Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Petr
Entrenador del Barça

2014.08.04. 01:39:43

PCsabi írta:Mondjuk az utóbbi két évéről sokat elmond, hogy csk-ból tartalék CB lett és esélye sem volt kiszorítani Koscielny-t vagy Mertesacker-t.
Épp ezért nem értem, hogy miért kell ide. Hasonló színvonalú védő már érkezett Mathieu személyében, teljesen feleslegesnek érzem az ide hozatalát csupán azért, mert ő a 'kisebbik rossz'.
Ha a 3 évvel ezelőtti védő lenne szó nélkül aláírnám, de így nem.
MatyiG
Adminisztrátor

2014.08.04. 01:21:31

SPORT szerint :
- Az Inter is vinné Alvest.
- Marquinhos úgy döntött, hogy nem jön.
- Zabaletát hoznánk, ha nem jön Cuadrado.
- A Fiorentina el fogja fogadni a 35 millió+bónusz ajánlatunkat Cuadradoért.

Utóbbit mondjuk kétlem, de örülnék neki.
PCsabi
aka Game90

2014.08.04. 01:09:32

Arsenal szerintem úgy van vele, hogy inkább nekünk adná el Vermaelen-t, mint a ManUnited-nek.

+ ő lenne a leggyorsabb középső védőnk
+ passzolás, hosszú indítások
+ fejpárbajok
- bármikor benne van egy hiba

Mondjuk az utóbbi két évéről sokat elmond, hogy csk-ból tartalék CB lett és esélye sem volt kiszorítani Koscielny-t vagy Mertesacker-t.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
soadroli
Llegenda del Barça

2014.08.03. 23:28:53

Nem-nem, Vermaelenre gondoltam. :D
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2014.08.03. 23:23:21

S.Agüero írta:
soadroli írta:
S.Agüero írta:A Mundo szerint 12,5 millióért hozzánk igazolhat Vermaelen! :)
Kíváncsi lennék, hogy a kezdőbe érkezne-e. Mathieu-nél és Bartránál sem sokkal jobb szerintem, sőt.
Azért ezt te sem gondoltad komolyan #-o :mrgreen:
Hát ha úgy nyomja, mint az előző két évben, nem sokkal jobb.

Leon elleni meccsig jó lenne lezárni az átigazolásokat.
Szerintem - nem akarok okoskodni - Roli csak átfutott rajta, és Vertonghenre gondolt. Bocs, ha mégsem így lenne. :D
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
MatyiG
Adminisztrátor

2014.08.03. 23:12:20

soadroli írta:
Kíváncsi lennék, hogy a kezdőbe érkezne-e. Mathieu-nél és Bartránál sem sokkal jobb szerintem, sőt.
Hát ha úgy nyomja, mint az előző két évben, nem sokkal jobb.

Leon elleni meccsig jó lenne lezárni az átigazolásokat.
soadroli
Llegenda del Barça

2014.08.03. 22:35:51

Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.08.03. 22:27:46

Az azért komoly lenne, ha Mathieu majdnem 2-szer annyiba kerülne.. :D De igazából tökmindegy már, ezt a 12,5 milliót szemrebbenés nélkül aláírnám. Marquinhost nem engedik, Vertonghen már esélytelen, így marad Agger és ő, akkor meg már inkább ő jöjjön. Ez az ár meg a mai piacon bőven jó..

Ha meg még Alvest is eladnánk 6 millióért, akkor maradna kb 53 milliónk Cuadradora - már ha tényleg 60 van jelenleg -, azt is simán lerendezhetnénk rövid időn belül. De szép is lenne, ha jövő hétvégére kész lenne a keret.. :roll: Esélytelen..
Boixos1981
Barça B

2014.08.03. 22:22:04

Inkább jöjjön ő, mint hogy megint az legyen, hogy elvakultan csak Marquinhost akarják, mint tavaly Silvát, aki úgysem fog jönni, és ha nem jon, akkor meg neki kell vagnunk a mostani 3 védővel a szezonnak, amit nagyon nem szeretnék.
Visca el Barca y visca Catalunya, llibertat Boixos Nois!!!
MatyiG
Adminisztrátor

