Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025

Gyanítom ezzel próbál ő is meg Iniesta is nyomást gyakorolni.Ez ilyen ha ezek maradnak mi megyünk üzenet.palesz77 írta:Barca forward Lionel Messi (30) does not intends to sign his contract until the end of this year. He'll be a free agent in 2018. [Onda Cero]
Gondolom megvárja mi lesz a bizalmatlansági végeredménye. Mekkora poén lenne, ha menne a PSG-be aztán, Neymar kitérne a hitéből.

Szerintem már most sem tetszik neki hogy Mbappét a nyakára hozták...palesz77 írta:Barca forward Lionel Messi (30) does not intends to sign his contract until the end of this year. He'll be a free agent in 2018. [Onda Cero]
Gondolom megvárja mi lesz a bizalmatlansági végeredménye. Mekkora poén lenne, ha menne a PSG-be aztán, Neymar kitérne a hitéből.
nem mertem ellőni kora reggel a poént, de tudtam, hogy ma egy pár sajtó be fogja dobni a hírt. az átigazolási izgalmak elmúltak, kell találni gyorsan valami új feszkót.palesz77 írta:Barca forward Lionel Messi (30) does not intends to sign his contract until the end of this year. He'll be a free agent in 2018. [Onda Cero]

Szerintem meg repülővel.S.Agüero írta:Szerintem a bőröndjével.Samper írta:Kiváncsi vagyok, mivel érkezik vissza az argentinoktól. Sok múlik rajta.

http://24.hu/sport/palyan-kivul/2017/08 ... ttarsaval/" target="_blankpezZy írta:Most rakott ki Messi egy képet instara, Suarez, Neymar és Ő van rajta.
"Viszatért" és tag-ba Piquet bejelölte, mekkora troll:l![]()

Ezen a mondaton egy kicsit én is elmosolyodtam, de annyi igaz belőle, hogy a játékok alapján sok jóra nem számítanék tőlük. Egyszerűen ezek a játékosok kevesek/buták ahhoz, ahol komoly szinten játszák a Pep-féle focit. Ezért szerintem nem is lenne indokolt oda mennie Messinek (kivéve ha a pénzkeresést helyezi a trófeaszerzés elé), ezzel a csapattal még mindig nagyon esélye van BL-t nyerni. A bajnokság más, mivel a PL-ben még mindig nincs igazán jó csapat, egy Messis City már elég lehetne bajnokságot nyerni.S.Agüero írta:2 forduló ment le, miért lenne pácban?Samper írta:Anglában röpködnek a fülesek, hogy a City felvette a kapcsolatot Messi stábjával. Egyébként Pep elég nagy pácban van a bajnokságban.
2 forduló ment le, miért lenne pácban?Samper írta:Anglában röpködnek a fülesek, hogy a City felvette a kapcsolatot Messi stábjával. Egyébként Pep elég nagy pácban van a bajnokságban.