Lehet bennem van a hiba, de az eddig látottak alapján szerintem rohadt sokat kell ahhoz fejlődnie, hogy nekünk meghatározó játékosunk legyen.. Van benne potenciál, de az esetek 80%-ában lehajtott fejjel elkezd cselezgetni, ráadásul javarészt a jobb lába felé tolja meg a labdát. Jelenleg nagyon egysíkú a játéka, Tellonál tehetségesebb, ez látszik, de egyelőre nem mondanám, hogy hasznosabb nála. Persze ideje van még bőven, de szerintem nagyot kéne változnia ahhoz, hogy komolyan tudjunk vele számolni - mondom mindezt a pár youtube videó, és az eddigi 4-5 meccs alapján amit láttam tőle.palesz77 írta:meee11 írta:Srácok Traoré srác szerintem 1-2 éven belül a csapat meghatározó játékosa lesz , gyors , erős, és agilis játékos . Csak ki helyett ha igazolunk ilyen sztárokat , így a fiataloknak kevés lehetőség jut az első osztályba ami meg kéne nekik . Ezért kéne csak a hiány posztokra igazolni ha van ilyen jó utánpótlás a csapatnak.
A tegnapi meccset ha láttad akkor láthattad volna , h az 1-1-ket nyerte , és megtartotta a labdát . Szerintem mindenképp ott lesz a helye 1-2 éven belül a csapatba .