2014.08.03. 22:11:21

A Mundo szerint 12,5 millióért hozzánk igazolhat Vermaelen! :)
danianevem
Entrenador del Barça

2014.08.03. 20:11:28

meee11 írta:A tegnapi meccset ha láttad akkor láthattad volna , h az 1-1-ket nyerte , és megtartotta a labdát . Szerintem mindenképp ott lesz a helye 1-2 éven belül a csapatba .
Az egy-egy elleni párharcok többségét megnyerte, ez vitathatatlan, de az is, hogy inkább szélre vitte a labdát, mintsem a kapu felé. Talán Farkas Norbert mondott valami hasonlót az egyik Barca B közvetítésen, amivel teljesen egyet is értek: nagyon ügyes Traoré, de egyáltalán nem hasznos...

Azt meg nem tudom, hogy mennyire lehet kinőni a cselezés "mániát". Deulofeu esetéből kiindulva, nem lesz egy gyors menet.

Aki nálam az 1-2 éves gondolatra igaz: Halilovic. Megvan benne a lendület, ami miatt Messit is imádtuk, nagyon technikás a srác, a végén is jó döntéseket hoz, csak kicsit pontatlanul. Utóbbin meg 1-2 évnyi Barca B-s pallérozódás után már nagyságrendekkel lehet javítani.
meee11
Barça C

2014.08.03. 19:56:39

palesz77 írta:
meee11 írta:Srácok Traoré srác szerintem 1-2 éven belül a csapat meghatározó játékosa lesz , gyors , erős, és agilis játékos . Csak ki helyett ha igazolunk ilyen sztárokat , így a fiataloknak kevés lehetőség jut az első osztályba ami meg kéne nekik . Ezért kéne csak a hiány posztokra igazolni ha van ilyen jó utánpótlás a csapatnak.
Lehet bennem van a hiba, de az eddig látottak alapján szerintem rohadt sokat kell ahhoz fejlődnie, hogy nekünk meghatározó játékosunk legyen.. Van benne potenciál, de az esetek 80%-ában lehajtott fejjel elkezd cselezgetni, ráadásul javarészt a jobb lába felé tolja meg a labdát. Jelenleg nagyon egysíkú a játéka, Tellonál tehetségesebb, ez látszik, de egyelőre nem mondanám, hogy hasznosabb nála. Persze ideje van még bőven, de szerintem nagyot kéne változnia ahhoz, hogy komolyan tudjunk vele számolni - mondom mindezt a pár youtube videó, és az eddigi 4-5 meccs alapján amit láttam tőle.

A tegnapi meccset ha láttad akkor láthattad volna , h az 1-1-ket nyerte , és megtartotta a labdát . Szerintem mindenképp ott lesz a helye 1-2 éven belül a csapatba .
palesz77

2014.08.03. 18:01:38

meee11 írta:Srácok Traoré srác szerintem 1-2 éven belül a csapat meghatározó játékosa lesz , gyors , erős, és agilis játékos . Csak ki helyett ha igazolunk ilyen sztárokat , így a fiataloknak kevés lehetőség jut az első osztályba ami meg kéne nekik . Ezért kéne csak a hiány posztokra igazolni ha van ilyen jó utánpótlás a csapatnak.
Lehet bennem van a hiba, de az eddig látottak alapján szerintem rohadt sokat kell ahhoz fejlődnie, hogy nekünk meghatározó játékosunk legyen.. Van benne potenciál, de az esetek 80%-ában lehajtott fejjel elkezd cselezgetni, ráadásul javarészt a jobb lába felé tolja meg a labdát. Jelenleg nagyon egysíkú a játéka, Tellonál tehetségesebb, ez látszik, de egyelőre nem mondanám, hogy hasznosabb nála. Persze ideje van még bőven, de szerintem nagyot kéne változnia ahhoz, hogy komolyan tudjunk vele számolni - mondom mindezt a pár youtube videó, és az eddigi 4-5 meccs alapján amit láttam tőle.
danianevem írta:A válogatottba is szerintem pont az utóbbi miatt nem tudta beverekedni magát (Javi Martinezzel egyetemben), mert a tudása, tehetsége bőven megvan rá.
Oda Del Bosque miatt nem tudja senki beverekedni magát mostanában sajnos.. :?
meee11
Barça C

