Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem - nem akarok okoskodni - Roli csak átfutott rajta, és Vertonghenre gondolt. Bocs, ha mégsem így lenne.S.Agüero írta:Hát ha úgy nyomja, mint az előző két évben, nem sokkal jobb.soadroli írta:Azért ezt te sem gondoltad komolyanS.Agüero írta:A Mundo szerint 12,5 millióért hozzánk igazolhat Vermaelen!![]()
Kíváncsi lennék, hogy a kezdőbe érkezne-e. Mathieu-nél és Bartránál sem sokkal jobb szerintem, sőt.![]()
Leon elleni meccsig jó lenne lezárni az átigazolásokat.
Hát ha úgy nyomja, mint az előző két évben, nem sokkal jobb.soadroli írta:Azért ezt te sem gondoltad komolyanS.Agüero írta:A Mundo szerint 12,5 millióért hozzánk igazolhat Vermaelen!![]()
Kíváncsi lennék, hogy a kezdőbe érkezne-e. Mathieu-nél és Bartránál sem sokkal jobb szerintem, sőt.![]()
Azért ezt te sem gondoltad komolyanS.Agüero írta:A Mundo szerint 12,5 millióért hozzánk igazolhat Vermaelen!![]()
Kíváncsi lennék, hogy a kezdőbe érkezne-e. Mathieu-nél és Bartránál sem sokkal jobb szerintem, sőt.
Az azért komoly lenne, ha Mathieu majdnem 2-szer annyiba kerülne..S.Agüero írta:A Mundo szerint 12,5 millióért hozzánk igazolhat Vermaelen!![]()
Kíváncsi lennék, hogy a kezdőbe érkezne-e. Mathieu-nél és Bartránál sem sokkal jobb szerintem, sőt.
Inkább jöjjön ő, mint hogy megint az legyen, hogy elvakultan csak Marquinhost akarják, mint tavaly Silvát, aki úgysem fog jönni, és ha nem jon, akkor meg neki kell vagnunk a mostani 3 védővel a szezonnak, amit nagyon nem szeretnék.S.Agüero írta:A Mundo szerint 12,5 millióért hozzánk igazolhat Vermaelen!![]()
Az egy-egy elleni párharcok többségét megnyerte, ez vitathatatlan, de az is, hogy inkább szélre vitte a labdát, mintsem a kapu felé. Talán Farkas Norbert mondott valami hasonlót az egyik Barca B közvetítésen, amivel teljesen egyet is értek: nagyon ügyes Traoré, de egyáltalán nem hasznos...meee11 írta:A tegnapi meccset ha láttad akkor láthattad volna , h az 1-1-ket nyerte , és megtartotta a labdát . Szerintem mindenképp ott lesz a helye 1-2 éven belül a csapatba .
Lehet bennem van a hiba, de az eddig látottak alapján szerintem rohadt sokat kell ahhoz fejlődnie, hogy nekünk meghatározó játékosunk legyen.. Van benne potenciál, de az esetek 80%-ában lehajtott fejjel elkezd cselezgetni, ráadásul javarészt a jobb lába felé tolja meg a labdát. Jelenleg nagyon egysíkú a játéka, Tellonál tehetségesebb, ez látszik, de egyelőre nem mondanám, hogy hasznosabb nála. Persze ideje van még bőven, de szerintem nagyot kéne változnia ahhoz, hogy komolyan tudjunk vele számolni - mondom mindezt a pár youtube videó, és az eddigi 4-5 meccs alapján amit láttam tőle.palesz77 írta:meee11 írta:Srácok Traoré srác szerintem 1-2 éven belül a csapat meghatározó játékosa lesz , gyors , erős, és agilis játékos . Csak ki helyett ha igazolunk ilyen sztárokat , így a fiataloknak kevés lehetőség jut az első osztályba ami meg kéne nekik . Ezért kéne csak a hiány posztokra igazolni ha van ilyen jó utánpótlás a csapatnak.
Lehet bennem van a hiba, de az eddig látottak alapján szerintem rohadt sokat kell ahhoz fejlődnie, hogy nekünk meghatározó játékosunk legyen.. Van benne potenciál, de az esetek 80%-ában lehajtott fejjel elkezd cselezgetni, ráadásul javarészt a jobb lába felé tolja meg a labdát. Jelenleg nagyon egysíkú a játéka, Tellonál tehetségesebb, ez látszik, de egyelőre nem mondanám, hogy hasznosabb nála. Persze ideje van még bőven, de szerintem nagyot kéne változnia ahhoz, hogy komolyan tudjunk vele számolni - mondom mindezt a pár youtube videó, és az eddigi 4-5 meccs alapján amit láttam tőle.meee11 írta:Srácok Traoré srác szerintem 1-2 éven belül a csapat meghatározó játékosa lesz , gyors , erős, és agilis játékos . Csak ki helyett ha igazolunk ilyen sztárokat , így a fiataloknak kevés lehetőség jut az első osztályba ami meg kéne nekik . Ezért kéne csak a hiány posztokra igazolni ha van ilyen jó utánpótlás a csapatnak.
