top) a barcások: Messi,Suarez,Neymar, Rakitic (12!!),Mascherano....Iniesta azért nekem nagyon hiányzik ebből :?:
visca el barca
Presidente del Barça

2014.08.02. 12:41:52

krisztiantobias írta:Alvesnél én jelenleg 2 opciót látok:
1.: Marad nálunk és jövőre elmegy ingyen valahova, hiszen csak csökkentett fizetést ajánlanánk neki már
2.: Idén eligazol mondjuk 10 millióért parasztvakításnak olyan opcióval, amit nem hoznak nyilvánosságra, hogy a fizetések közötti különbséget mi álljuk minimum 1 évig...

Ha tényleg jönne Cuadrado, ő 40 alatt nem jönne de legalább a fizetése fele lenne Alves fizetésének, amivel azért nyerünk valamennyit.
hülye lenne elmenni. csillagászati fizetés párul a zseniális teljesitmenye mellé, raadasul ha jövőre ingyen elmegy, jóval nagyobb fizetést tud leendő klubjából kizsarolni
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Laza
Capitá del Barça

2014.08.02. 12:36:51

Egyszerűbb lenne nekünk megvenni Musacchiot...
krisztiantobias
Barça B

2014.08.02. 12:23:16

Alvesnél én jelenleg 2 opciót látok:
1.: Marad nálunk és jövőre elmegy ingyen valahova, hiszen csak csökkentett fizetést ajánlanánk neki már
2.: Idén eligazol mondjuk 10 millióért parasztvakításnak olyan opcióval, amit nem hoznak nyilvánosságra, hogy a fizetések közötti különbséget mi álljuk minimum 1 évig...

Ha tényleg jönne Cuadrado, ő 40 alatt nem jönne de legalább a fizetése fele lenne Alves fizetésének, amivel azért nyerünk valamennyit. És Xavi maradásánál is fontos tény a fizetés. Jelenleg 10 millió eurót keres tudtommal, ami közelében nincs már a teljesítményének. Felőlem akkor maradhatna, ha belemegy a felezésbe. Hiába van itt 20 éve, ha nem teljesít ne kapjon égbeszökő fizetést
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára krisztiantobias 2014.08.02. 12:46:19-kor.
Gali
Capitá del Barça

2014.08.02. 12:09:06

Barca to thwart Man Utd's Cuadrado bid
Barcelona are closing in on Fiorentina and Colombia star Juan Cuadrado, thwarting Manchester United's plans to sign the attacker. The 26-year-old has informally agreed terms on a €37 million move to Camp Nou.
Source: Daily Express

Friday, August 1, 2014 23:53

A fenti cikk a goal.com-on jelent meg, de a Sky Sports is átvette. Látva a forrást, kétségeim vannak a valóság tartalmát illetően, de a €37M igen csak baráti ár lenne az €50M-hoz képest.
Jöjjön csak Cuadrado, legalább lenne egy új, 5-6 évvel ezelőtti Alvesünk, aki a jobb oldalon felszántja a pályát. Nyilván nem jhv a kolumbiai, de a VB-n is láthattuk, hogy rengetegszer besegített Zunigának a védekezésben, a támadójátéka pedig igen csak ott van a szeren.
Amennyiben még elhozunk egy khv-t a Marquinhos/Vertonghen duóból - ha már nincs más minőségi játékos Lucho és Zubi noteszában -, akkor a sok "siránkozás" után nyugodtabban várnám az augusztusi rajtot.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
danianevem
Entrenador del Barça

2014.08.02. 12:08:01

messideco írta:Cuadrado kell ide, főleg ha Suarez eltiltása megmarad. Remélem hozzuk, meg egy védőt, és meg is van a csipet-csapat. Felőlem maradhat Alves és Xavi is, de kizárólag mellékszereplőként.

A nyár legnagyobb csalódása számomra Fabregas újabb távozása még mindig...
De Cuadrado hova? Suarez eltiltása, ha marad is, csak az ősz közepéig lenne hatással a csapatra, addig csak kihúzzuk valahogy. A kolumbiainak meg nem sok babér teremne elől, főleg, ha a B-ből is elkezd beépíteni egy-két spílert Enrique. Hátulra meg elég kérdéses, mennyire tudná megoldani a védelmi feladatokat...
Jobban segítené a támadásokat, mint Alves, de védekezésben aligha lennénk előrébb a nagyobb csapatokkal szemben.

Verthongen teljesen jó lenne, de mintha nem is olyan régen még lenyilatkozta, hogy nem akar távozni Tottenhamből. Musacchio esetleges érkezése sem feltétlenül változtatna a helyzeten, szerintem.
Ha már mindenképp akarnak hozni valakit a védelembe, akkor az legyen legalább védő.
De Mathieu jött, úgyhogy ezzel azt hiszem meg is volnánk a vezetőség szerint... :(
krisztiantobias
Barça B

2014.08.02. 11:30:12

Erxy írta:A TV3 szerint utolsó offenzívát indítunk Marquinhosért és az elkövetkező napokban le akarjuk zárni az átigazolást. Ha őt nem sikerül elhozni, akkor nem igazolunk senkit a védelembe.
Ez őrültség már. Mi az hogy utolsó offenzíva? Most ajánlottunk nekik 43 millió eurót, ami már irreális volt. És megint azt játsszák el, hogy csak ő kell nekünk így az eladó fél emelheti az árat ameddig akarja. Volt régebben nyilatkozat hogy 30 alatt nem adják el és erre most már 43ért sem.

Ha meg ő nem jön, miért ne jöhetne más? Vertonghen persze nem a világ legjobb védője és bakizott ő is eleget tavaly a jó játéka mellett, de Shakira-t még ő is kitolná a kezdőből bőven. Vermaelen teljesen felesleges lenne, ilyen típusú játékosunk már van Mathieu személyében. (bár ez Vertonghenre is igaz mondjuk) Ráadásul kb 2 éve borzalmasan játszik...

Olyan középhátvéd kéne aki esetleg jobbra is kitolható adott esetben, mert Montoya nem életbiztosítás nagyobb csapatok ellen.
Válasz küldése