2014.08.03. 17:49:33

Srácok Traoré srác szerintem 1-2 éven belül a csapat meghatározó játékosa lesz , gyors , erős, és agilis játékos . Csak ki helyett ha igazolunk ilyen sztárokat , így a fiataloknak kevés lehetőség jut az első osztályba ami meg kéne nekik . Ezért kéne csak a hiány posztokra igazolni ha van ilyen jó utánpótlás a csapatnak.
danianevem
Entrenador del Barça

2014.08.03. 15:31:18

Eriksen elég sok poszton megfordult a Tottenhamben, szerintem simán jó lenne a 4-3-3-hoz. Jól tud ritmust váltani, középen megindulni a labdával, és nem mellesleg elég jól dönt a kapu előtt is.
Ráadásul a dán az Ajaxban azért hasonló elvek mentén nevelkedett, mint amit a Barcelona is próbál beleverni a fiatalok fejébe.
Koke is remek spíler, de ő szinte csak bal oldalon játszott, meg a tiki-takától elég eltérő játékstílusban. A válogatottba is szerintem pont az utóbbi miatt nem tudta beverekedni magát (Javi Martinezzel egyetemben), mert a tudása, tehetsége bőven megvan rá.

A Daily Mirror az angol Blikk, ezért is írtam a Cuadradós ügyet is.
palesz77

2014.08.03. 14:44:34

StickyFingaz írta:Fúúú már amikor tavaly ősszel láttam játszani a gyereket akkor tudtam,hogy ide kell jönnie.Remélem jövőre Bartoék (Vagy raddigra már Laportáék) leteszik érte a 60 misit. 8)
Mondjuk én eredetileg azt akartam volna inkább,hogy Cesc maradjon, de így, hogy elment, én is remélem, hogy idővel nálunk köt ki. Bár lehet felesleges lenne - Halilovic, Denis Suárez és Rafinha is oda kopogtat -, de akkor is örülnék neki.. :D
danianevem írta:Nem tudom, valamiért Eriksent szívesebben látnám a csapatban, valahogy Kokét nem látom hol is játszana.
Na én meg pont az ő helyét nem látom.. :D Ő 4-2-3-1-ben acsatár mögött szokott lenni nem?
Koket meg ott játszatnám, ahol a válogatottban is tolja - Ausztrália vagy Chile ellen pl. Azzal jó lenne ide is szerintem. De mondom, vele elfogult vagyok..
danianevem írta:Más: a Daily Mirror szerint már megegyeztünk Vermaelennel... Mintha már Cuadradóról is írták volna hetekkel ezelőtt. :-k
Innentől már nem is kell komolyan venni szerintem, az a lap.. :roll:
danianevem
Entrenador del Barça

2014.08.03. 14:26:11

roby122 írta:... Ha jön Cuadrado vagy még egy védő akkor oké mehet Alves , de ne ennyiért , 10 millió legalább.
Alvesnél elég fontos tényező a sztárgázsi is, ha ragaszkodik a fizetéséhez (miért ne tenné), akkor bizony a transzfer díjából csíphetnek le. Kivéve persze, ha itt akarjuk tartani, és nézni, ahogy egyre elhalványodik dicsősége a hullámzó, de egyre inkább gyengülő teljesítménye miatt...
palesz77 írta:Jövőre jöhet is Xavi helyett! 8)
Nem tudom, valamiért Eriksent szívesebben látnám a csapatban, valahogy Kokét nem látom hol is játszana.

