Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Milyen egóról beszélünk? Ezt csak úgy hozzácsapjátok... Drogba az egyik olyan aki mindig alárendelte saját játékát a csapaténak...Deus írta:Szerintem meg nem fog kikötni nálunk. Tito leszögezte, hogy megvárja a Villa felépülését.
Vagy esetleg idejön, de csak padot fogja melegíteni. Ismerve az egóját, sztem nem fogja bevállalni.
Illetve még egy ok, hogy nem jön ide: vezetőség nem fogja megadni az igényelt fizuját.
Mellesleg sztem tökugyanaz lesz a szitu mint Ibrával...
Remélem, hogy igazad vanErxy írta:Oda is megy. Azért találkozik pár Barcás képviselővel, hogy Drogba alapítványát támogassa/híresztelje a klub. Nem átigazolással kapcsolatos.
http://www.marca.com/2012/06/26/futbol/ ... 90098.htmlMezner2 írta:Az összes spanyol sportlap vezető hírként kezeli, hogy Drogba ma Barcelonába utazik, hogy aláírja a szerződését a Barcával.
sport.es,marca.el mundo... mindenhonnan ez folyik. Úgy néz ki mégiscsak jön egy csatár![]()
?
Nem rég bontották fel a szerződését, szóval már hivatalosan is nem számít a mi játékosunknak. Egyedül már csak Keirrison a miénk, én úgy tudom.barca0417 írta:Eygébként egy kérdés: (vagy több) Henrique még a mi játékosunk? és középhátvédet keresünk? Mert ha a cserepadra keresünk, oda se felel meg a brazil? Valamiért csak megvettük anno.. Nem érdemel meg egy esélyt? 4. számú kh-nek sem jó? Érdekes.... sajnálom a srácot.. ahogy Keirrisont is.. de mindegy..
Nem is annak vesszük, hanem balhátvédnek.Messi-Ini írta:Szerintem már rég megállapodtak a klubbok,csak az Eb miatt nem jelentik be...(de ez csak az én levelemben van,szal ne vegyétek kp-naksjd írta:Na, ma este lett egy olyan 3-4 millióval több Alba ára...)
Szerintem már rég megállapodtak a klubbok,csak az Eb miatt nem jelentik be...(de ez csak az én levelemben van,szal ne vegyétek kp-naksjd írta:Na, ma este lett egy olyan 3-4 millióval több Alba ára...
Nem lett, és mindaddig nem is lesz, amíg Alba a Barcába akar jönni.sjd írta:Na, ma este lett egy olyan 3-4 millióval több Alba ára...
Tudom, hogy nem túl reális, de azért álmodozni csak lehet.visca el barca írta:hummels most írt alá 2017-ig, nem hinném h jönne. ha szétvásárolnák a dortmundot, talán lenne esély, de így, hogy a kulcsemberek közül egyedül a japó ment el (őt is potolták), kizárt h jönne.
Az előző klubjának az elnöke állítólag azt mondta, már van egyezség, csak az Eb miatt húzódik a bejelentés, ők meg kapni fognak 5 vagy 10%-ot az átigazolás összegéből, szóval valamennyire biztosan informálva van. A Sport hozta le, a házat nyilván nem tenném rá, de szerintem ez pont egy olyan igazolás, amin felesleges aggódni.Mihu írta:Annyira nem tudom komolyan venni az olyan hsz-eket, hogy "nyugi gyerekek, semmi gond, Alba ide fog költözni a nyáron, ez biztos"![]()
![]()
![]()
Beszéltetek vele, vagy a családjával? Vagy esetleg górék vagytok a Barcánál?
![]()
Ráadásul sokan tudni vélik hogy senki se fog bejelentkezni érte, sőt, azt is hogy 12-ért fogjuk leigazolni.
Ilyenkor csak azt tudom ajánlani egyeseknek, hogy olvassák vissza a Guardiola topicot, és számolják meg hogy hányan írták azt, napokon, heteken, hónapokon keresztül hogy "minek kell itt besz..ni, hosszabbítni fog, ez egészen biztos..." Sokan még a sajtótájékoztató előtti este is írták, hogy nem értik itt sokak félelmét, mert holnap úgyis bejelentik, hogy aláírt mégegy évre. Aztán másnap bejelentették hogy távozik...
![]()
![]()
Komolyan mondom hogy sokszor gondolkozok azon, hogy egyesek mire alapozzák ezeket a kijelentéseket, mikor semmi sem utal arra, hogy ez 10000000000000% hogy így lesz