Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért hosszútávon megéri, mert vannak olyan meccsek (BL, nagy rangadók) ahol kb teltház van, és többen lennének jóval, ha nem csak a legfelső sor sarkába kapnának már helyet... Meg persze még idény eleje van, és rosszul kezdtünk, átlag ennél jobban megtöltik azért a stadiont... Nameg úgy van tervezve hogy ha már megvan a világ kb. legjobb kerete, nyerüjünk minimum bl-t v bajnokságot, amivel hatalmasat nő a nézőszám...MQuC írta:Az új Camp Nouról írnék egy kicsit.
Csak annyit tennék hozzá, hogy jó, hogy újítanak, bővítenek, szépítenek, TERVEZGETNEK, de minek???![]()
![]()
Az mind jó, hogy milyen szép lesz, és milyen hatalmas, DE a mostani stadion sincs kihasználva. kb 70 ezres az átlag nézőszám. Nem gazdaságtalan egy 120 ezres stadiont fölhúzni? Ezt a nálam sokkal okosabbaktól kérdezném.
ja stem is nagyon j lenne egy ilyen csak az a baj hogy nem FT,hanem EURO...Messi-#19 írta:hát ha még csak 40 000Ft lenne én kibérelném 100 000-ért de akkor elvárnám hogy én üljek a padon és irányítsam a fiúkat
egyetértek veled azzal a különbséggel hogy én a már felújított stadionba szeretnék majd elmenni. nekem családtaagom volt már a C.N.-ban és azt mondta hogy felejthetelen élmény volt.sinya gvr6 írta:Az az álmom hogy egyszer ide kijussak ,reméllem sikerül. Szeretném átélni azt az élményt hogy élőben lássak egy BARCA mecsset .
Szerintem ez nem akkora álom..., ha már magadnak keresel, akkor egy kis spórolással 1-2 hónap alatt egy felejtheteteln hétvégre tudsz félretenni, természetesen meccsel együtt..., sok sikert!sinya gvr6 írta:Az az álmom hogy egyszer ide kijussak ,reméllem sikerül. Szeretném átélni azt az élményt hogy élőben lássak egy BARCA mecsset .
Hát..., erről már annyit beszéltünk, cikket is találsz róla, s épp ma du. kérdezték meg kb. 100-adjára, tehát nincs más teendő, olvas viszább...Atesz írta:Mikor kezdődik a stadion felujítása?
Tudod értelmes, nem túl lusta emberek előbb megnézik hogy van-e válasz a kérdésükre mielőtt feltennék azt. És a felesleges hsz-ek, mint amilyenek a tieid eléggé irritálóak (hidd el nem csak nekem), mert itt a többség vissza is szokott olvasni, és elég fárasztó a sok semmitmondó hsz-en átrágni magad.Gomezinho írta:pff kösz a választ! nem tudom miért vagytok iylen lekezelőek sehol nem ekkora bunkók az emberekkel mint itt![]()
elég gáz hogy BArcelonának szurkolok de nem tudok normálisan beszélni mással mert itt mintha ti moderátorok lennétek lennétek az atyaúristenek!kérdeztem valamit erre lekiabálsz!
Te látsz a szemedtől? 2 hsz-szel lejjebb linkelték be a cikket róla, biztos nagyon nehéz lehet visszaolvasni...Gomezinho írta:sziasztok mikor kezdik a stadiont átépíteni??tudom hogy még a pályázatot csinositják de nem emlékszem 2009-et mondtak , nem??? Segitsetek!
De király!Messi-#19 írta:hát ha még csak 40 000Ft lenne én kibérelném 100 000-ért de akkor elvárnám hogy én üljek a padon és irányítsam a fiúkat
Extrák = kapsz labdátbarca99 írta:Jól hangzik, bár azt hittem felárért olyan extrák lesznek, mint Messi 10 percig beáll a csapatba, vagy hasonlók.![]()
Jó ötlet, remélem lesz vmi hír arról, hogy mekkora az érdeklődés.