2017.08.18. 23:18:33
Talan kacsa a hir, talan nem, mindenesetre eljatszadozik az ember a gondolattal. Jatekos allomanyban jelenleg a City vilag egyik legerosebb csapata, Guardiolaval ossze is erhet a gàrda, Messi szemelye pedig meghozhatja azt a pluszt, amivel a nemzetkozi szinteren is sikeresse valhat a csapat. Messi igy ujabb bl-t es aranylabdakat nyerhetne, olyan kozeppalya es csatarsor tamogatna ami jelenleg Barcelonaban egyaltalan nincs meg. Ha erkezik Coutinho es Dembele is, ez a csapat akkor sem lesz szerintem egy szinten a Madriddal es talan meg nehany europai topklubbal, velemenyem szerint most a Madrid az etalon.
Barcelonaban csapatot kell epiteni, talan nem a semmibol, de kozel onnan. Busquets ha osszeszedi magat meg kepes lehet klasszis teljesitmenyre, rajta kivul viszont a kozeppalya kuka. Ha Messi elmegy elol suarez egyedul nem lesz kepes megvaltani a vilagot, sot szerintem nem is maradna itt. Hatul azt mondom ugy ahogy rendben vagyunk. Ugyanakkor kovetkezo nehany ev szerintem nem rolunk fog szolni, uj vezetoseg kell, jo igazolasok, jo edzo es ket harom ev mulva megint ott lehetunk a topon egy fiatal csapattal, de addigra Messinek mar keso lesz.
Ha itt marad, szerintem a kovetkezo par evben se bl se aranylabdahoz nem fog odaerni, de klasszisa miatt csak lassan zuhanna meg melyebbre a csapat, talan a mostani vezetoseg is megtarthatna a helyet igy. Es szep lassan Messi kioregedne, es egy kozepes bajnoksagban eremert kuzdo barcabol mehetne el levezetni.
Termeszetesen sajnalnam nagyon ha elmenne, ugyanakkor lehet, hogy ezzel jarna a legjobban, persze ehhez feltetelezzuk, hogy sikeres lenne a szigetorszagi kaland.
Mindez csak egy eszmefuttatas, hiszen a hir egyaltalan nem megalapozott vagy hivatalos.