Más: a Daily Mirror szerint már megegyeztünk Vermaelennel... Mintha már Cuadradóról is írták volna hetekkel ezelőtt. :-k
StickyFingaz
Capitá del Barça

2014.08.03. 14:24:55

palesz77 írta:Jövőre jöhet is Xavi helyett! 8)
Fúúú már amikor tavaly ősszel láttam játszani a gyereket akkor tudtam,hogy ide kell jönnie.Remélem jövőre Bartoék (Vagy raddigra már Laportáék) leteszik érte a 60 misit. 8)
palesz77

2014.08.03. 14:21:35

roby122 írta:Ha jön Cuadrado vagy még egy védő akkor oké mehet Alves , de ne ennyiért , 10 millió legalább.
Cuadrado szerintem jönni fog, és Alvesért a 6 millió is áldás lenne jelenleg. Örüljünk, hogy van aki elvinné pénzért, ekkora fizetési igények mellett..

Koke azt nyilatkozta, hogy azért nem igazolt el idén, mert az Atleticonál akart még maradni a klub legjobb éveiben. De emellett megjegyezte, hogy nagyon nehéz volt nekünk nemet mondania..
Jövőre jöhet is Xavi helyett! 8)
roby122
Entrenador del Barça

2014.08.03. 14:12:10

S.Agüero írta:Angol lapértesülések szerint a 'Pool 6,2 millióért vinné Alvest.
Ha jön Cuadrado, mehet, bár nem lenne baj, ha erre az összegre még rádobnának 4-5 milliót. :)

Ennyiért kéne elmennie Afellaynak kb.
Ha Alves már vagy 6 éve alapember , (oké , hogy lejár a szerződése és 31 éves) ér 6,2 milliót akkor Song aki egész évben a padot koptatta akkor ezek szerint kb. ő is ennyit érhet.
Montoya megint megsérül akkor ki fog játszani a helyén ? Adriano , aki szintén sérülésekkel szokott bajlódni , mellesleg neki Albat is kéne helyettesítenie , mivel ő sem bírja végig a szezont.
Mathieut meg nem Alba helyére vettük szerintem , tegnap ez eléggé látszott. Ha jön Cuadrado vagy még egy védő akkor oké mehet Alves , de ne ennyiért , 10 millió legalább.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.08.03. 11:53:38

pont jó lenne, hozzá lehetne a cuadrado lovéhoz csapni és akkor nem kell alkudozni hetekig...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
defender3
Entrenador del Barça

2014.08.03. 11:25:48

Ennél többet nem igazán ér az idén mutatottak alapján. Meg most kell eladni, mert jövőre lejár a szerződése és akkor nem kapunk semmit se érte, meg ha megmarad az igazolási tiltás akkor meg nem is tudunk majd igazolni a helyére.
AndrisBarca
Jugador del Barça

2014.08.03. 08:25:16

S.Agüero írta:Nagyon úgy néz ki, hogy a Cuadrado-Vermaelen páros fog érkezni. Song-Alves-Afellay meg gondolom távozik. Ha jön ez a duó, nem leszek szomorú, bár ez azt jelentené, hogy MEGINT eltelt egy olyan nyár, hogy nem vettünk klasszis középhátvédet. Lehet, úgy gondolták, hogy két középszerű felér egy klasszissal. :mrgreen:
Szerintem Dani Alves maradhat ,Song és Afellay mehet.
-----------Liverpool--------------
-------------Barca---------------
MatyiG
Adminisztrátor

2014.08.03. 01:57:08

Nagyon úgy néz ki, hogy a Cuadrado-Vermaelen páros fog érkezni. Song-Alves-Afellay meg gondolom távozik. Ha jön ez a duó, nem leszek szomorú, bár ez azt jelentené, hogy MEGINT eltelt egy olyan nyár, hogy nem vettünk klasszis középhátvédet. Lehet, úgy gondolták, hogy két középszerű felér egy klasszissal. :mrgreen:
Gali
Capitá del Barça

2014.08.03. 01:46:33

Ha jön Cuadrado, mehet, bár nem lenne baj, ha erre az összegre még rádobnának 4-5 milliót. :)
Pont most akartam írni, hogy megérekezett az első mega ajánlat Alvesért, de megelőztél.
Közben a "megbízható" Daily Mirror 10M fontért eladta Vermaelent a Barcának.
Ma sem fogunk unatkozni.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
Válasz küldése