Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Az a zebracsíkos talán csak Győzikének tetszett volna, egyébként tényleg ronda, de nekem Fosteré sem tetszik, voltak ott még jó pályázatok, de sajna az egyik az útra lóg, a másik meg túl sokba kerül. Így maradt Fosteré, amivel meg kellene barátkoznom.huszi írta:ne haragudjatok de... Domingo-Ferre ? raneztek erre a stadionra es kapasbol ravagjatok h a barca stadionja? fekete-feher csikosan? mi koze ennek a barcahoz? mai vilagban a stadionepitesnel egy picit tobbrol van szo annal h vmi ujat,szepet,modernet epitsunk.... ranezek es tokre rideg az egesz.... ejszaka a feher csikok vilagitananak... es? ranezel foster tervere ejszaka es mit latsz? katalan es barca szineket... leszamitva foster es a map architects projektjet..mintha egy vadonat uj stadiont terveztek volna... meg1szer mondom az otletek tenyleg egyediek... jol neznek ki...csak nem egy barca stadion reconstrukciohoz... a map arhitects es foster terve az ami kozel all a barcahoz... ennyi
aha nekem is főleg a színek miatt meg hogy nem vesz el ülőhelyeket az építkezés!Victor_Valdes írta:Nekem is ez fekszik.Drigo írta:Nekem a tervek közül továbbra is a győztesé tetszik a leginkább. Van jó néhány eléggé csúnyácska, de azért akad 1-2 egész formás is.