Oda Del Bosque miatt nem tudja senki beverekedni magát mostanában sajnos..danianevem írta:A válogatottba is szerintem pont az utóbbi miatt nem tudta beverekedni magát (Javi Martinezzel egyetemben), mert a tudása, tehetsége bőven megvan rá.
Mondjuk én eredetileg azt akartam volna inkább,hogy Cesc maradjon, de így, hogy elment, én is remélem, hogy idővel nálunk köt ki. Bár lehet felesleges lenne - Halilovic, Denis Suárez és Rafinha is oda kopogtat -, de akkor is örülnék neki..StickyFingaz írta:Fúúú már amikor tavaly ősszel láttam játszani a gyereket akkor tudtam,hogy ide kell jönnie.Remélem jövőre Bartoék (Vagy raddigra már Laportáék) leteszik érte a 60 misit.
Na én meg pont az ő helyét nem látom..danianevem írta:Nem tudom, valamiért Eriksent szívesebben látnám a csapatban, valahogy Kokét nem látom hol is játszana.
Innentől már nem is kell komolyan venni szerintem, az a lap..danianevem írta:Más: a Daily Mirror szerint már megegyeztünk Vermaelennel... Mintha már Cuadradóról is írták volna hetekkel ezelőtt.
Alvesnél elég fontos tényező a sztárgázsi is, ha ragaszkodik a fizetéséhez (miért ne tenné), akkor bizony a transzfer díjából csíphetnek le. Kivéve persze, ha itt akarjuk tartani, és nézni, ahogy egyre elhalványodik dicsősége a hullámzó, de egyre inkább gyengülő teljesítménye miatt...roby122 írta:... Ha jön Cuadrado vagy még egy védő akkor oké mehet Alves , de ne ennyiért , 10 millió legalább.
Nem tudom, valamiért Eriksent szívesebben látnám a csapatban, valahogy Kokét nem látom hol is játszana.palesz77 írta:Jövőre jöhet is Xavi helyett!
Fúúú már amikor tavaly ősszel láttam játszani a gyereket akkor tudtam,hogy ide kell jönnie.Remélem jövőre Bartoék (Vagy raddigra már Laportáék) leteszik érte a 60 misit.palesz77 írta:Jövőre jöhet is Xavi helyett!
Cuadrado szerintem jönni fog, és Alvesért a 6 millió is áldás lenne jelenleg. Örüljünk, hogy van aki elvinné pénzért, ekkora fizetési igények mellett..roby122 írta:Ha jön Cuadrado vagy még egy védő akkor oké mehet Alves , de ne ennyiért , 10 millió legalább.
S.Agüero írta:Angol lapértesülések szerint a 'Pool 6,2 millióért vinné Alvest.
Ha jön Cuadrado, mehet, bár nem lenne baj, ha erre az összegre még rádobnának 4-5 milliót.
Ennél többet nem igazán ér az idén mutatottak alapján. Meg most kell eladni, mert jövőre lejár a szerződése és akkor nem kapunk semmit se érte, meg ha megmarad az igazolási tiltás akkor meg nem is tudunk majd igazolni a helyére.S.Agüero írta:Angol lapértesülések szerint a 'Pool 6,2 millióért vinné Alvest.
Szerintem Dani Alves maradhat ,Song és Afellay mehet.S.Agüero írta:Nagyon úgy néz ki, hogy a Cuadrado-Vermaelen páros fog érkezni. Song-Alves-Afellay meg gondolom távozik. Ha jön ez a duó, nem leszek szomorú, bár ez azt jelentené, hogy MEGINT eltelt egy olyan nyár, hogy nem vettünk klasszis középhátvédet. Lehet, úgy gondolták, hogy két középszerű felér egy klasszissal.
Pont most akartam írni, hogy megérekezett az első mega ajánlat Alvesért, de megelőztél.S.Agüero írta:Angol lapértesülések szerint a 'Pool 6,2 millióért vinné Alvest.
Ha jön Cuadrado, mehet, bár nem lenne baj, ha erre az összegre még rádobnának 4-5 milliót.
Cuadrado szerintem jönni fog, meg még egy védő a Marquinhos-Vermaelen duóból - gondolom a Belga. A kolumbiainak amúgy lenne is helye ez alapján a meccs alapján, a szélsőink még jobban kivették a részüket a támadásokból, mint eddig - legalábbis Alba. Ez alapján a meccs alapján már értem, miért akarja ennyire LE.S.Agüero írta:Luis Enrique: "We continue working on transfers, some positions should be strengthened, club knows it, we're not in a hurry."
Valaki még úgy tűnik, hogy jönni fog.